VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Réz idom, golyóscsap, szerelvény

Réz idom választékunkban megtalálhatóak a csőhálózat szereléséhez szükséges réz idomok (könyök, hollandi, T-idom, karmantyú, kupak, dugó, közcsavar, stb.). Továbbá többféle elzáró golyóscsap (olasz, mofém), kerti csapok széles választéka és a szükséges tömlővégek is választhatóak kínálatunkból. Speciálisabb területre a háromjáratú golyóscsapok is elérhetőek "T" vagy "L" alakú belsővel a feladattól függően. Az Y-réz szűrők pl. fűtésrendszereken használhatóak durva iszapleválasztóként. A többnyire fürdőszobában használatos csapok (mosógép csap, csempeszelep) is megtalálhatóak többféle kivitelben. Réz szivattyú csatlakozást is kínálunk fűtési keringető szivattyúkhoz. Lábszelep és visszacsapó szelepeket is kínálunk. A réz idomok, golyóscsapok, szerelvények raktárkészletről vagy rövid szállítási határidővel megrendelhetőek szivattyú webáruházunkból. További hasznos információkat a réz idomokról blog oldalunkon is talál!
Esseti 320sz. réz jakabszelep

Esseti 320sz. réz jakabszelep

Az Esseti 320sz. réz jakabszelepek tartályok, ciszternák, itatók vízszintjének automatikus fenntartására használathatók. A jakabszelep teljesen mechanikus, de működéséhez szükséges, hogy a tartályt töltő vezetékben víznyomás legyen. Ez az Esseti 320sz. réz jakabszelepek esetében legfeljebb 8 bar lehet, a maximális folyadékhőmérséklet pedig 30 Celsius fok. A mellékelt töltő cső megakadályozza, hogy a folyadéktartályba levegő kerüljön, a műanyag gömb pedig a folyadékszint szabályozására szolgál. Az Esseti 320sz. réz jakabszelepek teste réz, szára rozsdamentes acél, a töltő cső pedig PVC-ből készül. A műanyag gömb 120 milliméteres. Az Esseti 320sz. réz jakabszelepeket háztartási és ipari felhasználásra egyaránt javasoljuk, de kizárólag tiszta víz szállítására használhatók. Az Esseti 320sz. réz jakabszelepek webáruházunkban széles méretválasztékban állnak rendelkezésre, jelenleg félcolos, háromnegyed colos, egycolos, ötnegyed colos, hatnegyed colos és kétcolos kivitel közül választhatnak vásárlóink.
Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

Aki szép zöldellő kertet szeretne, annak számára létfontosságú a locsolás megfelelő megoldása. Ezt könnyítik meg a Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok, amelyet speciálisan a locsolótömlők egyszerű csatlakoztatásához alakítottak ki. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok réz testtel, illetve réz golyóval, csapszárral és torokkal készülnek, a csapszár borítás és a súrlódásgátló gyűrű teflonbevonatot kapott. A használatot megkönnyítő, hosszú kialakítású alumínium kart piros PVC bevonat borítja, a test matt nikkelezést kapott. Az erősített kivitelű Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok legfeljebb 10 bar nyomással üzemeltethetők, a maximális hőmérséklet 80 Celsius fok. Elsősorban háztartási felhasználásra ajánljuk, és kizárólag tiszta víz szállítására használható. A csap nem szabályozható, a tömítés megóvása érdekében csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok jelenleg három méretben, fél-, háromnegyed- és egycolos kialakításban érhetőek el webáruházunkban.
Rastelli 6sz. BB golyóscsap

Rastelli 6sz. BB golyóscsap

Akár öntözőrendszer telepítéséről, akár fűtés- vagy vízvezeték rendszerről van szó, a golyóscsapok igen széles körben használatosak. Ahhoz, hogy ezek a fontos és nagy gonddal, komoly költséggel kiépített rendszerek hosszú éveken, évtizedeken keresztül gond nélkül üzemeljenek, elengedhetetlen a minőségi alkatrészek felhasználása. Ezért ajánljuk jó szívvel a rézből készült Rastelli 6sz. BB golyóscsapokat, amelyekben szintén rézből készült, de krómozott és nikkelezett golyó gondoskodik a precíz zárómechanizmusról, a csapszár és a súrlódásmentes gyűrű pedig a tartósság érdekében teflonbevonatot kapott. A Rastelli 6sz. BB golyóscsap mindkét végén belső menetes csatlakozással rendelkezik, a ház kívül matt krómozással készült, az alumínium kar pedig piros műanyag bevonatot kapott. Webáruházunkban minden célra megtalálható a megfelelő méretű Rastelli 6sz. BB golyóscsap: a negyedcolostól egészen a négycolosig széles méretválasztékban kínáljuk a Rastelli 6sz. BB golyóscsapokat a minőségi alkatrészeket kereső vásárlóinknak.
Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

Akár kerti csapokról, akár öntözőrendszerekről, akár víz-vagy fűtési rendszerekről van szó, a mini golyóscsapokra a legkülönbözőbb területeken van szükség. Ahogy minden lánc csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme, az említett rendszereknél is gondosan kell kiválasztani a legkisebb alkatrészeket is, hogy hosszú időre biztosíthassuk kertünk szépségét, illetve otthonunk melegét. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap egész kialakítása a minőségről és a tartósságról szól: a rézből készült test kívül matt krómozást kapott, az alumíniumkar fekete PVC-borítással készült. A záró mechanizmus lelkét jelentő krómozott és nikkelezett réz golyót a precíz működés jegyében gyémánthegyű szerszámmal alakították ki. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap mindkét vége belső menetes csatlakozással rendelkezik, maximális üzemi nyomása 10 bar, és legfeljebb 80 Celsius fokos hőmérsékletű, nem veszélyes folyadékok átengedésére alkalmas. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsapok webáruházunkban háromféle méretben, raktárról kaphatók.
Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap (L alakú belsővel)

Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap (L alakú belsővel)

Mind a kerti öntözőrendszerek, mind a fűtési rendszerek tervezésénél gyakori, hogy a folyadékot váltakozó irányba kell terelni, és ilyenkor fontos a precíz zárás. A Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap L alakú belsővel az ilyen problémák megoldásához nyújt segítséget. A Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap L alakú belsővel termékünk lelkét, a krómozott és nikkelezett rézgolyót gyémánthegyű szerszámmal alakították ki. A pontos zárást a négy teflon ikertömítés és a viton O-gyűrű is segíti. A réz ház kívül matt krómozással készült, a kar pedig piros műanyag borítást kapott. A Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap L alakú belsővel termékünket az ábrán látható „Standard” pozícióban szállítjuk, de az igényeknek megfelelően további három pozícióban beszerelhető. A forgatási irány az óramutató járásával megegyező. A Rastelli 9LVsz. háromjáratú golyóscsap L alakú belsővel termék a negyedcolostól a kétcolosig többféle méretben is elérhető webáruházunkban, ipari és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmas.
Rastelli 9TVsz. háromjáratú golyóscsap (T alakú belsővel)

Rastelli 9TVsz. háromjáratú golyóscsap (T alakú belsővel)

Ezen az oldalon a T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyós csap található meg. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyós csap ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyós csap majdnem mindegyik tagja rendelkezésre áll áruházunk raktárában, így Önnek nem kell kivárnia azt az időt, amíg mi megrendeljük, és hozzánk eljut. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyóscsap jelenleg nyolc méretben vásárolható meg webáruházunkban. Fontos tudni, hogy a legnagyobb méret megvásárlása esetén webáruházunk ingyenes kiszállítással kedveskedik Önnek. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyóscsap nagyrészt rézből készült, illetve az alumínium kar és a pillangókar piros PVC bevonattal rendelkezik. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyóscsap tiszta vizet képes szállítani, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Termékünk további előnye, hogy szűkített áthaladású, illetve hogy az óra járásával megegyező haladási irányú. A T alakú belsővel rendelkező, Rastelli 9TV számú, háromjáratú golyóscsap maximális üzemi nyomása 40 bar.
Rastelli 45sz. BB golyóscsap

Rastelli 45sz. BB golyóscsap

A Rastelli 45. számú golyóscsap bizonyos időszakokban a készlet erejéig, kedvezményesen vásárolható meg, csak a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában! Ráadásul a 45. számú Rastelli golyóscsap nyolc verziója, áruházunk raktárában az Ön rendelkezésére áll, így még a szállítási időn is rengeteget spórolhat. Ha pedig a nagyobb méretű 45. számú Rastelli golyóscsap valamelyikét szeretné beszerezni, az is lehetséges. Mindössze arra kérjük, hogy igyekezzen időben leadni a megrendelést, hogy emiatt ne csússzon a felújítás, mert a 45. számú Rastelli golyóscsap megrendelésre érhető el, mely körülbelül 3-5 hetet vesz igénybe. Az Ön idejéért cserébe viszont áruházunk, a szivattyuwebaruhaz.hu, a 45. számú Rastelli golyóscsap legnagyobb méretének megrendelése esetén ingyenes kiszállítást vállal. Ha egy Rastelli golyóscsap megvásárlásában gondolkodik, akkor használja ki a lehetőséget, nem érdemes tovább halogatni a vásárlást! Válasszon Bennünket bizalommal!
Rastelli 46sz. KB golyóscsap

Rastelli 46sz. KB golyóscsap

Nagyszerű lehetőség! A 46. számú Rastelli golyóscsap az összes méretben rendkívül kedvező áron érhető el, csakis a szivattyú webáruházban. Ne habozzon, ne halogassa tovább a vásárlást! Nincs mit veszítenie, hiszen a 46. számú Rastelli golyóscsap csakis kiváló minőségű anyagokból készül, melyek garantálják az Ön elégedettségét! A 46. számú Rastelli golyóscsap anyaga többségében réz, a karja pedig egy alumínium kar, piros PVC bevonattal. Ráadásul a 46. számú Rastelli golyóscsap jelenleg minden méretben áruházunk raktárában rendelkezésre áll, így sokkal rövidebb időn belül ki tudjuk szállítani Önnek. Olcsó is, raktáron is van, nincs mire várnia! A 46. számú Rastelli golyóscsap teljes áthaladású, ipari és háztartási használatra egyaránt megfelelő, 0 és 80 Celsius fok közötti tiszta víz szállítására alkalmas. A 46. számú Rastelli golyóscsap krómozása matt, maximális üzemi nyomása 20 bar. A 46. számú Rastelli golyóscsap jelenleg nyolc különböző méretben érhető el a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Rastelli 55sz. Kerti csap

