VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Amikor a bilincs szót halljuk, akkor a legtöbbünknek a rendőrségnél használatos letartóztatási eszköz jut eszünkbe.

Arra használják, hogy a rab ne tudjon a kezeivel szabadon mozogni. Általában a fémből készült két egymáshoz rögzített kis karikaforma a legismertebb ezen a területen. Azonban sok helyen használják még a bilincset, mint eszközt, például az autó kerekeinek lerögzítésénél is. A Norma bilincs pedig a szivattyúzás és az öntözéstechnika területén alkalmazott szerelvény. Olyan elemekkel alkot rendszert, mint a lábszelep, visszacsapó szelep, szivattyú szívócső, flexibilis cső, hidrofor tartálycsatlakozó és különböző idomok. A bilincsek az öntözésrendszernél is elengedhetetlen alkatrészek, melyek összekötik és rögzítik a többi elemet. A Norma bilincs több változata is megtalálható a választékunkban, mint a Norma GBS csőbilincs, Norma-Kovopol WB2 saválló csőbilincs, AWAB csőbilincs és az ECO csőbilincs.

Mindenki megtalálhatja ezek közül azt a Norma bilincs szerelvényt, ami a legmegfelelőbb a saját öntözőrendszeréhez.

Norma GBS csőbilincs

A csőrendszerek és az apró, de fontos alkatrészek specialistái vagyunk, minőségi kiegészítőket tőlünk vásároljon!

A házikertek, kiskertek szerelmeseivel gyakran megesik, hogy nagy lelkesedéssel hozzáfognak a kert aktuális öntözéséhez, de csakhamar úgy érzik magukat, mintha egy hatalmas kígyóval folytatnának soha véget nem érő harcot. Ez bizony a hosszú öntözőcsövek egyik velejárója, hogy a kezdetben szépen feltekert slag könnyen összekuszálódik, megtörik, és mindenféle módon önálló életet kezd élni a szegény kertlocsoló legény kezében. De mi az ilyen rakoncátlan locsolócsövekre is felkészültünk, és széles választékban kínáljuk például a Norma GBS csőbilincs nevezetű mesés kiegészítőt, ami megakadályozza, hogy a méretes slagok gondot okozzanak. A Norma GBS csőbilincs egy kicsi, de erős alkatrész, ami nem árt, ha ellenáll a rozsdásodásnak és a savak maró hatásának, így nálunk csakis ilyet talál készleten, ezekből viszont több típust is.

Válasszon webáruházunkban a Norma, az AWAB és az ECO csőbilincs típusok közül, mindegyik garantáltan tartós és ellenálló!

Norma-Kovopol WB2 saválló csőbilincs

Időtálló, strapabíró csőbilincsre van szüksége? Vásároljon nálunk saválló csőbilincset, nem fogja megbánni, ezt garantáljuk.

A saválló csőbilincsek alkalmazhatóak tömlőknél, locsolótömlőknél, gumitömlőknél, slagoknál, kerti tömlőknél, mindezek használhatóak ipari és háztartási igénybevételre is. A csőbilincsek fő funkciója, hogy az egyenes vagy hajlított csöveket, tömlőket stabilan egymáshoz rögzítsék. A saválló csőbilincsek teste két egyenlő részből áll, furataik bordásak, így biztonságosan lesznek rögzíthetőek. Előnyös tulajdonsága a saválló csőbilincseknek, hogy kiváló hang- és rezgéscsillapítással bírnak, ráadásul nagy szakítószilárdsággal és kopásállósággal rendelkeznek, így élettartamuk igen hosszú. A saválló csőbilincsek jól kombinálhatóak a Fischer rögzítéstechnikával, az ipari szerelvényekkel, valamint az egyéb típusú idomokkal, szerelvényekkel, golyóscsapokkal.

Felkeltette érdeklődését a saválló csőbilincs? Webáruházunk raktárkészletében számos típus közül tud válogatni, amit azonnal meg is vásárolhat.

AWAB csőbilincs

Lebilincselő AWAB csőbilincs választék a szivattyú webáruház egyedülálló kínálatában!

Adott egy csőbilincs. Ezt úgy kell elképzelni, mint a házasságot, vagy az azt szimbolizáló karikagyűrűt. Van, akinek szorítja az ujját (és a nyakát), valaki pedig büszkén viseli. De bárhogy van is, egy "anyut” és egy "aput” köt össze. Csőbilincsek esetében az AWAB csőbilincs egy "férfi és egy nő” házasságának szent köteléke, avagy a tömlők kalandos, szingli életének megpecsételése. A csőbilincs alkalmazása és az évek múlásával megbonthatatlan együttműködést és ragaszkodást eredményez a felek között. Nincs többé virgonckodás, nincs többé hűtlenség, egybekelésüktől fogva mindkét fél csak egymásra számíthat és közös életük során mindent együtt kell végigcsinálniuk. Az "ereszd el a hajamat” és az "ami a csövön kifér” már közös érdek és közös szórakozást jelent. A csőbilincset viselő "borsó és a héja” együtt, egyként öregedik meg, az őket összekötő ékszer pedig mindörökké emlékeztetni fog minket arra a napra, amikor egybekeltek!

A tömlőinkben munkálkodó ösztönt csak a csőbilincs képes megfékezni! Vezesse rá ön is tömlőjét, hogy közösen könnyebb! Készüljön a nagy napra! Vásárolja meg az AWAB csőbilincset tömlőinek!

ECO csőbilincs

Csőhálózatához van szüksége valamilyen alkatrészre? Miért pazarolna több időt erre a témára? Ne habozzon tovább, nálunk egészen biztosan megtalálja, amit keres!

Az ECO csőbilincs egyike a minőségi öntözéstechnikai szerelvényeknek. A csőbilincset akkor használjuk, ha csőhálózatunkat rögzíteni szeretnénk. Található még nálunk rengeteg praktikus alkatrész, olyanok, mint lábszelep, visszacsapó szelep, szivattyú szívócső, flexibilis cső. Ezeket pedig akkor alkalmazzuk, ha új csőhálózatot szerelünk be. Mind praktikussági, mind külalak szempontjából fontos a csőbilincs alkalmazása. Az ECO csőbilincs minőségi, és esztétikai szempontból is kitűnő választás lehet. Termékeink közt természetesen megtalálja a Norma GBS csőbilincs, Norma-Kovopol WB2 saválló csőbilincs, és AWAB csőbilincs kiviteleket is. Üzletünkben szakértő kollégáink segítik választását, vásárlását.

Ami pedig az egyik legfontosabb előnyünk, hogy minden termékünkre garanciát vállalunk. Ha bármilyen kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!