VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egyéb villanymotor kapocsház

 termék/oldal

Négy ponton rögzíthető villanymotor kapocsházra van szüksége? Nálunk raktárról vásárolhatja meg, így rövid időn belül hozzájuthat ehhez a tartozékhoz.

A villanymotor kapocsházat ipari és háztartási berendezések esetén is használhatja. Fröccsöntött műanyag kivitelezésének köszönhetően tartós, így hosszú ideig jó szolgálatot tehet az elektromos berendezések mellett. A kapocsházban található az elektromos hálózati vezetékek összekötése és a hálózati földelés bekötésére szolgáló kivezetés is. Így a vezetékek összekapcsolt, blankolt, szigetelés nélküli részei védve vannak, ennek köszönhetően sokkal kisebb a balesetveszély esélye. A négypontos rögzítés lényege, hogy a vezetékek rögzítése jó legyen. Ha a csavarokat kioldjuk, akkor a kapocsház kilencven fokban elfordíthatóvá válik, így könnyen kezelhető. A bekötési munkálatokhoz a villanymotor kapocsházon kívül szüksége lesz villanymotor kapocslécre, hőkioldóra és kábelszorítóra is. Nézzen szét webáruházunkban, és vásárolja meg nálunk ezeket a tartozékokat!

Szállítási határidő:Raktárról
Magasság:35mm
Méret:52×73mm
Anyaga:Műanyag
400 Ft (áfával)
db
Részletek