Rastelli 55sz. Kerti csap

Az 55. számú Rastelli kerti csap alapvetően háztartási használatra való, ezért különösen ajánljuk a magánszemélyek figyelmébe, hiszen, lehet, hogy éppen erre a típusra lesz szükségük. Az 55. számú Rastelli kerti csap jelenleg négy méretben áll webáruházunk rendelkezésére, melyből három hihetetlenül alacsony áron áll a tisztelt vásárlóink rendelkezésére. Óriási engedmény is lehetséges, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Az 55. számú Rastelli kerti csap három méretben máris elérhető a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, a negyedik méret esetén pedig némi előre gondolkodást kérünk Öntől, hiszen 3-5 hetes megrendelési idővel tudjuk szállítani. Az 55. számú Rastelli kerti csap anyaga többségében réz, illetve az alumínium kar piros PVC bevonattal rendelkezik. Az 55. számú Rastelli kerti csap tiszta víz szállítására képes, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Az 55. számú Rastelli kerti csap maximális üzemi nyomása 10 bar. Bármilyen kérdés, vagy probléma esetén kollégáink szívesen segítenek a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink bármelyikén.
Rastelli 65sz. BB golyóscsap (leeresztő szeleppel)

Rastelli 65sz. BB golyóscsap (leeresztő szeleppel)

Használja ki, élvezze a leeresztő szeleppel rendelkező Rastelli golyóscsapok hihetetlen előnyeit! A 65. számú Rastelli Golyóscsap nagyszerűen használható például a gumimembrános hidrofor tartályok, tágulási tartályok kizárására a rendszerből. A 65.számú Rastelli golyóscsap segítségével előfeszíthető vagy akár pótolható ezeknek a tartályoknak a nyomása anélkül, hogy az egész rendszerből le kellene engedni a vizet. A 65. számú Rastelli golyóscsap oldalán található belső menetbe a gyári dugó és leeresztő szelep helyett alkalmazhatunk akár normál Rastelli golyóscsapot is. A 65. számú Rastelli golyóscsap akár fagycsapként is használható, aknákban. A 65. számú Rastelli golyóscsap termékcsalád bizonyos tagjaira a készlet erejéig, időszakosan akár kedvezmény is elérhető a szivattyuwebaruhaz.hu-n. A 65. számú Rastelli golyóscsap ipari és háztartási használatra is alkalmas, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten képes tiszta vizet szállítani. A 65. számú Rastelli golyóscsap maximális üzemi nyomása 25 bar. Ha bővebb tájékoztatást szeretne, éljen bátran az online chatelés lehetőségével, szívesen segítünk!
Rastelli 70sz. Karos csempeszelep

Rastelli 70sz. Karos csempeszelep

A csempe szelepek a folyadékok útját elzárják, vagy megnyitják attól függően, hogy nyitott, vagy zárt állapotban található a szelepen lévő kar. A Rastelli 70. sz. karos csempeszelep mind ipari, mind háztartási használatra ajánlott. Az épületgépészetben ismert Rastelli szerelvények mind minőségi termékek, mutatja ezt az is, hogy milyen anyagokkal dolgozik. A Rastelli 70. sz. karos csempeszelep réz test és golyóból, illetve réz csapszár és torokból áll. A golyó krómozott és nikkelezett, a szelep teljes áthaladású. Használata igen egyszerű, a kart vagy nyitott, vagy zárt állapotba kell tartani, szabályozásra nem alkalmas a szerelvény, mert nem megfelelő használatnál (félig nyitott, vagy zárt állapotban) a tömítés sérülhet. Olyan folyadékok szállításához javasolt, amik nem dörzsölő hatásúak. Kollégáink magas szakértelemmel rendelkeznek, webáruházunkból a szállítás raktárról történik, és folyamatos akciókkal tesszük elérhetővé termékeinket a vásárlóink számára.
Rastelli 71sz. Csempeszelep

Rastelli 71sz. Csempeszelep

A Rastelli 71. sz csempeszelep raktárról rendelhető, mind ipari, mind háztartási célokra alkalmazható. Olyan folyadékok használatára alkalmas, melyek nem támadják a sárgaréz, illetve bronz anyagokat, ugyanis a Rastelli 71. sz. csempeszelep anyaga réz. A termékleírásban minden műszaki adat szerepel, többek közt, hogy mérete ½ colos, súlya 2 kg. A kiszállítás a magyar kézben lévő családi vállalkozásunk által létrehozott webáruházból történik (raktárkészletről), melynek nyitása mögött valódi szaktudás rejlik, hiszen kezdetben szivattyúk javításával foglalkoztunk magunk is. Később a nagy keresletre való tekintettel nyitottuk meg web-boltunkat. A Rastelli 71. sz. csempeszelep szállítandó közege 0 - +80 °C víz, nem véletlenül, hiszen a durva, dörzsölő hatású anyagoktól a tömítés sérülhet. A teljes áthaladású BB menetű csempeszelep mindamellett, hogy réz anyagú, krómozott burkolattal, karral és fogantyúval rendelkezik. Fontos, hogy a leírásnak megfelelően használja, mert a nem teljesen zárt, illetve nyitott szelep is okozhat sérülést a tömítésen.
Rastelli 74sz. Gombos csempeszelep

Rastelli 74sz. Gombos csempeszelep

A csempeszelepek a folyadékok útját elzárják, vagy megnyitják attól függően, hogy nyitott, vagy zárt állapotban található a szelepen lévő kar. A Rastelli 74. sz. gombos csempeszelep mind ipari, mind háztartási használatra ajánlott. Az épületgépészetben ismert Rastelli szerelvények mind minőségi termékek, mutatja ezt az is, hogy milyen anyagokkal dolgozik. A Rastelli 74. sz. gombos csempeszelep réz test és golyóból, illetve réz csapszár és torokból áll. A golyó krómozott és nikkelezett, a szelep teljes áthaladású. Használata igen egyszerű, a kart vagy nyitott, vagy zárt állapotba kell tartani, szabályozásra nem alkalmas a szerelvény, mert nem megfelelő használatnál (félig nyitott, vagy zárt állapotban) a tömítés sérülhet. Olyan folyadékok szállításához javasolt, amik nem dörzsölő hatásúak. Kollégáink magas szakértelemmel rendelkeznek, webáruházunkból a szállítás raktárról történik, és folyamatos akciókkal tesszük elérhetővé termékeinket a vásárlóink számára.
Rastelli 81sz. MINI KB golyóscsap

Nem véletlen, hogy a Rastelli golyóscsapokat mindenki szereti: bár MINI-k, mégis sokoldalú, költséghatékony, energiatakarékos megoldást jelentenek a vízzárásra.

Hosszú évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a Rastelli golyóscsapok nemcsak a szivattyú-szakértők, hanem a szivattyú-használók körében is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Hiszen ezek az aranyos, ízléses, igényes megjelenésű golyóscsapok egyben egy nagyon is praktikus és földhözragadt tulajdonsággal is rendelkeznek. Képesek ugyanis szabályozni a rajtuk áthaladó víz mennyiségét, ezáltal spórolni a felhasználó költségein. A golyóscsapot másképpen gömbcsapnak is nevezik – mindkét nevét a végén elhelyezkedő félgömb alakú záróelemről kapta, amelynek segítségével a vízmennyiség állítható. A golyóscsap precíz zárómechanizmusa professzionálisan kialakított, magas minőségű, tartós megoldást jelent mindennapi vízügyeinkre. A golyóscsapokat megtalálhatjuk nemcsak az öntözőrendszerekben, hanem a fűtés- és vízvezetékrendszerek részeként is, így a legtöbbünk otthonában már jelen vannak.

Szerezze be ön is a legújabb Rastelli golyóscsapokat és élvezze az általuk nyújtott kényelmet és biztonságot!

Rastelli 83sz. Mosógép csap

Rastelli 83sz. Mosógép csap

Mivel sok éves tapasztalattal rendelkezünk szerelvények javításában, beszerelésében, éppen ezért webáruházunkban csak minőségi termékeket forgalmazunk. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap, mint minden Rastelli termékünk, magas követelményeknek felel meg. A kerti tömővéges golyóscsap teljes áthaladású, anyaga réz, a tányér, a kar és a búra pedig nikkelezett. Maximális nyomás 20 bar, és a maximális hőmérséklet amit elbír, pedig 80 0C. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap kifejezetten háztartási használatra lett gyártva, súlya 4 kg. A jól kiválasztott, minőségi mosógép csap sok bosszankodástól kímélheti meg önt, hiszen élettartama hosszabb, mint a gyengébb anyagokból gyártottaké. Költségek szempontjából is kedvezőbb, ha a vásárlásnál rászán egy kicsit többet, mint a későbbiekben, ki tudja, hányszor kell majd szerelőt hívni, hogy kicserélje a rossz minőségű szerelvényt. A szerelési költségekről nem is beszélve. A Rastelli 83. sz. mosogép-csap raktárról rendelhető, oldalunkon minden információt megtalál róla, amire szüksége van.
Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

Elérkezett a jó idő, a kerti munkálatok szezonja, nem meglepő, ha éppen földalatti kerti csapra van szüksége. Weboldalunkon három féle Rastelli 84. sz. kerti csap – altalajcsapot talál. Ezek a ½”, ¾”, 1” tömlővéges változatok.Mindhárom típus házi használatra készült, 10 bár nyomású és maximum 80 °C fokos vizet képes tárolni. A Rastelli. 84. sz. kerti csap – altalajcsap elrendezése miatt leginkább szelepdobozokba, földalatti kerti aknákba ajánlott. Webáruházunkban a Rastelli 84. sz. kerti csap – altalaj csap most kedvezményes áron rendelhető, és mivel szerencsés módon raktárkészletről dolgozunk, a lehető leggyorsabban ki is tudjuk küldeni a szerelvényeket. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Rastelli 210sz. Bronz peets tolózár

Rastelli 210sz. Bronz peets tolózár

A tolózár csővezetékekbe beépítve, folyadékok áramlásának lezárására és megnyitására szolgál. A Rastelli 210. sz. bronz-peets tolózár különböző méretekben található meg webüzletünkben. A gépelemek közös jellemzője, hogy ipari és háztartási használatra is alkalmasak, anyaguk bronz, tiszta vizet 0- +80 °C- ig képesek szállítani, és szennyvíz áramoltatására is használhatóak. A Rastelli 210. sz. bronz-peets tolózár a következő méretekben található meg a weboldalon: ¼”BB, 3/8” BB, ½”BB, ¾”BB, 1”BB, 1.1/4”BB, 1.1/2”BB, 2”BB, 2.1/2”BB, 3”BB, 4”BB, 5”BB, 6”BB. Termékeink magas minőségűek és raktárkészletről rendelés után azonnal ki is tudjuk küldeni. A Rastelli 210. sz. bronz-peets tolózár homokfúvott, testrészét bronzból, ék, kupak, csapszár, záró gyűrű, és torok részét pedig rézből gyártották. A háztömítés különleges papírrostból készült, a kerékanya pedig zink-kezelt acélból. Kedves vevőinknek a tolózár szerelvények terén is folyamatos akciókkal kedvezünk, egyes esetekben ingyenesen ki is szállítjuk.
Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep

Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep

Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep kínálatunkban a Rastelli márka 410 típusa alá tartozó termékek találhatók. Bár első ránézésre hasonlóak ezek a termékek, különbség közöttük a méretükben, pontosabban a meneteik méretében rejlik. A Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep mind háztartási, mind pedig ipari használatra alkalmas, de vásárláskor ügyeljünk a pontos méretválasztásra, hiszen a vásárolni kívánt terméknek illeszkednie kell az Ön által használt csővezetékhez! A Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep az alábbi, gyártó által kiadott, letölthető termékdokumentációban leírtak (hőmérséklet és nyomásértékek) figyelembevétele mellett olyan nem veszélyes folyadékok (pl. szennyvíz) szállítására alkalmas csővezetékekhez csatlakoztatható, amelyek nem ártanak a sárgaréz és a bronz rézötvözeteknek. A Rastelli 410sz. Bronz ferde szelep kézi működtetésű ferde gömb szelep. Segítségével a karbantartások során leengedhetjük a csővezetékben áramló szennyvizet, vagy egyéb folyadékot, megkönnyítve ezzel a munkát.
Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő

Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő

A Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő egy univerzális, szivattyúkhoz használható réz szűrő, amely háztartási és ipari használatra egyaránt alkalmas. A Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő a Rastelli márka 411-es típusa, melyből jelenleg tízféle méret kapható a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában. Mint minden Y-szűrő, a Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő is nevét "Y" formájának köszönheti, ami előszűri a csőben mozgó szennyeződéseket. Az Y-szűrőnek köszönhetően a csőben egyenesen haladó folyadék nagyobb szemcséi fennakadnak az elágazásban, így a “befogott” piszok nem jut vissza a csővezetékbe. Az Y-szűrő munkája után a hálós szűrőknek már csak a finomabb szemcsék áramlását kell megállítaniuk ahhoz, hogy tiszta víz kerülhessen a medencénkbe, vagy a poharunkba! A modern, vízzel történő fűtési rendszerekben a csővezetékekben keringő víz hordelékaként gyakran jelenik meg az iszap, mint lerakódó szennyeződés. A Rastelli 411sz. Réz Y-szűrő a modern fűtési rendszerekben durva iszapleválasztóként, valamint gázolaj szivattyúk előszűrőjeként is használható!
Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő

Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő

A Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő a márka 411-es típusú Y-szűrőjéhez hasonló termék. Ez egy rézből készült előszűrő, amely nevét az Y-hoz hasonló formájáról kapta. A Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő eltér a 411-es típustól, ezért vásárláskor figyelmesen olvassuk el a termék adatlapján feltüntetett termékleírást, valamint a letölthető termékdokumentációt! Szükség esetén szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére! A Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő egy kis réz cső, amelynek van egy réz kupakkal lezárt elágazása. Az Y-szűrőt az elágazással lefelé szereljük fel a csővezetékre! Ez az elágazás fogja kiválasztani a durvább szennyeződéseket a csővezetékben áramló folyadékból, amit ezután már csak a hálós szűrőnek kell megszűrnie, hogy a finomabb szemcsék se juthassanak bele a szűrt vízbe. Típuson belül, a 412-es számmal jelzett termékek egyes darabjait elsősorban az Y-szűrő menetének mérete alapján különböztetjük meg egymástól, a további eltérések a termékek adatlapjain megtalálhatók. Rastelli 412sz. Réz Y-szűrő választékunk jelenleg 1 colostól a 6/4 colosig terjed, de érdemes visszatérni hozzánk, mert oldalunkat folyamatosan frissítjük!
Rastelli 424sz. Nyomásmérő óra tartó csappal

Rastelli 424sz. Nyomásmérő óra tartó csappal

A “Rastelli 424sz. Nyomásmérő óra tartó csappal” nevet kapott aloldalunkon azon termékeinket lehet megtekinteni, amelyek a Rastelli márka 424 típusú réz nyomásmérő óra tartó szelepeinek kínálatát tartalmazzák 1/2 colostól a 3/8 colosig. Ezen termékek esetében a méret a szelep menetének méretét jelöli. A “Rastelli 424sz. Nyomásmérő óra tartó csappal” kategóriában réz nyomásmérő óra tartókat találunk, melyek a háztartási és ipari tiszta víz szállítására alkalmas csővezetékre szerelhetők . A nyomásmérő óra beépítésével nem csak a csővezetékben mért nyomás, de a szűrők állapota is ellenőrizhető. A Rastelli 424sz. Nyomásmérő óra tartó csappal van felszerelve, így használatával a víz áramlása, valamint a nyomás is szabályozható. Rastelli márkájú választékunkban Rastelli vízzsákcsövek, rézből készült Y-szűrők és szelepek, valamint réz dugók is megtalálhatók. "Akciók" menüpontunkat is érdemes megtekinteni, mert az akciók keretében kedvezményes áron kínált termékeink egy részét ingyen szállítjuk házhoz!
Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső

Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső

A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső használatával a többi vízzsákcsőhöz hasonlóan megelőzhető a manométer (feszmérő, vagy nyomásmérő) óramutatójának vibrálása. A háztartási használatra is alkalmas vízzsákcsövet többféle méretben gyártják. A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső néven kínált típus választékunkban jelenleg is többféle méretű terméket tartalmaz. A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső beépítése helyesen csak függőleges irányban történhet! Webáruházunkban a Rastelli 424Ssz. Vízzsákcsőhöz szükséges Rastelli nyomásmérő óra tartó is kapható, valamint ugyanezen márkához szelepek, Y-szűrök, réz kupakok is találhatók. Termékeink adatlapját úgy állítottuk össze, hogy azokon minden szükséges információ fel van tüntetve, ennek ellenére bizonytalanság esetére szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére. Rendszeresen hirdetünk termékeink (akár szerelvényeink) között is akciókat, ezekben az időszakokban kedvező árakkal, olykor akár ingyenes házhozszállítással igyekszünk még könnyebbé tenni a vásárlást.
Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

A legkorszerűbb csapok egyike a golyóscsap, vagy más néven gömbcsap. A golyóscsap nevét a működését biztosító, félgömb alakú záró elemről kapta, mellyel szabályozható a rajta áthaladó víz mennyisége, illetve a csővezeték azon pontján, ahol a golyóscsap be van szerelve, elzárható a víz. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) a tiszta víz szállítására alkalmas csővezetékekbe, (pl. fűtési rendszerek csővezetékeibe) építhető golyóscsap. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) esetében csakúgy, mint amikor a csővezetékekhez tartozó szerelvények kínálatát böngésszük, fontos hogy tudjuk, milyen méretű a csővezetékünk menete, hiszen a vásárolni kívánt terméknek illeszkednie kell hozzá! Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére! A gyártó háztartási és ipari használatra egyaránt javasolja a Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) megnevezésű termékét. A teljes áthaladású, rézből készült, de kívül matt, krómozott termék a könnyebb használat érdekében ún. pillangókarral van felszerelve.
Rastelli 520sz. Kerti szelep

Rastelli 520sz. Kerti szelep

A Rastelli 520. sz. kerti szelep olyan csővezetékre szerelhető terméktípus, mely a háztartásokban használatos kerti locsolást hivatott megkönnyíteni. A lakóházak, esetleg a kisebb gazdasági épületek oldalában, vagy a kertben elhelyezett vízvezeték kiállások szerelvénye, mellyel a vízcsőben áramló folyadék nyitható, ill. zárható. A Rastelli 520. sz. kerti szelep típus kifejezetten a kerti tömlőkhöz lett kifejlesztve. Alkalmazásával megkönnyíthető a slag felszerelése, ezáltal akadálymentessé válik a kerti locsolás. A Rastelli 520. sz. kerti szelep ezen kívül az alábbi termékdokumentációban ismertetett hőmérséklet és nyomás értékek mellett más nem veszélyes folyadékok szállította csővezetékekhez is használható. A tömlővéges kerti szelepek közül a Rastelli 520. sz. kerti szelep kívül-belül rézből készült, ezért ez a típus csak olyan folyadékhoz használható, ami nem jelent veszélyt a rézötvözetekre, mint amilyen pl. a sárgaréz és a bronz. Webáruházunkban több típusú kerti szelep és kerti csap is kapható, tekintse meg a márka teljes kínálatát keresőnk segítségével!
Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

A kerti csap típusok közül egyik legnépszerűbb a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) kategóriában feltüntetett csap típus. Ez a csap típus kívül-belül rézből készült és a klasszikus csapoktól eltérően a gyártó különleges formájúra tervezte. Ahogy a termékekről készült fotókon is látható, a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) a vízköpők mintájára készült. A vízköpőket régen díszkutak részeként használták és mind a mai napig különleges mítoszok terjednek róluk. A sárkányfejes Rastelli csapok funkciójukat tekintve azonosak a klasszikus kerti csapokkal, ám díszes külsejük miatt kedveltebb termék. A Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) csupán egyike a kerti csap kínálatunknak! A teljes kerti csap választékunk webáruházunk keresőjének segítségével tekinthető meg! A népi hiedelem szerint a vízköpők éjjelente szárnyra kapnak, ám hajnalban visszatérnek, hogy távol tartsák a gonoszt. Más legendák szerint a vízköpők szerencsét hoznak a ház lakóira. Ki tudja?! A sárkányfejes kerti csappal talán arra is alkalom nyílik, hogy kiderüljön, vajon igaz-e a legenda?!
Rastelli 535sz. Kerti szelep

Rastelli 535sz. Kerti szelep

Webáruházunkban többféle méretben is megtalálható a Rastelli 535. sz. kerti szelep. Ez a szelep típus háztartási használatra, azon belül pedig a kerti alkalmazásra javasolt. A szelep segítséget nyújt a növények gondozásában, a zöld környezet fenntartásában. A kerti locsolásban segítséget jelent, hogy a Rastelli 535. sz. kerti szelep típusra tömlő szerelhető, így a növényeket nem kell többé kannával öntözni! A Rastelli 535. sz. kerti szelep a kerti vízvezeték kiállásokra szerelhető szelep, amely lehetőséget nyújt a víz egyszerű, pillangókarral történő lecsapolására; akár slagot is szerelhetünk rá. A szelep biztosítja a kerti munka utáni kézmosás lehetőségét is, hiszen a pillangókarral könnyen nyitható és zárható a vezetékes víz. A matt krómozású, ám valójában réz Rastelli 535. sz. kerti szelep típusból jelenleg négy félét kínálunk, ám a szivattyuwebaruhaz.hu termékpalettája folyamatosan frissül, így érdemes hozzánk máskor is visszanézni! Más típusú Rastelli kerti szelepjeinket a bal oldali menük között találja, de konkrét termékhez használja a lap tetején található keresőnket!
Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

