VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini ALFM önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini ALFM önfelszívó szivattyú

A folyadékok nagyobb mennyiségének mozgatása az emberiséggel egyidős igény, gondoljunk csak az egyiptomi mezőgazdasági öntözésre, ahol ezt még több ezer rabszolga segítségével és nehéz fizikai munkával működtethető vízátemelőkkel oldották meg. Kétségtelen, hogy a technológia sokat fejlődött azóta, ma már könnyen, egy ember kézi erejével telepíthető, és működtethető házi eszközök is rendelkezésre állnak. Gondoljunk csak bele, mennyivel egyszerűbb dolgunk van most, hogy a Tellarini ALFM önfelszívó szivattyú a vízszállítási munka jelentős részét átvállalja tőlünk! Nincs több hajolgatás, cipekedés, emelgetés, csupán a szükséges minőségi kiegészítőket kell a Tellarini ALFM önfelszívó szivattyúnkhoz csatlakoztatni, például flexibilis csöveket a folyadék távolabbi helyre történő szállításához, ha pedig irányváltás szükséges a vízmozgatás útjában, akkor könyököket és persze a szivárgást megakadályozó tömítéseket. Az így kialakított rendszerünk, melynek szíve kétségtelenül a Tellarini ALFM önfelszívó szivattyú és a motor, melyhez tengelykapcsolóval csatlakoztathatjuk, számos szituációban lehet hatékony és gazdaságos segítségünk az ivóvíztől az egészen enyhén savas-lúgos hatású folyadékok szállításáig.
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
210 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
284 790 Ft (áfával)
db
Részletek