VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egyéb villanymotor kapocsház

 termék/oldal

Négy ponton rögzíthető villanymotor kapocsházra van szüksége? Nálunk raktárról vásárolhatja meg, így rövid időn belül hozzájuthat ehhez a tartozékhoz.

A villanymotor kapocsházat ipari és háztartási berendezések esetén is használhatja. Fröccsöntött műanyag kivitelezésének köszönhetően tartós, így hosszú ideig jó szolgálatot tehet az elektromos berendezések mellett. A kapocsházban található az elektromos hálózati vezetékek összekötése és a hálózati földelés bekötésére szolgáló kivezetés is. Így a vezetékek összekapcsolt, blankolt, szigetelés nélküli részei védve vannak, ennek köszönhetően sokkal kisebb a balesetveszély esélye. A négypontos rögzítés lényege, hogy a vezetékek rögzítése jó legyen. Ha a csavarokat kioldjuk, akkor a kapocsház kilencven fokban elfordíthatóvá válik, így könnyen kezelhető. A bekötési munkálatokhoz a villanymotor kapocsházon kívül szüksége lesz villanymotor kapocslécre, hőkioldóra és kábelszorítóra is. Nézzen szét webáruházunkban, és vásárolja meg nálunk ezeket a tartozékokat!

Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:35mm
Méret:52×73mm
Anyaga:Műanyag
400 Ft (áfával)
db
Részletek