VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

csőbúvár szivattyú 4" (mélykúti szivattyú, búvárszivattyú)

Áruházunk szivattyú kínálatában megtalálhatóak a mélykúti szivattyúk, felszíni (kerti szivattyú), a búvárszivattyúk és csőbúvár szivattyúk is. Ezek alkalmasak lehetnek tiszta víz, szennyezett víz és szennyvíz átemelésére, szivattyúzására egyaránt. Minden felhasználási területre számos megoldást kínálunk termékeink széles választékával. A csőbúvár szivattyúk csőkutak esetén használhatóak. Ezen szivattyúink között vannak 3, 4 és 6 colos méretben is készülékek, melyek kiválóan alkalmasak otthoni és kisebb ipari, mezőgazdasági vízművekhez, tiszta víz nyomásfokozásra, öntöző rendszerekhez, köppenycső alkalmazásával tartályokból és medencékből a víz eloszlatására valamint kisebb vizijátékok üzemeltetéséhez is. Termékkínálatunk tartalmazza a PENTAX (230V, 400V), SUMOTO, RED JACKET (230V, 400V), UMBRA, ELPUMPS (membrános is), PEDROLLO, OFT, CALPEDA első osztályú készülékeit, melyekhez természetesen kiegészítő kábeleket és kábeltoldásokat is árusítunk.


Búvárszivattyú kisokos: mit érdemes tudni róluk?

Oft 4 col búvárszivattyú 230V

OFT 4” búvárszivattyú 230V – lebegő járókerék, homokkal szembeni rendkívüli ellenállás!

Az OFT 4” csőbúvár szivattyúk közül jelenleg az ALPHA 9 és az ALPHA 13 található meg áruházunk kínálatában. Ezek a búvárszivattyúk alkalmasak csőkutak illetve ásott kutak vízének (köppenycső alkalmazásával) nagy mélységből történő felszínre emelésére és elosztására, köppenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből és ciszternákból víz elosztására, valamint átemelésére. Ez a búvárszivattyú nem csak tiszta, szennyeződésektől mentes vízhez alkalmazható, hanem homoktartalmú víz szállítására is tökéletes megoldást jelent. Az OFT 4 colos csőbúvár szivattyú alkalmas tűzoltó rendszerek, öntözőrendszerek, társasházak, ipari létesítmények-üzemek, valamint vízellátó rendszerek szivattyújaként történő használatra is. A csőbúvár szivattyú egyben hidrofór tartályal történő üzemelésre is alkalmas. Ezek a búvárszivattyúk olyan magas minőségű anyagokból készülnek, melyek hosszú élettartamot biztosítanak számukra. Az OFT szivattyúk nagy előnye a "lebegő" járókerék rendszer, mely nagy ellenállást biztosít a homok által okozott kopással szemben. Az OFT búvárszivattyúk gyárilag 30 méteres kábellel vannak ellátva, és 12 hónap garanciát biztosítunk rájuk.

Homokkal szennyezett vízhez búvárszivattyú? – Az OFT 4” csőbúvár szivattyút önnek találták ki!

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4L sorozat) 230V (szivattyú+motor+alap vezérlődoboz)

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4L sorozat) 230 V (szivattyú+motor+alap vezérlődoboz)

Válasszunk csőbúvár szivattyút az internetről!

A szivattyúk világa nem csak a szakembereket szippanthatja be. Az internet segítségével egy egyszerű ember is „szakértőjévé” válhat a csőbúvár szivattyúnak. Hiszen ha szüksége van csőbúvár szivattyúra, akkor olyan információkhoz juthat, még a vásárlás előtt, amivel pontosan megtervezheti az egész öntözőrendszerét. Előre ki tudja számolni a rendszer teljes költségét, a kiválasztott elemek árainak összesítésével. Ráadásul a Pentax 4 col csőbúvár szivattyú 4L sorozat egy komplett készlet. Szivattyú, motor és alap vezérlődoboz tartozik hozzá.

Gondoljunk bele, hogy főleg vidéken, családi házaknál hány meg hány búvárszivattyú, és a gazdaságosság jegyében most már csőbúvár szivattyúvan csatasorba állítva. Manapság már aki kutat fúrat a kertjébe, nem a régi hagyományos értelemben vett kutat fúrat. Inkább csak egy cső alakú fúrás maga a kút. Nincs szükség kútgyűrűre, mert már nem vödörrel hozzuk fel a vizet a kútból. Nem is hatékony és nem is kényelmes.

