VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kerti tó vegyszer

 termék/oldal

Kerti tó vegyszer

Kevés kellemesebb érzés van egy fárasztó munkanap után, mint leheveredni otthon a zöld pázsiton és csodálni a kerti tavunkban úszkáló aranyhalakat. A víz átlátszóan tiszta, hiszen a Shott tószivattyú a Shott CYCLON sorozatú tószűrővel együtt folyamatosan dolgozik a tó tisztaságáért, emellett a kerti tavacska vize hetente kerti tó vegyszerrel kezelt. Ugyan mi köze lehet egymáshoz a kerti tónak és a vegyszernek? Ha első ránézésre úgy tűnne, hogy semmi, akkor máris tisztázzuk: egy kerti tó vizének is szüksége van tisztításra. Különösen akkor, ha vízforgatás nélküli mesterséges vagy természetes tóról van szó, és ez a tisztítás kerti tó vegyszerrel a leghatékonyabb. Szintén fontos a kerti tó vegyszer heti használata újonnan létesített tavak esetében, és akkor is, ha el akarjuk kerülni az algásodást, a víz bebarnulását, zöldülését. A kerti tó vegyszer nem csupán esztétikai célokat szolgál, hanem hogy aranyhalainknak, vízi növényeinknek kedvezőbb életteret tudjunk biztosítani a benne lévő mikroorganizmusok segítségével.
Szállítási határidő: Raktárról
12 900 Ft (áfával)
db
Részletek