VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Elpumps hidrofor tartály gumimembrán

 termék/oldal

ELPUMPS hidrofor tartály gumimembrán – magas minőség, hosszú élettartam!

Két szempontból is lényeges, hogy rendelkezzünk hidrofor tartállyal házi vízművünkben. Míg egyfelől csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, addig másfelől betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy egy kevés mennyiségű víz kiengedésekor is automatikusan elinduljon a szivattyúnk. Annak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt ez a gumiréteg, a gumimembrán választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. A gumimembrános hidrofor tartályok, melyek lehetnek ipari vagy háztartatási felhasználásúak egyaránt, olyan gumimembránnal rendelkeznek, melyek cserélhetőek, ezáltal könnyű a karbantartásuk és a tisztításuk is. Webáruházunkban számos ilyen terméket forgalmazunk, melyek között megtalálhatóak a 24 és 50 literes gumimembránok egyaránt.

Gumimembránt házi vízműhöz? – Ajánljuk önnek ELPUMPS termékeinket!

Szállítási határidő: Raktárról
Űrtartalom:24 liter
Hossz:kb. 420 mm (rögzítővel együtt)
Nyak belső méret:90 mm
Perem külső méret:115 mm
4 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Űrtartalom:50 liter
Hossz:kb. 530 mm (rögzítővel együtt)
Nyak belső méret:90 mm
Perem külső méret:115 mm
8 500 Ft (áfával)
db
Részletek