Erre a célra egy csőbúvár szivattyú a megoldás! Érdemes megnézni a teljes Pentax szivattyú kínálatunkat is.

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4S sorozat) 230V (szivattyú+motor+alap vezérlődoboz)

PENTAX 4 col búvárszivattyú 230V – kiváló minőség, hosszú élettartam!

A PENTAX 4” búvárszivattyúk lakossági, ipari és mezőgazdasági felhasználásra is egyaránt alkalmasak. A búvárszivattyúk lényege, hogy víz alá merítve működnek és így érik el maximális hatékonyságukat. Azok a búvárszivattyúk, melyeket csőkutak esetén használhatunk az úgynevezett csőbúvár szivattyúk. Ezek csőkutakon kívül köpenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből is alkalmasak víz elosztására. A PENTAX 4” csőbúvár szivattyú, búvárszivattyúinkhoz hasonlóan olyan magas minőségű alapanyagokból készülnek, melyek hosszú élettartamot biztosítanak készülékeinknek. A szivattyúház és a tengely rozsdamentes acélból, a szivattyúfej és a motorcsatlakozó rézből, a járókerék és a diffúzor élelmiszeripari polikarbonátból készül. Alkalmasak tűzoltó rendszerek, öntözőrendszerek, társasházak, ipari létesítmények-üzemek, házi vízellátó rendszerek szivattyújaként egyaránt.

Tűzoltó és öntözőrendszerek vagy társasházak, ipari létesítmények szivattyúja? – Válasszon PENTAX 4” 230V-os csőbúvár szivattyúink közül!

Érdemes megnézni a teljes Pentax szivattyú kínálatunkat is.

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4L sorozat) 400V (szivattyú+motor)

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4L sorozat) 400 V (szivattyú+motor)

Biztos, hogy a csőbúvár szivattyúra gondolt? Kérdezze meg szakértőnket!

A megfelelő szivattyú kiválasztását mindig gondos mérlegelésnek kell megelőznie. A csőbúvár szivattyú egy speciális kialakítású, modern szivattyúváltozat, amely méltán örvend nagy népszerűségnek. Attól függően, hogy pontosan milyen célra szeretnénk szivattyút vásárolni, mekkora teljesítményre lesz szükségünk, inkább a felszíni önfelszívó szivattyút vagy a búvárszivattyút preferáljuk, elképzelhető, hogy a csőbúvár szivattyúkialakítása lesz a leginkább célravezető döntés. Bár a csőbúvár szivattyú megrendelésére sokan szívesen kattintanak, mégis érdemes elgondolkodni az alternatívákon, hiszen lehetséges, hogy egy másik szivattyútípus költséghatékonyabb, megbízhatóbb vagy biztosabb megoldást jelenthet. Szivattyúkérdésben érdemes biztosra menni! Amennyiben bizonytalanok lennénk abban, hogy a mi speciális problémánkra biztosan a csőbúvár szivattyú jelenti-e a tökéletes megoldást, egy percig sem kell aggódnunk! Hiszen a szivattyú webáruház mögött valódi, hús-vér, tapasztalt, képzett, lelkes szakemberek állnak, akik készségesen segítenek a választásban.

Akár más szivattyú, akár a csőbúvár szivattyú mellett is döntünk, a szivattyú webáruházból biztosan minőségi, tartós termékhez jutunk! Érdemes megnézni a teljes Pentax szivattyú kínálatunkat is.

Pentax 4 col csőbúvár szivattyú (4S sorozat) 400V (szivattyú+motor)

Ha szivattyúra van szükség, akkor áruházunkban biztosan megtalálható a megfelelő berendezés, többek között csőbúvár szivattyút is lehet nálunk vásárolni garanciával, akár ingyenes kiszállítással.

A csőbúvár szivattyúk működésének lényege a nevükben is benne van, ha vékony, csőszerű helyről kell folyadékot kiemelni, ráadásul a berendezésnek bele kell merülnie az anyagba, akkor mindenképpen csőbúvár típusú készüléket kell alkalmazni. Ebből egyértelműen adódik, hogy a csőkutaknál kézenfekvő megoldás a csőbúvár szivattyúk igénybe vétele. Ha a szivattyúkat védőköpennyel látjuk el, akkor akár a kerti medence vize is kiszivattyúzható vele. Amennyiben nem szűk helyről kell a folyadékot eltávolítani, akkor esetleg jó választás lehet a tisztavíz átemelő búvár szivattyú, csőbúvár szivattyú 4 col (búvárszivattyú, mélykúti szivattyú), de akár az átemelő, centrifugál szivattyú is.