Az alábbiakban áruházunk Rastelli márkájú kerti szelepei közül a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) kategóriába tartozó termékek találhatók. Ahogy elnevezésében is olvasható, ez a típus levehető pillangókarral van ellátva, így illetéktelen személyek a csapot nem tudják használni, kinyitni. A kannával történő locsolás már a múlté, hiszen a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) típusú termékünk egy golyóscsappal működtethető szelep, amelynek végére tömlő rögzíthető. A tömlővéges golyóscsap kényelmesebbé teszi kerti növényeinek locsolását, hiszen alkalmazásával csupán egy slag szükséges hozzá és a víz bármerre elszállítható! A Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) mindegyike rézből készült, de kívül matt fényű, krómozott kivitelezésű termék. A típus mindegyike fontos szerepet tölt be a háztartásokban, a különbség a Rastelli 545 típusú kerti szelepek között csupán a csap nyílásának átmérője, vagyis a szelepen található menet mérete. Ez a fontos információ minden termék adatlapján fel van tüntetve!
Rastelli 560sz. Réz bizonsági szelep

Rastelli 560sz. Réz bizonsági szelep

Cégünk, a szivattyuwebaruhaz.hu méltán büszke az ebben az alkategóriában szereplő termékére, az 560. számú Rastelli biztonsági szelepre. Az ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmazható Rastelli biztonsági szelep kiváló minőségű, tartós anyagból – rézből – készült, mégis rendkívül kedvező áron áll kedves vásárlóink rendelkezésére. Az 560. számú Rastelli biztonsági szelep nyomása 0 és 16 bar között szabályozható, illetve a felesleges nyomás elvezethető az oldalsó csatlakozáson keresztül. Az 560. számú Rastelli biztonsági szelep maximum 80 Celsius fok hőmérsékleten képes üzemelni, tehát gőzre sajnos nem, folyadékra és levegőre viszont biztonságosan alkalmazható. Az 560. számú Rastelli biztonsági szelep jelenleg kilencféle mérettartományban áll a szivattyuwebaruhaz.hu rendelkezésére, mind a kilenc esetben webáruházunk raktárából elérhető a termék, így egyszerű és gyors kiszállítás lehetséges az Ön otthonába. Amennyiben Ön az 560. számú Rastelli biztonsági szelep két legnagyobb mérete közül szeretne választani, illetve vásárolni a szivattyú webáruházból, úgy Önnek ingyenes kiszállítással is kedveskedünk!
Rastelli 570sz. Réz bizonsági szelep

Rastelli 570sz. Réz bizonsági szelep

Ezen az oldalon az 570. számú Rastelli biztonsági szelep különböző mérettartományait találhatja meg kedves vásárlónk. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep jelenleg hét különböző méretben érhető el, mindegyik rendkívül kedvező áron. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep bátran alkalmazható ipari és háztartási környezetben is. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep 0 és 80 fok közötti hőmérsékleten használható, tehát gőzre sajnos nem, folyadékra és levegőre viszont kiválóan alkalmazható. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep nyomástartománya 0 és 12 bar között mozog, ahol is a felesleges nyomás a szabad térbe távozik a furatokon keresztül. A biztonsági szelep nyomása állítható. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep rendelkezik egy kalibráló csavarral is, rögzíthető anyával. Az 570. számú Rastelli biztonsági szelep kívánt értékeit beépítéskor szükséges megadni. A biztonsági szelep kiváló minőségű, tartós anyagból – rézből – készült. Kérdés esetén szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal!
Rastelli 595sz. Automata csatlakozás

Rastelli 595sz. Automata csatlakozás

Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") kiegészítő terméke az 595. számú Rastelli automata csatlakozás (½"). A légtelenítő szelep és a csatlakozás alkalmazását főként fűtési rendszerekhez ajánlja Önnek webáruházunk. Az 595. számú Rastelli automata csatlakozás (½") elzárja a nyomást, amely a fűtési rendszer felől érkezik az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") kihajtása közben. Így az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") alá nem szükséges csap beépítése. Így az automata csatlakozás segítségével, beépítve azt az automata légtelenítő szelep és a csővezeték közé, az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") eltávolítható lesz a rendszerből a nyomás leengedése nélkül. Az 595. számú Rastelli automata csatlakozás (½") kiváló minőségű rézből készült, súlya 0,1 kilogramm, maximális üzemi nyomása 6 bar. Az automata csatlakozás a légtelenítő szelephez hasonlóan, ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten képes a vizet szállítani. Termékünk a webáruházunk raktárában rendelkezésre áll.
Rastelli 600sz. Kihúzható, állítható csatlakozás

Rastelli 600sz. Kihúzható, állítható csatlakozás

A Rastelli állítható csatlakozó cső (600) jelenleg kilenc különböző méretben érhető el a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában. A Rastelli állítható csatlakozó cső (600) ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas, 0 és +150 Celsius fok közötti tiszta víz szállítása lehetséges a segítségével. A Rastelli Állítható csatlakozó cső (600) maximális üzemi nyomása 10 bar. A Rastelli csatlakozó csövek kiváló minőségű anyagból, rézből készültek. A homokfúvott, állítható csatlakozó csövek grafitos tömítést kaptak. Az öt legkisebb méretű Rastelli állítható csatlakozó cső (600) elérhető a szivattyú webáruház raktárából, így Önnek nem szükséges hosszú megrendelési idővel számolnia. Amennyiben a négy, nagyobb méretű Rastelli csatlakozó cső valamelyikét kívánja megvásárolni, kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 hét lehet. Az Ön tisztelt idejéért cserébe viszont webáruházunk a három legnagyobb Rastelli állítható csatlakozó cső (600) bármelyikének megrendelése esetén ingyenes kiszállítással kedveskedik Önnek.
Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

Az itt látható aloldalunkon a Rastelli márka 601-es típusú, vízmelegítő rendszerekhez is használható nyomáscsökkentő szelepek láthatók. A típuson belül többféle méret közül lehet választani, ami azt jelenti, hogy ez a nyomáscsökkentő szelep méretétől függően többféle csővezetékre is felszerelhető. Az alább feltüntetett összes Rastelli 601. sz. Nyomáscsökkentő szelep rézből készült, kívülről nikkelezett, minőségi termék, szabályozó rugója pedig tartós, rozsdamentes acél. A szelep tökéletesen helytáll a háztartásokban, valamint ipari használatra is alkalmas, nem veszélyes folyadékok szállításához. A nyomás kalibrálásához el kell távolítani a termék kupakját, majd a csavar segítségével lehet szabályozni a víz áramlását. Az óra járásával megegyező irányban növelhető a nyomás, míg az óra járásával ellenkező irányban csökkenthető ugyanez. A Rastelli többféle típusú nyomáscsökkentő szelepet gyárt, a 601 csak egyike ezeknek. Tekintse meg a 602-es típusú nyomáscsökkentő szelep kínálatunkat, valamint a hozzájuk csatlakoztatható szerelvényeket is!
Rastelli 602sz. Nyomáscsökkentő

Rastelli 602sz. Nyomáscsökkentő

A Rastelli különböző típusú nyomáscsökkentő szelepeket gyárt, az alábbiakban a 602-es típusról esik szó. A Rastelli 602. sz. nyomáscsökkentő típuson belül többféle csatlakozással gyártott szelepeket takar. Típuson belül a termékek közti különbség elsősorban a csatlakozás méretében rejlik, valamint a terméken áthaladó folyadék percenkénti max. átfolyási mennyisége is eltérő. Mindegyik 602-es rézből készül, de a termékek külseje homokfúvott. A 602-es típusú nyomáscsökkentő szelepek tiszta víz, ivóvíz, valamint (a termékdokumentációban leírtaknak megfelelően) nem veszélyes folyadékok szállítására, ill. azok nyomásának szabályozására alkalmasak. Mivel a szelep anyaga réz és acél, ezért a rézötvözetre ártalmas folyadékok nem szállíthatók vele! A nyomás szabályozása a csavar segítségével végezhető. Az óra járásával megegyező irányban lehet a vízáramot növelni, míg ezzel ellentétesen csökkenthető a nyomás. Minden termékre nyomásmérő óra (feszmérő) szerelhető. Áruházunkban az összes ehhez szükséges kiegészítő megtalálható! Kisebb nyomáscsökkentő szelepeket is kínálunk.
Rastelli 603sz. KB hollandi

Rastelli 603sz. réz KB hollandi

A Rastelli 603. sz. KB hollandi egy egyenes, rézből készült átalakító idom (cső darabka), melynek feladata a kompatibilitás biztosítása két eltérő menettel rendelkező csővezeték (vagy szerelvény) között. A termék használatával nem jelent problémát, ha a birtokunkban lévő cső és a hozzá tartozó szerelvény menete nem egyezik, hiszen ez a terméktípus éppen ezt a problémát hivatott kiküszöbölni. A 603-as típusú idom háztartási és ipari használatú tiszta víz szállítására is alkalmazható. Az apró, de annál hasznosabb réz hollandi óriási segítség a vízszerelési munkák során, hiszen laikusként bárki elkövetheti azt a hibát, hogy egymással nem összeszerelhető termékeket vásárol. Megelőzésképpen érdemes akár 1-2 plusz darabot is tartani a háztartásban, mert baj esetén nagy kincs, ha van egy-egy tartalék idom a háznál! A Rastelli 603-as hollandi webáruházunk kínálatában jelenleg is többféle méretben kapható, de választékunkban természetesen a réz könyök hollandi idomok és a hozzájuk tartozó szerelvények is megtalálhatók!
Rastelli 604sz. KB könyök hollandi

Rastelli 604sz. KB réz könyök hollandi

Webáruházunk kínálatában számos rézből készült víz- és fűtésszerelési idom található. Íme a Rastelli márka egyike, a könyök formájú Rastelli 604. sz. KB réz könyök hollandi. A márka 604-es számot viselő típusa egy rézből készült réz “csövecske”, amely hajlított formájú. Innen ered a “könyök” elnevezés. A Rastelli 604 a háztartásokban használt vízvezetékek irányváltoztatására alkalmas réz idom. Érdemes odafigyelni a választáskor, mert mérettől függetlenül minden Rastelli 604 réz könyök hollandi termék egyik vége külső, a másik pedig belső menetes. Szerelvény és idom választékunkban a gyártó egyenes formájú átalakító darabjait is megtalálja! Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére!
Rastelli 606Ssz. Légtelenítő szelep

