VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Többfokozatú centrifugál szivattyú

A többfokozatú centrifugál szivattyúk ( vagy más néven nyomásfokozó szivattyú) felépítése szinte ugyan az mint az egyfokozatú centrifugál szivattyúknál, csak annyi a különbség, hogy itt több járókerék van egymás mögé építve, ezáltal nagy emelőmagasságok érhetőek el. A vízmennyiség mindig az első fokozattól függ, a többi fokozat ezt a vízmennyiséget növeli csak. A szívóoldalon belépő víz itt nem távozik a nyomóoldalon azonnal, hanem a következő fokozatba kerül, és a legutolsó fokozatnál távozik a nyomóoldalon. A szükséges folyadékáramlást az úgynevezett diffuzór biztosítja, mely a járókerék körül található. A diffuzór egy kör gyűrű, melyen ívelt bordák találhatóak. Ez valamikor egyben készül a fokozatházzal van, hogy különálló alkatrész. A többfokozatú centrifugál szivattyúk nem önfelszívóak, szívási mélységük max. 7m (lábszelep használatával). Ugyanúgy készülnek magas fordulatszámmal (2900 f/perc) és alacsony fordulatszámmal (1400 f/perc). Az alacsony fordulatszámú többfokozatú centrifugál szivattyúknak jobb a felszívási képessége mint a magas fordulatú típusoknak. A többfokozatú centrifugál szivattyúk fekvő és álló kivitelben is elérhetőek. Az álló szivattyúk közül az egyik legnépszerűbb kialakítású változat az úgynevezett in-line kivitel. Itt a szívóoldal csatlakozása szemben van a szivattyú másik oldalán található nyomóoldali csatlakozással, ezáltal ezeknek a szivattyúknak a telepítése jóval egyszerűbb és gyorsabb. Anyagát tekintve igen széles a választék, a kedvező árú kivitelek öntöttvasból a magasabb árú modellek rozsdamentes anyagból készülnek. Ezek a rozsdamentes többfokozatú centrifugál szivattyúk akár az élelmiszeripar által támasztott higiénikus követelményeknek is megfelelnek.

A többfokozatú centrifugál szivattyú alkalmazási területe

A többfokozatú centrifugál szivattyúk felhasználási területe igen széleskörű. Otthoni használata olyan helyeken jellemző, ahol a bejövő víznyomás alacsony és szükséges a nyomás növelése (pl. az emeleten nem elegendő a víz nyomása). Ezáltal a többfokozatú centrifugál szivattyúkat nyomásfokozó szivattyúnak is nevezik. Háztartási használatra önfelszívó kivitelben is elérhető. Ipari alkalmazásra a nagyobb típusokat válasszuk. Ilyen szivattyúk találhatóak pl. vízműveknél, automata tűzoltó hálózatokban (tűzívíz szivattyú), gyártócsarnokokban technológiai szivattyúként, stb. Mezőgazdasági vonalon főként öntözőberendezéseknél találkozhatunk ilyen szivattyúkkal. A megfelelő kivitelű típusok meleg víz, illetve különféle enyhén savas, lúgos oldatok szállítására is alkalmazhatóak.

Mikor van szükség nyomásfokozó szivattyúra?

Pentax CB többfokozatú centrifugál szivattyú

PENTAX CB többfokozatú centrifugál szivattyú – kiváló teljesítmény és energiahatékonyság!

A PENTAX CB sorozatú termékeinket elsősorban ipari felhasználási területre ajánljuk, mert nagy mennyiségű folyadékok folyamatos és hatékony szállítására alkalmasak. A többi PENTAX szivattyúnkhoz hasonlóan ezek is használhatóak árasztásos locsolás, esőztető öntözés, tavakból, folyókból való víznyerés, permetező öntözés esetén, ahogy nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, hidrofor tartállyal összeépítve ipari vízellátó rendszerekhez vagy társasházak nyomásfokozó szivattyújaként is egyaránt. Emellett hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez, továbbá meleg vízre keringető szivattyúként is megfelelőek. Nagyon jó hatásfokkal és folyamatos üzemre tervezett kialakítással rendelkeznek, mindemellett energiahatékonyan működnek. Kizárólag tiszta, koptató hatástól mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz lehet őket alkalmazni. Zárt járókerékkel működnek, anyagukat tekintve pedig a szivattyúház, a motorpajzs öntöttvasból, a járókerék rézből, a tengely rozsdamentes acélból készül, míg csúszógyűrűs tömítése szén/kerámia/NBR. Akár 90 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására is alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX CB 100, 160, 210, 400, 600 és a CBT 100, 160, 210, 310, 400, 600, 751, 800, 900, 1000, 1250, 1500 típusok egyaránt. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

Nagy mennyiségű folyadékok szivattyúzása? – Válasszon PENTAX CB termékeink közül!