Akár megszületett a döntés, vagy még folyik a hezitálás, munkatársaink minden esetben segítenek a megfelelő csőbúvár szivattyú kiválasztásában.

Sumoto 4 col búvárszivattyú 230/400V (periférikus)

SUMOTO 4”csőbúvár szivattyú 230/400V (periférikus) – rozsdamentes acél tengely, minőségi csapágyak!

A SUMOTO 4” búvárszivattyúk olyan búvárszivattyúk, melyeket csőkutakhoz használhatunk. Ezek a meríthető elektromos csőszivattyúk tiszta, homokmentes víz emelésére és elosztására szolgálnak. Egyfázisú valamint háromfázisú kivitelben készülnek. Felhasználási területük szerint lakossági (háztartási) területre a leginkább alkalmasak, lehet használni őket nyomásfokozó rendszerekben, hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval szerelve akár házi vízműként vagy kisméretű öntözéses rendszerekben is. Mint minden áruházunk által forgalmazott búvárszivattyú, a SUMOTO is magas minőségű alapanyagokból készül, melyek hosszú élettartamot biztosítanak számukra. Alkalmazhatóak háztartásokban fúrt kutaknál vagy ásott kutaknál is. Rozsdamentes acél (INOX) motor testtel és szívó ráccsal, nikkelezett vasöntvénnyel és bronz járókerékkel készülnek. Kerámia-grafit tengelytömítés és rozsdamentes acél tengely valamint minőségi csapágyak találhatóak benne. A szállított folyadék hőmérséklete 0-40 °C között lehet.

Háztartási periférikus búvárszivattyú? – Tökéletes megoldás a SUMOTO 4” búvár szivattyú!

Umbra 4 col búvár szivattyú 230V

UMBRA 4” búvárszivattyú 230V – nagy hatékonyság, széles választék!

Az UMBRA 4” búvárszivattyúk a búvárszivattyúk egy olyan csoportja, melyek alkalmasak csőkutakból történő víznyeréshez, hidrofor tartállyal beépítve vízellátó berendezésként való működésre, esővíz rendszerekhez, szórófejek üzemeltetéséhez vagy víz szivattyúzására aknából, ciszternából, tavakból illetve kutakból. Ezeken kívül minden olyan helyre használható még, ahol nagy nyomásra van szükség. Négy változata van, melyek kizárólag tiszta víz szivattyúzására lettek kifejlesztve és elsősorban háztartási használatra alkalmasak. Korrózió- és rozsdaálló anyagokból készülnek, vezérlődobozba épített hővédelemmel. A rozsdamentes szűrő a nagyobb szennyeződések kiszűrésére alkalmas, mely kíméli a kitűnő hűtésű motort. Ennek köszönhetően a szivattyú rövid ideig akkor is működőképes, ha az nem merül be teljesen a folyadékba, ami ugye a búvárszivattyúk alapvető feltétele. A szivattyú, a motorház, a szűrő és a csavarok rozsdamentes acélból, a csapágyházak rézből, a járókerekek és diffúzorok műanyagból, míg a tengely szintén rozsdamentes acélból készül. Szén/kerámia tömítése csúszógyűrűs, mely olajkamrában került elhelyezésre.

Hatékony többfokozatú búvárszivattyú? – Az UMBRA 4” búvárszivattyú a legjobb megoldás önnek!

Elpumps 4 col membrános búvárszivattyú

ELPUMPS VP 4” membrános búvárszivattyú – egyszerű felépítés, alacsony árfekvés!

