VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

A Fischer rögzítéstechnika számos olyan megoldást biztosít, mellyel megkönnyíthetjük a munkánkat.

Ugyanis a Fischer rögzítéstechnika gumis csőbilinccsel, tőcsavarral, műanyag dübellel is tud szolgálni, melyek minőségi alapanyaguk révén gyerekjátékká teszik a munkát. Ezek a rögzítő elemek egymást kiegészítve komplex rögzítéstechnikai rendszert tudnak képezni, mely rendszerek háztartási és ipari célra is maximálisan alkalmazhatóak. Az acél és gumi kombináció jól érvényesül a gumis csőbilincsek esetében. A tőcsavaroknál kiképzett torx vég van, ami nagyban megkönnyíti a tőcsavar behajlítását. A csavarokhoz nyilvánvalóan, ha falhoz szeretnénk rögzíteni, akkor mindenképpen szükséges a dübel, a Fischer rögzítéstechnika természetesen ezt a tartozékot is tudja biztosítani.

Természetesen ahhoz, hogy a Fischer rögzítéstechnika elemeit hasznosítani tudjuk, mindenképpen szükségünk van például flexibilis csőre, idomokra, szerelvényekre, golyóscsapokra, vagy akár ipari szerelvényekre és kompenzátorokra is.

Fischer FGRS gumis csőbilincs (fali)

Vegye nálunk gumis csőbilincs szerelvényét, és mi biztosítjuk garanciális termékeinkkel, hogy ne bánja ezt meg!

A csőbilincs feladata a különböző öntözőrendszerek és szivattyúzáshoz használatos csövek rögzítése és folyamatossá tétele. A Fischer FGRS gumis csőbilincs az egyik legjobb rögzítést biztosítja, egyedi, gumis felületével. Különböző méretüknek köszönhetően valóban rengeteg különböző csőre passzolnak. A Fischer FGRS gumis csőbilincs a Fischer rögzítéstechnika egyik eleme. Ide tartozik még a Fischer STS tőcsavar, a Fischer SX műanyag dübel, és a Fischer FRS és FRS Plus gumis csőbilincs. Aki szerelt már életében öntözőrendszert, vagy szivattyúrendszert, tudja, hogy mennyire fontosak a minőségi, egymáshoz illő alkatrészek. Hiszen a kis szerelvényekből áll össze a nagy egész. Ha egy kis hiba történik valamelyik elemmel, az egész rendszer összeomolhat. Ezért vásárolja nálunk bátran gumis csőbilincs és egyéb szerelvényeit, hiszen mi tisztában vagyunk az apró részletek fontosságával.

Kedvezményes árainkat tekintse meg most!

Fischer STS tőcsavar (gumis csőbilincshez)

Fischer rögzítéstechnikában gondolkozik? Akkor biztosan szüksége lesz tőcsavarra gumis csőbilincshez!

Áruházunkban számos méretből válogathat a horganyzott acélból készült termékpalettáról. A tőcsavar fő funkciója, hogy a csőbilincset rögzíteni tudja a falhoz egy dübel segítségével. A tőcsavar speciális torx kialakítása révén könnyedén, különösebb szaktudás nélkül behajtható a falba a megfelelő kialakítású torx szerszám segítségével. Időtálló kialakításának köszönhetően hosszú ideig szolgálhatja a csőrendszerünket rögzítéstechnikai szempontból. Felhasználási területe széles spektrumon mozog, hiszen háztartási és ipari célra is kiválóan alkalmazható. Természetesen nemcsak tőcsavarra, hanem Fischer gumis csőbilincsre, és Fischer műanyag dübelre is szükség lesz. Ha rögzítés, akkor természetesen szükséges lesz a flexibilis csőre (bekötő cső) és az ipari szerelvényekre is a csőrendszer kialakításához.

Meghozta a döntést? Webáruházunkban könnyedén megtalálja a legkiválóbb minőségű tőcsavarokat (gumis csőbilincshez).

Fischer SX műanyag dübel (gumis csőbilincs tőcsavarhoz)

Áruházunk sokoldalú kínálatában minden vízszállításhoz szükséges gépet, vezetéket és alkatrészt megtalál, még olyan apró kiegészítőt is, mint a műanyag dübel!

Amikor valamit falra akarunk rögzíteni, előfordul, hogy a fal nem engedelmeskedik és a fúrt lyuk nagyobb lesz a szükségesnél, amit jellemzően a vastag vakolatnak köszönhetünk. Ilyenkor régi cimboránkat hívjuk segítségül: a műanyag dübelt. A megfelelő méretű műanyag dübel gyorsan orvosolja a problémát! A műanyag dübelt a fúrt lyukba kell helyezni. A dübel leszűkíti a falba fúrt lyukat, amibe csavarozunk. A belsejében található rés úgy van kitalálva, hogy a csavar menete szoruljon a kis szerkezetben, ettől olyan érzésünk van, mintha az eredetileg tervezett méretű lyukat fúrtuk volna a falba. Mivel a műanyag dübel a különböző szerelések során elég gyakran kerül elő, mondhatjuk, hogy igazi társ a bajban. A régi házak vastag vakolatai valahányszor kibabrálnak velünk, a műanyag dübel mindig menti, ami menthető!

Egyszerre többet is érdemes belőle vásárolni, mert a zsebre vágható segítség – mint egy biztonsági őr – állandó készenlétben várja a küldetését, egy maréknyi műanyag dübel pedig a csatát is képes megnyerni, akár egy hadsereg!

Fischer FRS és FRS Plus gumis csőbilincs (fali)

Amennyiben gyorsan és időtakarékosan kell csöveket összecsatlakoztatni, akkor jó szolgálatot tehet a gumis csőbilincs, ami ipari és háztartási célra egyaránt felhasználható, ráadásul raktárról azonnal megvásárolható!

A gumis csőbilincs szoros illeszkedése megakadályozza a csövek szétcsúszását az elhelyezés közben. A gumis csőbilincs biztonsági retesszel van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy a csőszerelés közben nem kell a bilincset tágra nyitni, anélkül is lehet vele dolgozni. Mivel kereszthornyú csavarkombinációval van ellátva, így a szerelés gyerekjáték lesz. A kombinált csatlakozómenetnek köszönhetően optimálisan szerelhető. Könnyen kivitelezhető utószigetelést tesz lehetővé a gumis csőbilincs kompakt szerkezete. Ha Fischer rögzítéstechnika és gumis csőbilincs, akkor szükség lesz hozzá Fischer STS tőcsavarra és Fischer SX műanyag dübelre is. Ha más megoldásra vágyik, akkor pedig alternatíva lehet a Norma bilincs.

Válogatott és döntött? Akkor nincs más hátra, mint megvásárolni a gumis csőbilincset!