VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

FAR szaniter osztó

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Krómozott
7 240 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Krómozott
9 760 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Krómozott
16 600 Ft (áfával)
db
Részletek

Remek munkát végez a FAR szaniter osztó

A mérsékelt égöv előnyei mellett, tisztában kell lenni azon negatívumaival, hogy az év majdnem felében fűtést kell alkalmazni az otthonok ideális klímájának megteremtéséhez. Itt kerülnek képbe a szelepes FAR szaniter osztó megoldások. A fűtési rendszerekhez kiválóan alkalmazható speciális csatlakozók gondoskodnak róla, hogy a körök 2, 3, illetve 4 részre szétválaszthatóak legyenek. Mindez kézi vezérléssel történik ezen termékek esetében. Az olasz székhellyel rendelkező FAR cég már 1974 óra foglalkozik a fűtési rendszerekhez szükséges technikai megoldások gyártásával. Ennek hála, komoly ismeretre tettek szert a gyártók. A FAR szaniter osztó kizárólag magas minőségű alapanyagokból van előállítva és a felülete krómozott. Ez a kellemesen csillogó külső mellett, ellenállóval teszi a korrózióból adódó sérülésekkel szemben. A fő csatlakozás 1'KB-1'BB sorba köthető csappal. A szelepek kézi működtetéssel érik el a céljukat. A FAR szaniter osztó hosszú éveken keresztül problémamentesen látja el a feladatát, amennyiben szakszerűen történik a csatlakoztatása a hálózatokba. Ehhez mindenképpen kérje profi szakember segítségét! A nyitás-zárás műveletét az elosztó felületén lévő szitanyomásos útmutató teszi egyértelműveé. Amint kiválasztott az igényeinek megfelelő FAR szaniter osztó kört, a megrendelést követően raktárról szállítjuk. A gyors kiszolgálás mellett, kedvező árak várják, amire megéri lecsapnia.

Ne érje be kevesebbel a prémium szerelvényeknél, hiszen csak ezek tudják biztosítani otthona maximális kényelmét!