Az ELPUMPS szivattyúkat 1994-óta gyártják nagy sikerrel Magyarországon és a kiváló minőségű termékeknek köszönhetően az egyik legnagyobb szivattyúgyártó cégként tarthatjuk őket számon. Az ELPUMPS VP 4” membrános (vibrációs) búvárszivattyú egy olyan mélykúti szivattyú, amely alkalmas ásott kút vagy csőkút vizének a felszínre történő emelésére valamint kertek, zöldterületek árasztásos vagy szórófejes öntözésére, tartályok és hordók tartalmának átemelésére valamint tavak, ciszternák vizeinek szivattyúzására. Ez a búvárszivattyú három fő részből áll, a fedél, a vibrátoregység és az alsó rész. Az ELPUMPS VP 4” membrános búvárszivattyú viszonylag alacsony szállítási kapacitással rendelkezik, de ezt nagymértékben ellensúlyozza igen alacsony árfekvése. Emiatt nagyon népszerű a vásárlóink körében. Kifejezetten háztartási használatra alkalmas búvárszivattyúk, melyek tiszta, szennyeződésektől mentes víz szállítására és átemelésére használhatóak.

Mélykúti búvárszivattyú? – Ismerje meg ELPUMPS VP 4” membrános búvárszivattyúnkat!

Elpumps 4 col búvárszivattyú

ELPUMPS BP 4” búvárszivattyú – kis méret, könnyű karbantartás!

Az ELPUMPS BP 4” búvárszivattyú sorozat termékei, mint más mélykúti cső-búvárszivattyúk, alkalmasak csőkutak vízének nagy mélységből történő felszínre emelésére. Ez alapján használhatjuk kertek, zöld területek árasztásos vagy szórófejes öntözésére, hidrofor tartállyal összekapcsolva házi vízmű berendezésként való működésre. Felépítését tekintve az ELPUMPS BP 4” búvárszivattyú két részből áll. A kútban függőlegesen elhelyezkedő szivattyú alsó része a motor, felette pedig a szivattyú egység található. A kialakításuk révén könnyen és gyorsan javíthatók, hiszen a szivattyú- és motoregység (az összefogó csavarok kicsavarásával) szétválaszthatók a motor megbontása nélkül is. A felhasznált szerkezeti anyagok korrózióállóak, mert a ház és a tengely INOX krómacélból, a szivattyú elemei stabil korrózióálló műanyagokból, a BP ¼ esetében pedig bronzból készülnek. A hálózati csatlakozóvezeték szivattyú melletti szakaszát INOX takaróelem védi. Kifejezetten háztartási használatra alkalmas búvárszivattyúk, melyek tiszta, szennyeződésektől mentes víz szállítására és átemelésére használhatóak.

Első osztályú háztartási búvárszivattyú? – Válassza ön is ELPUMPS BP 4” búvárszivattyúinkat!

Érdemes megnézni a teljes Elpumps szivattyú kínálatunkat is!

Pedrollo 4 col 4BLOCKm csőkút szivattyú 230V

PEDROLLO 4” 4BLOCKm csőkút szivattyú 230V – magas minőség, megbízhatóság!

A PEDROLLO 4” 4BLOCKm csőkút szivattyúk széles választéka megtalálható áruházunk kínálatában. Ezek a búvárszivattyúk alkalmasak csőkutak illetve ásott kutak vízének nagy mélységből történő felszínre emelésére és elosztására. Míg sok hasonló termék csak tiszta, szennyeződésektől mentes vízhez alkalmazható, addig a PEDROLLO 4BLOCKm búvárszivattyúk viszonylag magas homoktartalmú víz (maximum 150g/m3) szállítására is használhatóak, mely nagyjából háromszoros mennyiség a piacon kapható versenytársaihoz képest. Az elektromos motor folyamatos üzemre lett tervezve, ezért a beépített termikus hő-védelem további védelmet biztosít készülékünknek. A búvárszivattyú gyárilag 20 méteres ivóvíz minőségű tápkábellel van ellátva, de ha a tápkábel esetleg rövidnek bizonyul csak és kizárólag gumikábellel, szakszerű műgyantás toldással lehet meghosszabbíttatni. Megbízhatóságuk és minimális karbantartási igényük következtében kiválóan alkalmasak mind háztartási, mind pedig ipari célokra. Különösen jók automatikus vízellátó rendszerekben kis és közepes ellátó-tartályokhoz valamint kertek és díszkertek öntözésére. Magas minőségű anyagai hosszú élettartamot biztosítanak búvárszivattyúnk számára. A Pedrollo szivattyúkról hasznos információkat szivattyú blogunkban is találhat.

Magas homoktartalmú víz szállítására búvárszivattyú? – A PEDROLLO 4” 4BLOCKm csőkút szivattyú az ideális önnek!