Rastelli 606Ssz. Légtelenítő szelep

Webáruházunk “Rastelli” márkanév alatt futó golyóscsappal ellátott légtelenítő szelepeinek egyike a Rastelli 606S sz. Légtelenítő szelep "ROMA". Ez a típus olyan egészségügyi előírásoknak felel meg, amely révén nem csak szökőkutak, de ivóvíz- és egészségügyi rendszerek légtelenítéséhez is kiváló. A terméktípus más folyadékok szállítására is alkalmas, de a rézötvözetre ártalmas anyagokhoz nem szabad használni! A “Rastelli 606S ROMA" néven kínált termékeink rézből készülnek, ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmasak. Működésüket a belsejükben található golyó biztosítja, a szabályozásuk csavarral lehetséges. Rastelli 606S ROMA típusú légtelenítő szelepeink mindegyike azonos tulajdonságokkal rendelkeznek, a különbség közöttük mindössze a termék végein található külső menetek mérete. Az ez alá a típus alá tartozó termékeken átfolyó folyadék maximális hőmérséklete, a max. üzemi nyomás, valamint a légtelenítő szelep további fontos tulajdonságai a termék adatlapjára kattintva érhetőek el.
Rastelli 620sz. KB golyóscsap (hollandis)

Rastelli 620sz. KB golyóscsap (hollandis)

A legkülönbözőbb víz- és fűtési rendszerek elengedhetetlen elemei a golyóscsapok. Bár számtalan formában léteznek, nem mindegy, mikor melyiket választjuk. Ha kiemelt szempont a könnyű bonthatóság, akkor jön el a hollandi kivitelűek ideje. Webáruházunk Rastelli 620sz. KB golyóscsap (hollandis) terméke a legmagasabb minőséget képviseli. A ház anyaga réz, amely kívülről matt krómozást kapott, a szintén rézből készült krómozott és nikkelezett golyót a legmodernebb technológiával, gyémánthegyű szerszámmal alakították ki. A csapszár és a súrlódásmentes gyűrű teflonbevonatú. Az alumínium pillangókart piros PVC bevonat borítja. A Rastelli termék lelke azonban a hollandis résznél található nitril O-gyűrű tömítés, amely garantálja a csatlakozás szivárgásmentességét. A Rastelli golyóscsap KB csatlakozású, azaz egyik végén belső, a másikon hollandis hollandis menettel rendelkezik. Ipari és háztartási célra egyaránt megfelelő, webáruházunkban pedig a céltól függően többféle méretben megtalálhatják vásárlóink.
Rastelli 850sz. Tömlővég (réz, hollandis)

Rastelli 850sz. Tömlővég (réz, hollandis)

A tömlővégek a különböző üzemekben, a házban és még inkább a kertben számos helyen használatosak, például a tömlők vízvételi helyhez való csatlakoztatására, szivattyúkhoz, folyadék tartályokhoz. Webáruházunkban számos típust kínálunk, közülük az olasz gyártmányú Rastelli 850sz. tömlővég (réz, hollandis) egy egyik végén egyenes tömlőcsatlakozóval, a másikon külső menetes hollandis csatlakozóval ellátott szerelvény, mely a használat során nem hivalkodó, nem követel magának figyelmet, mégis nagy szolgálatot tesz a hétköznapok során. A termék kiváló minőségű rézből készült, így ipari és háztartási igények széles körének kiszolgálására alkalmas, mindenekelőtt vizes rendszerekhez ajánljuk. A csonkra ráhúzott tömlő megfelelő rögzítéséhez használjon bilincset! A Rastelli tömlővége webáruházunkból többféle méretű menettel, illetve többféle méretű tömlőcsatlakozóval megrendelhető, ami lehetővé teszi, hogy bármely ipari vagy háztartási felhasználásra könnyen megtalálhassák vásárlóink a megfelelő terméket.
Rastelli 851sz. Tömlővég (réz, hollandis, könyök)

Rastelli 851sz. Tömlővég (réz, hollandis, könyök)

A csőszerelés, és a folyadékok szállításának egyik legnagyobb kihívása ott elvezetni a csöveket, ahol nem egyenesek az „adottságok”. Profik már tudják, hogy ilyenkor az úgynevezett könyök alakú összekötő megoldások az alapvetőek, és már tudják mire keressenek pontosan anyag, méret és esetleg márka alapján, de a laikusok számára sem boszorkányság átlátni ezeknek a sokszor túl sok információval bíró eszközöknek a tengerén. A Rastelli 851. sz tömlővégei olyan esetekre valóak, ahol a hely kialakítása megköveteli az összeillesztések „kanyarodását”. A könyök kivitelű, egyik oldalon hagyományos – összeszerelésnél bilincset igénylő – tömlőcsatlakozóval, másik oldalon hollandis menettel rendelkező Rastelli tömlővégek rézből készültek, így ellenállnak a korróziónak, a kopásnak, és jól tűrik a hőmérséklet ingadozást is. Természetesen a méret nagyon lényeges, de webáruházunkban minden méretben és méretvariációban kaphatóak ezek a csendes-rendes munkatársak, hogy azután hosszú ideig tegyék a dolgukat.
Rastelli 852sz. Tömlővég (réz, tömlő hosszabbító)

Rastelli 852sz. Tömlővég (réz, tömlő hosszabbító)

Kevés kiábrándítóbb helyzet van annál, mint amikor el akarjuk vezetni például a vizet a kert végébe, de a tömlőnkből hiányzik még pár méter. Ilyenkor jön az ötlet: hosszabbítsuk meg a tömlőt, illesszünk össze kettőt... vagy hármat. Igen ám, de hogyan lehet ezt igényesen kivitelezni? Nos, a Rastelli 852.sz tömlővégei pontosan erre, illetve a hasonló helyzetek megoldására lettek kitalálva, amikor az a feladat, hogy két tömlőt összeillesszünk, hogy aztán szivárgásmentesen továbbítsák a folyadékot. Az összeillesztésekhez elengedhetetlen a bilincs használata, hiszen a szivárgásmentességet, és a tömlők sérülésmentességét ezzel tudjuk nagy biztonsággal biztosítani. A Rastelli tömlővégek méretbeli jellemzői a rájuk csatlakoztatott tömlők átmérője szempontjából érdekesek, egyébként pedig rézből készült, hogy sokáig ellenálljon mind a szállított folyadék, mind az időjárás viszontagságainak. Ne használjon barkács-megoldást, használjon inkább profi eszközöket, a Rastelli tömlő hosszabbító az!
Rastelli 853sz. Tömlővég (réz, külsőmenetes)

Rastelli 853sz. Tömlővég (réz, külső menetes)

Bár amikor tömlőt emlegetünk (pl. locsolótömlő), leginkább a rugalmasság, a flexibilitás juthat eszünkbe, de persze tudjuk, hogy a különböző tömlők is szolgálhatnak bennünket olyan fix, rögzített, oldhatatlan állapotban, mint ahogyan azt a merev kialakítású csövektől alapból elvárjuk. Az, hogy valami rugalmas alapvetően, még nem jelenti azt, hogy „mozgásban” is kell, hogy legyen, mert a rugalmas tömlők is szolgálhatnak állandó, statikus célokat. A Rastelli 853. sz külső menetes tömlővége arra szolgál leginkább, hogy olyan kötéseket hozzunk létre, amiket nem akarunk napjában akár többször is oldani, hanem azt szeretnénk, hogy ha ezt a kötést egyszer létrehoztuk, az tartósan úgy is maradjon. Ez a tömlővég kialakítás tehát kifejezetten azokhoz a toldásokhoz, illesztésekhez való, amiket nagy biztonsággal, hosszú időn keresztül szeretnénk fenntartani. A Rastelli tömlővég rézből készült, ellenállva az időjárás viszontagságainak, és a szállított folyadék által okozott korróziónak. Természetesen minden méretvariációban megtalálhatóak a tömlővégek webáruházunkban.
Rastelli 854sz. Tömlővég (réz, belsőmenetes)

Rastelli 854sz. Tömlővég (réz, belsőmenetes)

Amikor a tömlő rögzítésénél nem az a szempontunk, hogy a csatlakozás a másik „oldalhoz” könnyen oldható, flexibilis legyen, olyankor használjuk a fix, statikus megoldásokat szolgáló tömlővégeket, mint amilyen a Rastelli 854. sz tömlővége. Ennek a flexibilisen is állandó megoldásnak két verziója létezik: a külső menetes – amikor belecsavarjuk valamibe a tömlővéget -, illetve a belső menetes, amikor rácsavarjuk. Most ez utóbbi feladatot ellátó tömlővégekről beszélünk. Ezek a tömlővégek olyan folyadéktovábbító megoldásokhoz valóak, ahol szeretnénk ötvözni a tömlő rugalmasságát, az összecsatlakozás időtállóságával. A Rastelli tömlővég rézből készült, idő és folyadékálló, a felhasználási lehetőségei pedig gyakorlatilag végtelenek, hiszen minden méretvariációban léteznek, csak ki kell választanunk a számunkra – és persze a kötés számára – legmegfelelőbbet. A menetes oldalon a kötés létrehozásához nem szükséges semmilyen különleges eszköz, míg a tömlő oldalán a tömlő rögzítéséhez bilincs használata szükséges.
Rastelli 855sz. Tartály csatlakozó

Rastelli 855sz. Tartály csatlakozó

Mivel cégünk, a szivattyuwebaruhaz.hu kínosan ügyel arra, hogy a kedves vásárlóink a legapróbb alkatrészekben is kiváló minőségű, tartós, megbízható terméket kapjanak, így a 855. számú Rastelli tartály csatlakozó termékcsalád termékei is bizonyosan nem fognak csalódást okozni. Ez a tartály csatlakozó számos különböző méretben érhető el a webáruházunk kínálatában, annak érdekében, hogy a legpontosabban ki tudjuk Önt szolgálni. A csatlakozó anyaga jó minőségű réz, így az ellenáll a korróziónak, és jó választás akkor is, hogyha hosszú időre tervezünk, és nem szeretnénk, ha nagyon hamar cserélgetni kellene ezeket az igen fontos tartozékokat. Egy ilyen apró alkatrész költsége gyakorlatilag eltörpül egy építkezés, felújítás, korszerűsítés költségeihez képest, ezért sokszor hajlamosak vagyunk elhanyagolni a jelentőségüket. Pedig éppen azért lenne fontos a legjobb minőséget választani, mert az árbeli különbségek tulajdonképpen elhanyagolhatóak, az alkatrész cseréjével vagy pótlásával járó bosszúságok viszont hatalmasak lehetnek. Válasszon bennünket, nincs mit veszítenie!
Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

