VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kerti tó vegyszer

 termék/oldal

Kerti tó vegyszer

Kevés kellemesebb érzés van egy fárasztó munkanap után, mint leheveredni otthon a zöld pázsiton és csodálni a kerti tavunkban úszkáló aranyhalakat. A víz átlátszóan tiszta, hiszen a Shott tószivattyú a Shott CYCLON sorozatú tószűrővel együtt folyamatosan dolgozik a tó tisztaságáért, emellett a kerti tavacska vize hetente kerti tó vegyszerrel kezelt. Ugyan mi köze lehet egymáshoz a kerti tónak és a vegyszernek? Ha első ránézésre úgy tűnne, hogy semmi, akkor máris tisztázzuk: egy kerti tó vizének is szüksége van tisztításra. Különösen akkor, ha vízforgatás nélküli mesterséges vagy természetes tóról van szó, és ez a tisztítás kerti tó vegyszerrel a leghatékonyabb. Szintén fontos a kerti tó vegyszer heti használata újonnan létesített tavak esetében, és akkor is, ha el akarjuk kerülni az algásodást, a víz bebarnulását, zöldülését. A kerti tó vegyszer nem csupán esztétikai célokat szolgál, hanem hogy aranyhalainknak, vízi növényeinknek kedvezőbb életteret tudjunk biztosítani a benne lévő mikroorganizmusok segítségével.
Szállítási határidő: Raktárról
12 900 Ft (áfával)
db
Részletek