Calpeda 4 col csőbúvár szivattyú 4SDFM 230V

CALPEDA 4” 4SDFM csőbúvár szivattyú 230V – kiemelkedően magas homoktűrés, kiváló teljesítmény!

A CALPEDA 4” 4SDFM búvárszivattyúk megfelelnek háztartási, ipari és mezőgazdasági szivattyúzásra egyaránt. Alkalmazhatóak csőkutakból, köppenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből és ciszternákból víz elosztására valamint átemelésére. Ez a búvárszivattyú kiválóan alkalmas tűzoltó rendszerek, öntözőrendszerek, társasházak, ipari létesítmények-üzemek és vízellátó rendszerek szivattyújaként történő használatra. Ezeken kívül a csőbúvár szivattyúk hidrofor tartállyal történő üzemelésre is alkalmasak mint házi vízmű, házi vízellátó berendezés, de alkalmazható áramláskapcsoló használatával, kertek, öntözőrendszerek vízellátó szivattyújaként is. Ennek a csőbúvár szivattyúnak a magas minőségű anyagai hosszú élettartamot biztosítanak, melyhez a "lebegő" járókerék rendszer is hozzájárul. Ez rendkívül nagy ellenállást biztosít a homok által okozott kopással szemben. E búvárszivattyú hidraulikája kiemelkedően magas, akár 300 g/m3 homoktűréssel is rendelkezik. 120 milliméteres vagy annál nagyobb átmérőjű kutakhoz ajánljuk, és a hűtéshez a motor mellett minimálisan 0,08 m/s vízáramlási sebességre is szükség van. A CALPEDA 4SDFM búvárszivattyúk gyárilag 30 méteres kábellel vannak ellátva, és 12 hónap garanciát biztosítunk rájuk.

Megbízható ipari és háztartási búvárszivattyú? – Válassza a CALPEDA 4SDFM 4 colos csőbúvár szivattyút!

Lowara 4 col búvár szivattyú e-GS-4OS sorozat

A Lowara E-GS 4 Col búvár szivattyú hosszú távú megoldást jelenthet

A kiváló teljesítményének olajszivattyú kiváló szó nagyon sok területen áll rendelkezésre, legyen tiszta, szennyezett szennyvízről, de abban vagy a mezőgazdaságban is megállapodik a helyüket.

Egyik speciális tulajdonsága, hogy ezeket a típusokat működés közben a víz alá kell meríteni. Innen lényegében nem szívja, hanem membránlapjaival a felszínre nyomja a vizet. Ennek nagy teljesítményre képes és megállja a helyét ott is, ahol a hagyományos szivattyúk nem lennének képesek hatékonyságot mutatni. Jellemzően akkor alkalmazzák, amikor a vizet vagy bármilyen más folyadékot nagyobb mélységből kell kinyerni.

Amíg más típusú szivattyúk legfeljebb 8–9 méteres maximális emelőmagasságra képes, addig a búvár szivattyú ennél mélyebben fekvő víznyerő helyek esetén kerül előtérbe. Nincs ez másképp a Lowara E-GS 4 Col búvár szivattyú kapcsán sem, ami akár 100 métert meghaladó mélységből is képes a vizet kinyerni

Lowara E-GS 4 Col búvár szivattyú rozsdamentes acélból

Nemcsak tiszta de erősebben szennyezett víz kinyerésére is alkalmas lehet, amely alkalmazási területeit jelentős kibővíti. A Low-GS 4 szivattyú kimagló homoktűrőgel rendelkezik, aminek Col b képességas minden medencékből vagy medencékből, de kutakból is képes vizet kinyerni. Használható vízellátó rendszerek szivattyújaként, geotermikus rendszerekhez és szökőkút működtetéséhez.

Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 230V

A Pedrollo 4sr-F 4 Col búvár szivattyú széles körben alkalmazható

A búvár szivattyú egyik fontos sajátossága, hogy az ilyen típusokat a vízbe merítve kell használni. Működés közben tehát teljesen merül a víz alatt és ennek más típusokhoz lényegesen nagyobb emelőmagasságot érhetünk el a használata során, nincs ez más a Pedrollo 4sr-F 4 Col búvár szivattyú esetében sem.