Pentax MB többfokozatú centrifugál szivattyú

Bármi is legyen az elképzelése, nincs olyan szivattyú, amit nálunk ne találna meg! Erre is bizonyíték a Pentax MB többfokozatú centrifugál szivattyú.

A zárt járókerékkel is rendelkező, többfokozatú centrifugál szivattyú sokoldalúan felhasználható, hiszen szinte minden nagyobb, vagy akár kisebb gazdaság, illetve jól felszerelt családi ház körül is rengeteg lehetőséget rejt. A szivattyú támogatja a kerti, ásott kutakból történő locsolást, ezáltal a veteményeskertek éltetője, segítője. A házi vízellátáshoz úgy is képes hozzájárulni, hogy hidrofor tartállyal összeépítve házi vízmű berendezésként is képes működni. A szivattyú természetesen önállóan is hasznos, például kertek, fóliasátrak öntözéséhez, vagy szökőkutak vizének keringtetéséhez. De a több fokozatú centrifugál szivattyú előnyös tulajdonságait nem csak a családok tudják kihasználni, mivel a szivattyú nagyszerűen alkalmazható ipari vízellátó rendszerben, vagy társasházak szivattyújaként is.

Bármilyen okból is gondolkodunk a több fokozatú centrifugál szivattyú megvásárlásán, felesleges tovább habozni! Hiszen ez a szivattyú nem csak arra jó, amire eredetileg kinéztük magunknak, hanem sok minden másra is!

Pentax MSV többfokozatú nyomásfokozó (álló) centrifugál szivattyú

A Pentax MSV többfokozatú nyomásfokozó centrifugál szivattyúk széles kínálatában biztosan megtalálja azt, amire szüksége van!

Ezek a szivattyúk olyan helyzetek megoldására készültek, ahol a bejövő víznyomás nem elegendő, így növelni, fokozni kell azt. Szinte mindenki találkozott már olyan helyzettel, amikor egy emeleti fürdőszobában nem volt elég nagy a víz nyomása, de a többfokozatú nyomásfokozó centrifugál szivattyúk alkalmazása nem csak erre korlátozódik. Legyen szó akár vízművekről, mezőgazdasági vagy ipari hidroforos vízellátó rendszerekről, akár társasházi rendszerekről, a Pentax különböző teljesítményű nyomásfokozó szivattyúi között rendelkezésre áll az a típus, ami az optimális víznyomás eléréséhez szükséges. Nem csupán vízellátó rendszerekben használható, megfelel a mezőgazdasági és tűzvédelmi alkalmazások speciális igényeinek is, így kiválóan alkalmas például permetező öntözőrendszerekben vagy tűzivíz ellátórendszerekben is.

Pentax MSV többfokozatú nyomásfokozó centrifugál szivattyú – ha ezt választja, biztosan nem bánja meg!

Pentax MSH többfokozatú nyomásfokozó (fekvő) centrifugál szivattyú

Bármerre is jár, ha több fokozatú, nyomásfokozó, fekvő centrifugál szivattyút keres, ennél nagyobb választékot biztosan nem talál! Mi több, most ingyen szállítással, garanciával, szükség esetén elérhető szaksegítséggel segítjük abban, hogy a legjobb döntést sikerüljön meghoznia!

A Pentax MSH több fokozatú, nyomásfokozó, fekvő centrifugál szivattyú ipari, nagyüzemi használatra való. Rengeteg termék érhető el annak érdekében, hogy biztosan a leginkább megfelelőt sikerüljön kiválasztani! A több fokozatú, nyomásfokozó, fekvő centrifugál szivattyú egyaránt használható az iparban, mezőgazdaságban és bármilyen egyéb nagyobb vízellátó rendszerben. Javíthatja a fűtő és légkondicionáló berendezések teljesítményét, segítheti a mezőgazdasági öntözést. A szivattyú használható továbbá nyomásfokozásra a vízellátó rendszerekben, ha úgy érezzük, nem elég nagy rajtuk a nyomás. A szivattyú elérhető fekvő és álló kivitelben is.

Amennyiben nagyban gondolkodik, ne habozzon tovább, az Ön esetében a több fokozatú, nyomásfokozó, fekvő centrifugál szivattyú lesz a tökéletes választás!

Pentax ULTRA többfokozatú (fekvő) centrifugál szivattyú 230V

Többet ésszel, mint erővel! A Pentax Ultra több fokozatú fekvő centrifugál szivattyú segít, hogy Önnek többé ne kelljen semmit önerőből, kézzel felszivattyúznia! Használja Ön is az eszét, a centrifugál szivattyú elvégzi Ön helyett a munka oroszlánrészét!

