VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini IFM önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini IFM önfelszívó szivattyú

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol sosem történnek vízzel, vagy más folyadékkal kapcsolatos balesetek. Egy tökéletes világot, amelyben sosem szabadul el nagy mennyiségű gázolaj egy baleset következtében, sosem kerül lék a hajókra, hogy lassan, de biztosan elsüllyedjenek a hajótestbe betörő tengervíz miatt, egy mesés világot, amelyben a Titanic még mindig vígan járná útját az Atlanti-óceánon. Kétségkívül könnyebb lenne az életünk minden olyan esetben, ha csak és kizárólag ott lenne folyadék, tengervíz, vagy olaj, ahol az nekünk kényelmes és előnnyel járhat. Ez a világ azonban csak a képzeletünkben létezik. Az emberiség egyik kiváló találmányának köszönhetően ebben a kevésbé ideális világban sincs okunk panaszra, amíg beszerezhetjük a Tellarini IFM önfelszívó szivattyút. A Tellarini IFM önfelszívó szivattyú egyike a Tellarini szivattyú termékcsalád azon kiváló készülékeinek, melyekkel a ház körül előforduló leggyakoribb folyadékokról gondoskodhatunk – legyen szó ivóvízről, tejről, vagy akár borról is -, hogy azok ott és akkor legyenek elérhetőek, amikor és ahol arra nekünk szükségünk van. Ha pedig ne adj’ isten egyszer otthonunkat úgy elönti a víz, hogy úgy érezzük, ott ülünk egy süllyedő hajón, kétségkívül a Tellarini IFM önfelszívó szivattyú lesz a legjobb barátunk.
Szállítási határidő:Raktárról
89 260 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
106 350 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
112 860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
159 260 Ft (áfával)
db
Részletek