A búszivattyúk membránlapja segítségével nem szívják, hanem felnyomják a vizet vagy más folyadékot a felszínre, ennek hatékony megoldása jelentenek és sokkal nagyobb teljesítményre képes, mint a hagyományos típusok. Alkalmazási területe általános széles, általában ott használ, ahol nagyobb mélységekből kell a vizet kinyerni. De nem szokatlan jelenség, amikor éppen bor kinyerésére használhatja ezeket a típusokat. Nemcsak házkörüli munkákra, de a komolyabb típusok ipari körülmények között is megállják a helyüket. Hosszútávon energiatakarékos, megbízható működésre képes, átlagos alacsony karbantartási igény mellett.

Pedrollo 4sr-F 4 Col búvár szivattyú kimagasló homoktűrő képességgel

Kiemelkedő teljesítményre és maximálisan emelőmagasságra képes. A Pedrollo 4sr-F 4 Col búvár szivattyú választásakor ezek a paraméterek 1-től függenek – típustól függően, akár a 00 méteres mélység vagy a homokos víz sem okoz gondot. A percenkénti szállított vízmennyiség szintén típustól függ, de akár a 100 literes mennyiségre is találhatunk megfelelő darabot.

Megbízható szivattyút keres? Érdemes körbenézni a teljes Pedrollo szivattyú kínálatunkban is.

Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400V

A Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400v jó választás

A Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400v legfontosabb sajátossága más típusokkal szemben, hogy működés során elmerül a szállítandó közegben. Innen nem szívja, hanem úgynevezett membránlapjai segítségével a felszínre nyomja a folyadékot. Ennek köszönhetően nagy teljesítményre és emelőmagasságra képes. Akkor szoktak búvár szivattyút használni, amikor mélyebb területről kell a folyadékot felszínre hozni. Amíg például a felszíni szivattyúk 8 – 9 méteres mélységig használhatóak, addig a búvár szivattyú előnyei éppen az ennél nagyobb mélységekben mutatkoznak meg. Egyes típusok, mint a Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400v bizonyos modelljei is, képesek a több mint 100 métert meghaladó mélységből is a folyadékot kinyerni. Ezért kifejezetten alkalmas mélykúti szivattyúként való használatra. Megbízható működésre képes, alacsony karbantartási igény és fogyasztás mellett. A Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400v kimagasló homoktűrő képességgel rendelkezik Az olasz Pedrollo az egyik legmegbízhatóbb gyártók közé tartozik a piacon. A minőségű technológiával és anyaghasználattal készült Pedrollo szivattyúk hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek a típusok kiemelten jó homoktűrő képességgel rendelkeznek, a szállítandó közeg maximális homoktartalma 200 gr/m3 is lehet. A Pedrollo 4 col 4SR-F búvár szivattyú 400v nem okoz csalódást! Ipari, mezőgazdasági és polgári felhasználásra egyaránt jó választást jelent, tűzoltó- és öntözőrendszerek szivattyújaként vagy egy hidrofor tartállyal együtt házi vízellátó rendszer részeként is alkalmazható.

Magas minőségű anyagok felhasználásával készült, ami hosszú élettartamot biztosít.

Lowara e-GS-4LC csőszivattyú

Lowara E-GS-4LC csőszivattyú, magas minőségű anyaghasználattal és hosszú élettartammal

A Lowara E-GS-4LC csőszivattyú másik neve mélykúti. Elnevezése utal a felhasználási lehetőségeire, ugyanis akkor jelent ideális megoldást, amikor a folyadékot nagyobb mélységből, például egy kútból kell kinyerni. A folyadékban elmerülve működő csőszivattyú lényegében nem felszívja, hanem a felszínre nyomja a kiemelni kívánt folyadékot, az úgynevezett membránlapok által. Ezeknek a típusoknak, akárcsak Lowara E-GS-4LC csőszivattyúnak, az egyik legnagyobb előnye a kiemelkedő emelőmagasság, ami bizonyos típusok esetén több száz métert is elérheti. Csőszivattyúkat már több mint fél évszázada használnak, bevált megoldást jelent többek között az olajiparban is, ahol nagyobb mélységből is gyorsan és hatékonyan képesek felszínre hozni az olajat. Egyszerű működésének, alacsony karbantartási igényeinek köszönhetően, széles körben elterjedt megoldás, nemcsak az ipari, de a mezőgazdasági és háztartási felhasználást tekintve egyaránt. Öntözésre, locsolásra, házi vízművek szivattyújaként vagy medencék vizének kinyerésére egyaránt megfelelő megoldást biztosít. A Lowara E-GS-4LC csőszivattyú hosszú élettartamú, megbízható típus A Lowara E-GS-4LC csőszivattyú ipari és háztartási felhasználást tekintve egyaránt minőségi megoldást jelent, aminek teljesítményét hosszú időn keresztül képes megőrizni. Nyomásfokozókhoz, geotermikus rendszerekhez, öntözőrendszerek vagy társasházak vízellátására alkalmazható, valamint hidrofor tartállyal történő üzemelésre is alkalmas.

