VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Elpumps hidrofor tartály gumimembrán

 termék/oldal

ELPUMPS hidrofor tartály gumimembrán – magas minőség, hosszú élettartam!

Két szempontból is lényeges, hogy rendelkezzünk hidrofor tartállyal házi vízművünkben. Míg egyfelől csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, addig másfelől betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy egy kevés mennyiségű víz kiengedésekor is automatikusan elinduljon a szivattyúnk. Annak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt ez a gumiréteg, a gumimembrán választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. A gumimembrános hidrofor tartályok, melyek lehetnek ipari vagy háztartatási felhasználásúak egyaránt, olyan gumimembránnal rendelkeznek, melyek cserélhetőek, ezáltal könnyű a karbantartásuk és a tisztításuk is. Webáruházunkban számos ilyen terméket forgalmazunk, melyek között megtalálhatóak a 24 és 50 literes gumimembránok egyaránt.

Gumimembránt házi vízműhöz? – Ajánljuk önnek ELPUMPS termékeinket!

Szállítási határidő:Raktárról
Űrtartalom:24 liter
Hossz:kb. 420 mm (rögzítővel együtt)
Nyak belső méret:90 mm
Perem külső méret:115 mm
6 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Űrtartalom:50 liter
Hossz:kb. 530 mm (rögzítővel együtt)
Nyak belső méret:90 mm
Perem külső méret:115 mm
11 000 Ft (áfával)
db
Részletek