Mi magyarok, mindig is szívósak voltunk. Már akkor is jók voltunk a szivattyúzásban is, mikor még nem léteztek elektromos szivattyúk, erre bizonyíték a „Kiskakas három félkrajcárja” című népmese. Szerencsére ma már azonban nem szükséges ekkora bendővel rendelkeznünk, hogy fel tudjuk szívni a sok vizet a kútból, és persze jó sokáig tárolni is azt, majd pedig irányítottan kiengedni. Hiszen a többfokozatú fekvő centrifugál szivattyú segítségünkre lesz, bárhonnan is kelljen bármennyi vizet is kiszivattyúznunk, valamint szinte minden egyéb vízellátási problémánk esetén, szinte teljes körű megoldást kínál.

Válassza bátran a Pentax Ultra több fokozatú fekvő centrifugál szivattyút, és élvezze Ön is a leleményességének és éles eszének gyümölcsét: hiszen immár nem csak három félkrajcárt, hanem akár a török császár három kád pénzét is megtakaríthatja, mert a szivattyúzási munkálatokhoz nem kell többé szakembert hívnia!

Pentax ULTRA többfokozatú (fekvő) centrifugál szivattyú 400V

Az egy év garanciával vásárolható többfokozatú (fekvő) centrifugál szivattyúk különböző emelőmagasságot produkáló változatokban léteznek. Attól függően, hogy mekkora a vízmélység, ahonnan fel kell a folyadékot juttatni, annak függvényében lehet a készülékek közül válogatni.

A többfokozatú (fekvő) centrifugál szivattyú elsősorban ipari és mezőgazdasági felhasználásra készült, de a háztartásokban is használható igény esetén. Csak olyan folyékony anyag szivattyúzására alkalmas, amely nem robbanásveszélyes, és a szivattyú tartozékait nem koptatja, nem károsítja. A centrifugál szivattyú nyomásfokozó berendezésként is alkalmazható, ha vízellátó rendszerre kötjük rá. Ebben az esetben különböző teljesítménygörbék figyelembevételével lehet a megfelelő típust kiválasztani. Ha más funkciót kell ellátnia a szivattyúnak, akkor önfelszívó, periférikus, átemelő és egyfokozatú centrifugál szivattyúk közül is lehet választani.

Amennyiben minden speciális igény kielégítésére alkalmas szivattyúra van szüksége, akkor mindenképpen egy többfokozatú (fekvő) centrifugál szivattyút szerezzen be.

Pentax ULTRA V többfokozatú (álló) centrifugál szivattyú 230V

PENTAX ULTRA V többfokozatú álló centrifugál szivattyú 230V – sokrétű felhasználás, nagy teljesítmény!

PENTAX gyártmányú, többfokozatú centrifugál szivattyúinkra egyaránt jellemző, hogy elsősorban ipari felhasználási területre ajánljuk őket, a nagy mennyiségű folyadékok folyamatos és hatékony szállítására való alkalmasságuk okán. Ajánljuk őket önnek, amennyiben árasztásos locsolás, esőztető öntözés, tavakból, folyókból való víznyerés, permetező öntözés a cél, ahogy nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, hidrofor tartállyal összeépítve ipari vízellátó rendszerekhez vagy társasházak nyomásfokozó szivattyújaként is tökéletesen megállják a helyüket. Emellett hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez, továbbá meleg vízre keringető szivattyúként is megfelelőek. Hatásfokuk és folyamatos üzemre tervezett kialakításuk energiahatékony működést biztosít számunkra. Tiszta, koptató hatástól mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz lehet őket alkalmazni, azonban ez a többfokozatú szivattyú fagyálló és víz keverékének a szállítására is alkalmas. Anyagukat tekintve a szivattyúház és a tengely rozsdamentes acélból, a motortartó alumíniumból, a diffúzor és a járókerék műanyagból készül. Csúszógyűrűs tömítése 6 fokozatig szén/kerámia/NBR, felette szilikon karbid/kerámia/NBR. Maximum 35 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak akár 14 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX ULTRA 3V – 100/5, 120/6, 150/7, 180/8, 200/9, 250/10, 280/11, 300/12, az ULTRA 5V – 120/4, 150/5, 180/6, 200/7, 250/8, 280/9, 300/10, 350/11, az ULTRA 7V – 180/4, 250/5, 300/6, és az ULTRA 9V – 200/4, 250/5, 300/6 típusok egyaránt. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

Többfokozatú álló centrifugál szivattyú? – A PENTAX ULTRA V termékei jelentik a tökéletes megoldást önnek!