Kiváló homoktűrő képességgel rendelkezik, de a szállított folyadék homoktartalma legfeljebb 150 gr/m3 lehet.

Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V

Páratlanul sokoldalú a PEDROLLO 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V

Mivel a búvárszivattyúk teljesen a víz alá merülnek, ezért nem teljesen igaz az, hogy szívják a vizet, hanem a működésükből fakadóan, sokkal inkább a felszínre nyomják a folyadékot, ami nagyobb teljesítményt és hatékonyságot eredményez. Nincs ez másként a PEDROLLO 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V változatával sem, ami kitűnő minőségnek számít a maga kategóriáján belül. Amikor nagyobb mélységből kell a felszínre hozni a vizet, akkor elengedhetetlen a csőbúvár szivattyú használata, mivel a felszíni változatok ilyen esetben csődöt mondanak. A PEDROLLO 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V minden igényt kielégít, amennyiben megfelelő mennyiségű és nyomású vízellátásra van szükség. Öntözéshez és locsoláshoz egyaránt alkalmazható. A felhasználók körében állandó kérdés az, hogy mikor érdemes a csőbúvár szivattyú mellett dönteni? Ezt a kérdést érdemes mindenképp egy szakembernek feltenni, mert az adott körülmények felülvizsgálását követően képes megállapítani, hogy érdemes-e egy PEDROLLO 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V típusú változatát választani. Döntő tényezőnek számít az üzemi vízszint, a nyugalmi szint és a maximális vízadás is. Hogyha a vízszint 7-8 méternél mélyebben található, akkor valószínűleg szükség lehet egy PEDROLLO 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 230V modellre. Ha egy házi vízellátó rendszer kiépítése a cél, akkor ez szintén nem jelent akadályt, mivel ez a típus hidrofor tartállyal történő üzemelésre is alkalmas.

A Pedrollo szivattyúkhoz használt minőségi anyagok hosszú élettartamot garantálnak.

Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral 400V

Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral és egyedi technikai fejlesztésekkel

A rendszeres és megbízható vízellátás biztosítására már nem elég csak a közműhálózatra támaszkodni. Vannak olyan esetek, amikor a vezetékes ellátottság teljesen hiányzik, ezért ilyen helyzetekben jó, ha rendszerbe van állítva a Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral . A 4 Col, vagyis 96 mm átmérővel rendelkező búvárpompa és köpenycső jelenlétében, még a tartályok kiürítésére is alkalmas. Széles körben használható a társasházak vízellátásától kezdve, a mezőgazdasági és ipari szektor képviselőit ugyanolyan hatékonysággal kiszolgálja. A Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral és nagyfokú ellenálló képességgel rendelkezik. A gyártása során további szempont volt még az energiahatékonyság. 0,37 kW-tól 7,5 kW-os teljesítményig lehet válogatni a felhozatalból. Ezen kínálat között mindenki megtalálja azt a terméktípust, amelyik a legjobban képes kiszolgálni a felmerülő igényeket, az elvárások szerint. A Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral és új típusú lebegő, úszó járókerékkel van ellátva. Ennek előnye, hogy alkalmassá teszi a készüléket arra, hogy még a 200 gr/m 3 homoktartalommal is egyszerűen megbirkózzon. A pompa beszívó része középen található, miközben a nyomócsonk a szerkezet felső részén jelenik meg. Nemcsak függőleges, hanem vízszintes állapotban szintén elhelyezhető, ami a ciszternák kiürítése során egyszerűbb telepítést tesz lehetővé. A Pedrollo 4SR-F csőkút szivattyú PS motorral, beépített AISI 304 rozsdamentes acél visszacsapó szeleppel is felszerelt, a folyadék visszaáramlás megakadályozására. Minden érv mellette szól!

Megbízható Pedrollo szivattyúk a webáruházunkban!