A 856. számú Rastelli réz tartály csatlakozó egy egyszerű, de nagyszerű alkatrész, a Rastelli tartályok nélkülözhetetlen kiegészítője. Termékünk ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas, magas hőmérsékleten is képes elviselni. Az alkatrész anyaga réz, többek között ez is garantálja, hogy a kedves vásárlóink csakis kifogástalan minőségű, tartós, megbízható kiegészítőre tehetnek szert a termékünk megvásárlásával, mely ráadásul nem is rozsdásodik. Ezt a terméket a tartályok, tározók csatlakozásának előkészítésére szoktuk használni. Ez az árucikk többféle, különböző méretben is megtalálható a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában, így Ön bizonyosan megtalálja majd azt a méretet, amelyikre szüksége lesz. A csatlakozó mindegyik méretben elérhető a webáruházunk raktárából, így kedves vásárlónknak nem szükséges kivárni azt az időt, amíg áruházunkba megérkezik a termék, így azt is garantálhatjuk, hogy az alkatrész bizonyosan el is jut Önhöz, biztonságosan, kényelmesen. Amennyiben részletesebb leírásra van szüksége, a termék nevére kattintva elérhető, hosszas termékdokumentációban minden adatot megtalál!
Rastelli 960sz. Karmantyú (BB)

Rastelli 960sz. Réz karmantyú (BB)

Ez az alkatrész BB jelölésű, ami azt jelenti, hogy belső-belső menetes, vagyis mindkét végét egy külső menetes alkatrészhez kell csavarozni. Amennyiben erre a típusra van szüksége, a szivattyuwebaruhaz.hu széles választékából bizonyosan sikerül majd kiválasztani a megfelelő méretet, ugyanis a Rastelli réz karmantyú BB 960 számos különböző méretben áll a webáruházunk rendelkezésére. Áruházunk ezen terméke rézből készült, így ellenáll a korróziónak és jól bírja a nagyobb igénybevételt is. Ipari és háztartási használatra is alkalmas, magas hőmérsékleten képes szállítani a tiszta vizet. Kérjük, mindenképpen vegye figyelembe a vásárlás előtt, hogy mekkora a termék maximális terhelhetősége, üzemi nyomása, hiszen ezek az alkatrészek is folyamatosan nyomás alatt vannak, így ennek figyelembevétele nélkül hatalmas kár keletkezhet. Amennyiben részletes leírásra van szüksége, az egyes termékek nevére kattintva elérheti a termék dokumentációját, ahol bizonyosan minden fontos apróságot meg fog találni. Kérdése, problémája esetén pedig rendelkezésre állnak a szakértő kollégáink.
Rastelli 961sz. Menet hosszabbító (KB)

Rastelli 961sz. Menet hosszabbító (KB)

A Rastelli menet hosszabbító, toldó KB 961 egy apró, ám mégis nélkülözhetetlen kiegészítő alkatrész, ha a menet hosszabbítására van szükség. A termék nevében a KB rövidítés arra utal, hogy külső-belső menetes az alkatrész, tehát egy belső és egy külső menetes vezetékhez kell majd csavarozni. A hosszabbító ipari és háztartási használatra alkalmas, magas hőmérsékleten is képes a tiszta víz szállítására. Az árucikk anyaga réz, így ellenáll a korróziónak és időt állóan magas minőséget biztosít. Amennyiben megrendeli a termékünket a szivattyuwebaruhaz.hu oldaláról, lehetőséget biztosítunk a házhozszállításra is, amennyiben igényli. Jó hír, hogy ennek a réz idomnak is szinte az összes típusa elérhető közvetlenül a webáruházunk raktárából, így nem szükséges kitennie magát egy végtelenül hosszú várakozási időnek, sőt, mi több, azt is biztosra tudjuk mondani, hogy az Ön által kiválasztott méret és típus rendelkezésünkre áll, hiszen már megrendeltük Önnek és csak Önre vár. Kérdése vagy problémája esetén keresse szakértőinket a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink bármelyikén!
Rastelli 962sz. Karmantyú szűkített (BB)

Rastelli 962sz. Réz karmantyú szűkített (BB)

A szivattyuwebaruhaz.hu számára a legkisebb alkatrész is ugyanolyan fontos, ezért a legapróbbnak tűnő dolgokat sem szeretnénk elhanyagolni. Ez a réz karmantyú is ugyanolyan jelentős, fontos szereppel bírhat, mint egy sokkal költségesebb alkatrész, ne hanyagoljuk el a fontosságát! A 962. számú Rastelli réz szűkített karmantyú egyaránt megfelelhet ipari és háztartási használatra is, remekül képes a tiszta vizet szállítani, akár magas hőmérsékleten is. Kérjük, a megrendelés előtt mindenképpen vegye figyelembe, hogy mekkora a termék maximális folyadékhőmérséklete, illetve a maximális üzemi nyomása, ezáltal sokkal nagyobb eséllyel lehetséges később elkerülni az esetleges baleseteket, illetve a termék idő előtti elhasználódását. A termékünk kiváló minőségű, rézből készült, így nem rozsdásodik. Termékcsaládunk minden tagja elérhető webáruházunk raktárából így hamarabb eljuthatnak Önhöz, illetve így nem kell azon aggódni, vagy amiatt bizonytalankodni, hogy biztosan lesz-e belőle elég, vagy jut-e Önnek, hiszen ezt már a megrendelés pillanatában meg tudjuk mondani.
Rastelli 963sz. Karmantyú szűkített (KB)

Rastelli 963sz. Réz karmantyú szűkített (KB)

Ebben a kategóriában a Rastelli 963. számú réz szűkített menetes karmantyú termékcsalád, a szivattyuwebaruhaz.hu-n elérhető tagjai találhatóak meg. A termékcsalád számos méretben képviselteti magát kínálatunkban, így bizonyosan megtalálható köztük az Önnek leginkább megfelelő példány. Mindegyik termékünk elérhető a webáruház raktárából azonnal, így nem kell sokat várnia a kiszállításra. A réz karmantyú ipari és háztartási használatra is alkalmas, magas hőmérsékleten képes a tiszta víz szállítására. Az alkatrész rézből készült, így nagy a terhelhetősége és nem korrodálódik. Amennyiben részletesebb leírásra lenne szükség, a termék nevére kattintva elérhető a részletes termékdokumentáció pontos, aktuális számadatokkal. Sikeres vásárlás esetén kérjük, ne habozzon értékelni a tranzakciót, illetve leírni egy pár szóban a véleményét ide a weboldalra. Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte webáruházunkat! Kérdése vagy problémája esetén bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén! Különösen ajánljuk az ingyenes és gyors, online chat funkciót, ahol akár azonnal is választ kaphat a kérdésére!
Rastelli 964sz. Könyök (BB)

Rastelli 964sz. Réz könyök (BB)

Ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmasak az ún. Rastelli 964. sz. Réz könyök (BB) típusú idomaink. A BB menetes rézcső “darabka” egy tiszta víz szállítására alkalmas, fűtési rendszerek vízcső vezetékébe is építhető idom, amely hajlított formájának köszönheti a “könyök” elnevezést. A hajlított formájú idom feladata a víz áramlásának irányát megváltoztatni, valamint a csőrendszer szerelhetőségét megkönnyíteni. A Rastelli 964-es terméktípusba tartozó réz idomok mindegyike más méretű, ún. BB menettel rendelkezik, ami a belső-belső menet rövidítése. Ez azt jelenti, hogy a könyök formájú idom mindkét vége belső menetes, vagyis a termék mindkét vége külső menetes csövekre, ill. szerelvényekre szerelhető. Amennyiben erre a típusra van szüksége, termékkínálatunkból könnyedén kiválaszthatók a megfelelő méretű darabok, termékeink saját adatlapjain egyéb részletek is megtalálhatóak a választott idomról. A megvásárolni kívánt terméket annak kiválasztása után néhány kattintással akár házhoz is szállítjuk!
Rastelli 965sz. Könyök (KB)

Rastelli 965sz. Réz könyök (KB)

Webáruházunk Rastelli 965. sz. réz könyök (KB) kategóriájába azon termékeinket gyűjtöttük egy csokorba, melyeket a gyártó 965-ös típusként jelöl. Ezek a termékek a Rastelli márka egy-egy fűtésrendszerekhez is használható idomai. Olyan réz idomok, amelyek vízvezetékek részeként alkalmazhatók, a vízcső irányának megváltoztatása céljából. A vízvezeték beszerelésekor a csöveket különböző idomokkal szoktuk kiegészíteni. Ennek különböző okai vannak. A vízhálózat kiépítése lakáson belül is komoly odafigyelést igénylő feladat, hiszen a hálózat terhelhetőségét sok szempontból figyelembe véve kell azt kiépíteni. Ilyen a nyomás, a víz hőmérséklete és még sorolhatnánk. Ezért fontos a fűtőrendszerek vezetékeihez szükséges megfelelő tulajdonságú szerelvények és idomok kiválasztása! A Rastelli márka 965 számú réz könyök idomainak mindegyike rézből készül, egyik végüket külső, másik végüket belső menettel gyártják (KB). Az alábbi termékek saját adatlapjára kattintva a kis réz könyökök további fontos tulajdonságait is feltüntettük.
Rastelli 966sz. Könyök, szűkített (BB)

Rastelli 966sz. Réz könyök, szűkített (BB)

Ezen az oldalon egy rézből készült könyök típus látható, amiből többféle méretet gyártanak. A Rastelli 966. sz. réz könyök, szűkített (BB) menüpontunk az ezen típus alá tartozó termékeket tartalmazza. A “BB” rövidítés azt jelenti, hogy a könyök mindkét vége belső menetes. Ez fontos, mert a Rastelli könyök kínálatunkban sokféle típus megtalálható, melyek mind méretben, mind pedig menetben különböznek egymástól! A 966-os típusú idomokat fűtésrendszerekhez szokták használni, ennek értelmében jellemzően a tiszta víz szállításához használt vízcsövekbe építik. A könyök idom rézből készül, így az nem korrodálódik és a magas hőmérsékletű folyadéknak is ellenáll. Ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas ez a típus, de rézötvözetre ártalmas folyadékot nem szabad benne szállítani! A szűkített menettel rendelkező termékek mindegyike más méretű menettel rendelkezik, ezért vásárláskor ügyeljünk a pontos méretválasztásra! Webáruházunk termék adatlapjain minden szükséges termék adatot feltüntettünk, azonban vásárlóink felmerülő kérdéseire szakembereink tudnak válasszal szolgálni, akik igény esetén készséggel állnak rendelkezésre!
Rastelli 967sz. Könyök, szűkített (KB)

Rastelli 967sz. Réz könyök, szűkített (KB)

Ahhoz hogy pl. radiátoraink meleget sugározzanak, vagy az ivóvíz eljusson a megfelelő helyekre pl. a lakásunkban a vízvezeték szereléskor olyan furcsaságokat kell alkalmaznunk, mint pl. az ún. “könyök” idom. A Rastelli 967sz. könyök, szűkített (KB) egyike a fűtésrendszerekhez használt könyök típusnak. A nagyvárosok korszerű fűtési rendszerei vízkeringetéssel működnek. A lakások fali gázkazánokkal (cirkó) vannak felszerelve, amelyek fűtőtestekre vannak kötve. A cirkó felmelegíti a vízcsövekben áramló víz hőmérsékletét, így lesz a lakásokban meleg víz. Ehhez azonban vízvezeték szerelésre van szükség, amihez szelepek, golyóscsapok, könyökök és egyéb idomok szükségesek, melyekkel a csőben áramló folyadék iránya és nyomása változtatható. Az alábbiakban webáruházunk Rastelli 967-es típusú réz könyök idom választéka látható. A könyök idomok alkalmazásával elirányíthatjuk a vízvezetéket egy másik irányba. Vízvezeték szerelvények és idomok vásárláskor fontos, hogy a termékek tulajdonságainak és terhelhetőségeinek figyelembevételével válasszuk ki az árut, hiszen a vízvezetékek nyomás alatt vannak és akár forró víz is kering bennük!
Rastelli 968sz. T-idom

Rastelli 968sz. Réz T-idom

A fűtőrendszerek és ivóvíz rendszerek vízvezetékének osztására szolgáló idomok egyik típusa a RASTELLI 968. sz. T-idom. Nevéhez hűen ez a vízvezetékekre szerelhető idom “T” formájú, vagyis három kimenet található rajta. Az ebbe a típusba tartozó termékek mindegyike kívül és belül rézből készült (mindhárom belső menet is), így korrodálódásra nem hajlamos. Az alábbi T-idomok akár ipari, akár háztartási használatra is alkalmasak, amennyiben tiszta vizet, vagy valamilyen más, nem veszélyes folyadékot szállító csővezetékre kívánjuk rászerelni őket. A 968-as típusú, T-formájú Rastelli idom egyike azon vízvezeték szerelési idomoknak, melyek nélkül nem lenne hideg/meleg víz az otthonunkban! Minden itt megtalálható termék a korszerű, vízmelegítéssel működő fűtőrendszerek elengedhetetlen kiegészítője, segítségükkel a vízvezeték könnyedén irányítható és osztható a kívánt helyekre. Minden szükséges további információ a termékek valamelyikére kattintva érhető el, miután a szükséges méret kiválasztásra kerül! A T-idomokon túl ugyanezen márka könyök és egyenes idomainak széles választékát is kínáljuk webáruházunkban!
Rastelli 969sz. T-idom (szűkített)

Rastelli 969sz. Réz T-idom (szűkített)

Kicsi a bors, de erős! Mondhatnánk a Rastelli rézből készült idomjaira, amelyek csupán néhány centisek, de óriási vízmennyiséget mozgatnak meg nap mint nap a korszerű fűtőrendszerek részeként (akár ipari használat során is!). Az alábbiakban a márka Rastelli 969. sz. T-idom (szűkített) néven futó terméktípusba tartozó darabok láthatók. A 969-es számú T-idom, ahogyan neve is sejteti, három kimenettel rendelkezik. A szűkített menetek mérete a választott terméktől függően változik és a három menet közül egy nem egyforma méretű. Ez azt jelenti, hogy a 969-es T-idomok vízcső osztása mellett annak átalakítására is szolgálnak. A kategóriába tartozó termékek tulajdonságai az egyes darabokra kattintva érhetőek el, valamint a letölthető termékdokumentációkban további részletek is megtalálhatók! A szivattyuwebaruhaz.hu lehetőséget nyújt a termékeket futárszolgálat útján házhoz szállíttatni, ennek részletei és a fizetési lehetőségek a lap alján található “Vásárlási feltételek” menüpontunkban olvashatók.
Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

Sok éves szaktudással rendelkező cégünk Rastelli márkájú szerelvényei közt szerepelnek a réz BB hollandik, melyeket háztartási és ipari célokra is lehet használni. Anyaguk réz, és három féle méretben is elérhetőek. A réz menetes Hollandi idom BB kúpos zárású, 0-gyűrű tömítésű. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően szinte minden terméket a megrendelést követően azonnal szállítani tudunk. Vannak olyan szerelvények, amelyek esetében kicsit hosszabb a várakozási idő, de ilyenkor is csupán pár hetet kell várni a hiányzó termékekre . Ebben az esetben a várakozási idő 3-5 hét. A Rastelli réz hollandi a tiszta víz szállítására képes a megadott hőmérséklet figyelembevételével. Méretüket tekintve is több fajta szerelvény választható. Mivel cégünknek fontos a minőség és vevőink elégedettsége, ezért csak megbízható, hosszú élettartamú szerelvényeket forgalmazunk. A nálunk kapható réz idomok is ilyen hosszú életű, minőségi termékek. Folyamatos használat mellett a maximális megengedett üzemi nyomást is érdemes figyelembe venni, ami azt jelenti, hogy bár kicsit többet bír az alkatrész, de a megengedett nyomást túllépni nem szerencsés, ha nem akarjuk, hogy hamar tönkremenjen.
Rastelli 971sz. Kereszt idom

Rastelli 971sz. Kereszt idom

A Rastelli 971. sz. keresztidom réz menetes, ipari és háztartási használatra egyaránt ajánlott. Keresztidom, mert kinézete egy keresztre hasonlít, tulajdonképpen csupán négy bemenetű csatlakozóról van szó. Raktárkészletről rendelhetőek a keresztidomok, többféle méretben is. Nagyon fontos, hogy amikor szerelvényeket vásárol a kedves vevő, tájékozódjon azok minősége és tartóssága iránt, hiszen elég kellemetlen azért kihívni egy szerelőt a vétel után pár héttel, mert a vásárolt keresztidom tönkrement. A nálunk kapható szerelvény három méretben is elérhető, ezek webáruházunkban, a műszaki adatok leírásánál megtalálhatóak. A maximális folyadékhőmérséklet, amit még elbírnak ezek a szerelvények, szintén megtalálható a termékekre kattintva a leírásoknál, tehát ennek figyelembevételével biztonságosan és hosszú távúan használhatóak. A Rastelli keresztidom maximális üzemi nyomása normál használat mellett is értékhez van kötve, ezért feltüntetjük ezt az adatot is a termékeknél. A folyamatos kapcsolattartásnak, visszajelzéseknek köszönhetően raktárkészletünk mindig az aktuális igényekhez igazodik, állandóan megújul.
Rastelli 972sz. Közcsavar

Rastelli 972sz. Réz közcsavar

Mivel cégünk neves magyar, illetve külföldi szivattyúgyártó cégek hazai forgalmazásával foglalkozik, egészen egyértelmű számunkra, hogy csak minőségi szerelvényeket, összekötőelemeket, idomokat árulunk. A Rastelli 972. sz. réz közcsavar is ilyen termékünk, mely anyaga és menete is hosszantartó rézből készült. Több méretben található webáruházunkban ez az alkatrész, mely méretek a leírásoknál táblázatba foglalva vannak feltüntetve. Termékeinket raktárkészletről szállítjuk, rögtön rendelés után. Ipari és háztartási használatra is alkalmazhatóak. A tiszta vizet megadott hőfokon képes szállítani. A nálunk kapható közcsavar idomok különböző súlyúak, mely adatokat a termékekhez feltöltött táblázatok részletezik. A maximális üzemi nyomás is fontos adat a vásárlás szempontjából, kérjük tájékozódjon a vásárlandó alkatrész leírásánál ez ügyben. Nagy tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar kézben lévő cégünk választékai közül a Rastelli közcsavar idomok kedvező árakon kaphatóak, minden műszaki információt megtalál a leírásoknál. Folyamatosan bővítjük raktárkészletünket és akciókkal kedvezünk vásárlóinknak.
Rastelli 973sz. Közcsavar (szűkített, KK)

Rastelli 973sz. Réz közcsavar (szűkített, KK)

A nagy múltú Rastelli cég minőségi szerelvényei közül a Rastelli 973. sz. réz szűkített közcsavarok több méretben is megtalálhatók webáruházunkban. Állandóan elromló szivattyúk, csöpögő csapok, 2-3 hétig jó alkatrészek, ezek azok, amik nem találhatóak meg nálunk. Amennyiben minőségre, szakértelemre van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére. Vevőink véleményét, igényeit folyamatosan figyeljük, segítségükkel bővítjük szerelvények tekintetében egyébként is számottevő raktárkészletünket. Ennek alapján megtalálható nálunk a Rastelliréz szűkített közcsavar, melynek anyaga és menete is réz, ipari és háztartási használatra is ajánlott. Méretét, menetét tekintve többféle típus is elérhető. Szállítandó folyadékuk, amit sérülés nélkül elbírnak, a tiszta víz, melynek minimális, és maximális hőfokáról győződjön meg a leírásokban, részletes táblázatainkban. Alkatrészeink használat közbeni maximális megengedhető nyomásbírásáról, illetve súlyukat tekintve is teljes körű tájékoztatást tudunk nyújtani kedves vásárlóinknak.
Rastelli 974sz. Kupak

Rastelli 974sz. Réz kupak

Már megint eltűnt egy csavar, egy kupak, vagy kilazul a szerelvény menete. Számtalanszor előfordul az ilyen és jogosan bosszankodik az ember, hogy ismételten vehet újat ebből is, abból is. Ha ön is járt már így, akkor jó hírünk van. A nálunk vásárolt termékek egytől-egyig minőségi alkatrészek, kezdve a csavaroktól, az elosztókon át, egészen az ilyen picike kis szerelvényekig, mint a Rastelli kupakok. Ipari és háztartási használatban is alkalmazható, ha betartja a felhasználási javaslatokat, abban az esetben hosszú távon tud jól működni. A leírásban részletesen minden műszaki adatot, a termékek súlyát és méretét is megtalálja. Tiszta víz szállítására a megadott hőfokokon alkalmazható, más folyadékhoz ne használja, mert kikezdhetik anyagát. Árainkkal és akcióinkkal folyamatosan kedvezünk vásárlóinknak, termékeink pedig magukért beszélnek mind anyagukat, mind minőségüket tekintve. A Rastelli 974. réz kupak szerelvények nálunk raktárkészletről rendelhetőek, melyeket kosárba helyezés után hamarosan kézhez is kap a vevő.
Rastelli 975sz. Dugó

Rastelli 975sz. Réz dugó

Cégünk több mint húsz éves múltra tekint vissza, ami azért fontos, mert ma már sokféle terméket lehet az interneten megrendelni, ár összehasonlításokkal hamar kiad olyan oldalakat, ahol jó áron, ám de minőségében silány szerelvényeket tudunk megrendelni. A mi cégünk működése mögött valódi szaktudás van, és természetesen weboldalunkon is megrendelheti a hatalmas raktárkészletünk termékeit. A Rastelli 975. sz. réz dugó anyaga réz, mind ipari, mind háztartási használatra alkalmazható. Különböző méretű réz dugókat talál az oldalra kattintva, széleskörű táblázatunkból kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelő fajtát és típust. Készséggel állunk rendelkezésére mind az áruinkkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolásával, mind pedig esetleges hiánycikkeink igényének megfelelő bővítésével. A Rastelli réz dugó tiszta víz szállítása esetén sérülésmentesen működik, a folyadék minimális és maximális megengedett hőmérsékletéről kérjük tájékozódjon a megrendelni kívánt alkatrészre kattintva.
Rastelli 976sz. Szűkítő (KB)

Rastelli 976sz. Réz szűkítő (KB)

Nyolc fajta Rastelli réz szűkítő elemünk elérhető webáruházunkban, méretre különböznek. Anyaguk réz, közös tulajdonságuk továbbá, hogy a tiszta víz szállításánál, mind ipari, mind háztartási használatban lehet őket alkalmazni. A szállított folyadék hőmérsékletének felső és alsó határát megtekintheti a kedves vásárló a rendelni kívánt alkatrészre kattintva, de akár csak a méretekre vonatkozó adatokat is megtalálja ugyanitt. Méréseink mutatják, legnagyobb megelégedésünkre, hogy vásárlóink nagy százaléka ajánlja ismerősének is boltunkat, hiszen nálunk mind az ügyféllel történő kommunikáció, mind a kiszállítás, mind pedig a termékek minősége megfelel a vevők igényeinek. Szerelvényeinkről széleskörű és pontos leírásokat olvashat az adott termék oldalán, és megrendelés után hamarosan meg is kapja az árucikket, hiszen raktárkészletünk széles választékkal rendelkezik, és lehetővé teszi a gyors kézhezvételt. A Rastelli 976. sz. réz szűkítő elemek minőségi, erős anyagú termékek és megfelelő használat mellett hosszú életűek.
Rastelli 982sz. Menetes csődarab (hosszított közcsavar)

Rastelli 982sz. Menetes csődarab (hosszított közcsavar)

Mennyire fontos nekünk, hiszen csupán csak egy apró kis csődarab, egy hosszított közcsavar? Mit jelent nekünk, mire gondolunk, mit érzünk, mikor egy Rastelli 982. sz. rézmenetes csődarab hiányzik a tökéletes szivattyúnkhoz, házi vízművünkhöz, és csak egy karnyújtásnyira vagyunk a hőn áhított csodától? Ez a csődarab lehet, hogy kicsi, apró alkatrész, mégis ugyanolyan fontos, hiszen ugyanolyan nélkülözhetetlen darabja lehet a Nagy Műnek. Ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas, remekül képes a tiszta víz szállítására. A réz menetes csődarab megvásárlásán nem kell sokat gondolkodnia, hiszen ma már lassan egy szendvics is többe kerül egy viszonylag olcsó büfében. Ha a szivattyú webáruházból rendel, biztosan nem fog elcsúszni az építkezés, hiszen a réz menetes csődarab a lehető legtöbb méretben és típusban már közvetlenül áruházunk raktárából elérhető. Így nem kell kivárnunk azt az időt, amíg megérkezik hozzánk a termék. Csak egy cső, ami közvetít, de milyen fontos lehet, hogyha már csak ez hiányzik, a kosárba vele! Kérdés esetén kollégáink szakértő tanácsokkal látják el Önt.
Rastelli A14sz. Kézi légtelenítő, leeresztő szelep

Rastelli A14sz. Kézi légtelenítő, leeresztő szelep

Hogy mennyi? Tényleg ezen gondolkodunk? Egy Rastelli kézi légtelenítő, leeresztő szelep annyira olcsó, hogy ma már lassan egy szelet péksütemény is többe kerül. Ez a kézi légtelenítő, leeresztő szelep egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, ha légtelenítésről vagy leeresztésről van szó, biztonságosan zár, ha zárni kell, és könnyedén nyílik, ha kinyitjuk. Ennek segítségével minden biztosan oda kerül, ahová mi szeretnénk, hogy kerüljön. A kézi légtelenítő, leeresztő szelep ipari és háztartási használatra egyaránt tökéletesen megfelel, ügyesen engedi tovább, vagy zárja el a tiszta víz útját. A szelep kiváló minőségű anyagból, rézből készült, illetve matt krómozást kapott. Erre a szelepre biztosan nem kell sokat várnia, hiszen a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, akár azonnal rendelkezésre áll, így nem kell a megrendelési időt újra kivárnunk. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink nagyon szívesen segítenek!
Mofém golyóscsap BB

Mofém golyóscsap BB

Ebben az alkategóriában a Mofém AHA golyóscsap termékcsalád, a szivattyú webáruházban elérhető termékei találhatóak meg. A golyóscsap kék színben, natúr kivitelben érhető el webáruházunkban. A Mofém AHA golyóscsap alkalmazási területei igen széleskörűek, hiszen akár a hideg-melegvíz, akár a gáz- és fűtési rendszerek részei lehetnek. Ipari és háztartási használatra egyaránt remekül megfelel, viszonylag széles tartományban, kiválóan szállítja a tiszta vizet. A Mofém márka generációk óta a megbízhatóságot képviseli, és ez ma sem változott, nem véletlen, hogy ma Magyarországon szinte mindenki ismeri, és jó véleménnyel van erről a márkáról. A Mofém AHA golyóscsap termékcsalád minden terméke megtalálható jelenleg a szivattyú webáruház raktárában, így nem kell hosszú időt várni arra, hogy a megrendelés után az otthonába megérkezzen a termék, hiszen áruházunk segítségével szinte azonnal elindulhat az útján a kedves vásárló felé. Bármilyen kérdése vagy észrevétele van termékünkről, bátran keressen bennünket, szívesen segítünk! Webáruházunkban a Mofém fagycsap és a hozzá megvásárolható T-kulcs és szár is megtalálható.
Mofém fagycsap BB

Mofém fagycsap BB

Ebben az alkategóriában a Mofém fagycsap, illetve az ezen termékünkhöz tartozó kiegészítő termékeket, a Mofém T-kulcsot, valamint a Mofém T-kulcshoz tartozó szárat találhatja meg Tisztelt Vásárlónk. A Mofém márkát nem véletlenül ismeri mindenki, még a nagyszüleink is, hiszen hosszú generációk óta tekinthető a minőség, megbízhatóság és tartósság szimbólumának, ha csapról, csaptelepről, vagy az ezekhez tartozó kiegészítők vásárlásáról van szó. Nagyon fontos dolog, hogy még időben beszerezzünk egy kiváló minőségű fagycsapot, hiszen a téli fagyok közeledtével bizony iszonyatos anyagi kárt, bosszúságot tud okozni egy összefagyott vízvezeték. Előrelátó, gondos emberek, vagy éppen azok, akik esetleg pórul jártak egy hosszú, hideg tél során, szezonon kívül, akciós áron juthatnak hozzá e csúcsminőségű termékhez a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. Ne habozzon, gondolkozzon, ezen termékünk és kiegészítőinek megvásárlása esetén biztosan rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát, családját és akár a szomszédjait is, nincs mit veszítenie, csak meg kell vennie!
Mofém golyóscsap KB hollandis

Mofém golyóscsap KB hollandis

A kék natúr Mofém golyóscsap ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A golyóscsap, vagy gömbcsap kék színű, natúr kivitelben érthető el a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. A golyóscsap alkalmazható hideg- és meleg vízhez, illetve a gáz- és fűtési rendszereknek is nagyszerű kiegészítője lehet. Egy aprócska kis alkatrész látszólag, mégis milyen fontos, hiszen pont ő az, aki mindent eldönt, ő nyitja vagy zárja a rendszert, rajta múlik, hogy átjut-e a víz vagy a gáz a megfelelő helyre, avagy sem. Érdemes jól megfontolni hát, hogy milyen fajta golyóscsapot vásárolunk, hiszen nem jelent valójában igazán nagy kiadást, mégis rengeteg minden múlik rajta. Érdemes a legjobb minőségű, régóta jól bevált márkát választani, mi legalábbis így gondolkodunk a szivattyú webáruházban. A Mofém márka generációk óta a megbízható minőség, tartósság szimbóluma, bátran ajánljuk Kedves Vásárlónknak! Ráadásul a termékcsalád tagjai a szivattyú webáruház raktárából könnyen, gyorsan hozzáférhetőek, így nem kell sokat várnunk arra, hogy megérkezzen az otthonunkba.
SAB PP/réz golyóscsap

SAB PP/réz golyóscsap

A SAB golyóscsap segítségével elzárhatóak a vízvezetékek, mégpedig úgy, hogy a belsejében lévő átfúrt golyót fogja forgatni a kívül elhelyezkedő, jelen esetben piros kar. A golyó állásától függően lesz zárva vagy nyitva a csap. Ugye, milyen apró, és mégis milyen sok múlik rajta? Ez a golyóscsap kiváló minőségű anyagokból, polipropilénből, rézből és teflonból készült, melyek bizonyosan garantálják az Ön elégedettségét. Ipari és háztartási használatra egyaránt nagyszerűen alkalmas. Ez a termékünk is rendelkezésre áll a szivattyuwebaruhaz.hu raktárában, így Önnek nem kell sokat várnia arra, hogy otthonába megérkezzen. Bármilyen kérdése merülne fel, bármilyen problémája adódna a termékünkkel, keressen bennünket bátran a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink valamelyikén, telefonszámainkon vagy e-mail címünkön! Használja bátran az online chat funkciót, ahol nyitvatartási időben azonnali választ is kaphat a problémájára, akár a metrón vagy a villamoson ülve is. Amennyiben tetszett a termékünk, illetve a szolgáltatásunk, illetve akkor is, ha nem, kérjük, írja meg nekünk véleményét, hozzászólását a termékek alatt található zöld mezőben!
Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

A Giacomini szivattyú csatlakozó egy rézből készült csatlakozó, mely egy beépített golyóscsappal is rendelkezik. A szivattyú csatlakozót leginkább arra érdemes használni, hogy fűtési keringető szivattyúkat egyszerűen és gyorsan, ki- és beszereljük a csőhálózatból. A beépített golyóscsapnak köszönhetően a szivattyú csatlakozó használatával, nincs szükség arra, hogy egy külön golyóscsapot használjunk ahhoz, hogy a szivattyút a fűtési rendszerből ki, vagy a fűtési rendszerbe beszereljük. A golyóscsap a vízvezetékek elzárására szolgál a benne lévő forgatható golyó segítségével. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) ipari és háztartási használatra egyaránt kíválóan alkalmazható. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) jelenleg két méretben kapható a szivattyú webáruházban. Jó hír, hogy mindkét termékünk elérhető a szivattyú webáruház raktárából, így nem kell hosszú időt várni a kiszállításra. A szivattyú csatlakozó tartozéka egy gumi tömítés is, hogy Önnek már az apró dolgokkal se kelljen bíbelődnie.