Pentax ULTRA V többfokozatú (álló) centrifugál szivattyú 400V

PENTAX ULTRA V többfokozatú álló centrifugál szivattyú 400V – megbízhatóság és hosszú élettartam!

Áruházunkban többféle PENTAX gyártmányú szivattyút kínálunk vásárlóinknak, egy és többfokozatú centrifugál szivattyúkat egyaránt. Ezek felhasználási területére jellemző, hogy elsősorban ipari, mezőgazdasági területre ajánljuk őket, a nagy mennyiségű folyadékok folyamatos és hatékony szállítására való alkalmasságuk okán. Árasztásos locsolás, esőztető öntözés, tavakból, folyókból való víznyerés, permetező öntözés esetén kiválóan alkalmasak, ahogy nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, hidrofor tartállyal összeépítve ipari vízellátó rendszerekhez is. De társasházak nyomásfokozó szivattyújaként is tökéletesen megállják a helyüket. A PENTAX ULTRA V 400V-os szivattyúk emellett hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez, nyomásfokozó szivattyúként, továbbá meleg vízre keringető szivattyúként is használhatóak. Tiszta, koptató hatástól mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak, de fagyálló és víz keverékének a szállítására is alkalmasak. Anyagukat tekintve a szivattyúház és a tengely rozsdamentes acélból, a motortartó alumíniumból, a diffúzor és a járókerék műanyagból készül. Csúszógyűrűs tömítése 6 fokozatig szén/kerámia/NBR, felette szilikon karbid/kerámia/NBR. Maximum 35 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, típustól függően akár 14 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX ULTRA 3V, az ULTRA 5V, az ULTRA 7V és az ULTRA 9V sorozat termékei. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

400V-os többfokozatú álló centrifugál szivattyú? – Tekintse meg PENTAX ULTRA V termékeink széles választékát!

Pentax ULTRA L in-line nyomásfokozó (álló) szivattyú 230V

PENTAX ULTRA L in-line nyomásfokozó álló szivattyú 230V – helytakarékos megoldás elérhető áron!

A többfokozatú centrifugál szivattyúk közül áruházunkban, sok más termékünk mellett, megtalálhatóak a PENTAX ULTRA L in-line nyomásfokozó centrifugál szivattyúk is. A legalkalmasabbak ipari és mezőgazdasági területre, mert nagy mennyiségű folyadékok folyamatos és hatékony szállítására alkalmasak. Ajánljuk őket árasztásos locsolás, esőztető öntözés, tavakból, folyókból való víznyerés, permetező öntözés esetén, valamint nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, hidrofor tartállyal összeépítve ipari vízellátó rendszerekhez is. Szükség esetén társasházak nyomásfokozó szivattyújaként is tökéletesen megállják a helyüket. A PENTAX ULTRA L 230V-os szivattyúk emellett hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez, továbbá meleg vízre keringető szivattyúként is használhatóak. Használatukat tekintve tiszta, koptató hatástól mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak, de fagyálló és víz keverékének a szállítására is alkalmasak. Anyagukat tekintve a szivattyúköpeny és a tengely rozsdamentes acélból, a szivattyúház és a motortartó öntöttvasból, a diffúzor és a járókerék műanyagból készül. Csúszógyűrűs tömítése 6 fokozatig szén/kerámia/NBR, felette szilikon karbid/kerámia/NBR. Maximum 35 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, típustól függően akár 14 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX ULTRA 3L, az ULTRA 5L, az ULTRA 7L és az ULTRA 9L sorozat termékei. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

In-Line nyomásfokozó szivattyút álló kivitelben? – A PENTAX ULTRA L termékeinket önnek ajánljuk!

Mit kell tudnunk az in-line szivattyúkról?

Pentax ULTRA L in-line nyomásfokozó (álló) szivattyú 400V

PENTAX ULTRA L in-line nyomásfokozó álló szivattyú 400V – kimagasló teljesítmény, kis helyigény!

A PENTAX ULTRA L in-line többfokozatú, nyomásfokozó centrifugál szivattyúk álló kivitelezésük miatt rendkívül kis helyigénnyel rendelkeznek, így nagyon sokrétű felhasználást tesznek számunkra lehetővé. Kizárólag tiszta, koptató hatástól mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak, de fagyálló és víz keverékének a szállítására is alkalmasak. Ipari és mezőgazdasági területekre célszerű igénybe venni őket, a nagy mennyiségű folyadékok folyamatos és hatékony szállítására való képességük okán. Kitűnően használhatóak árasztásos locsolás, esőztető öntözés, tavakból, folyókból való víznyerés, permetező öntözés esetén, valamint nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, hidrofor tartállyal összeépítve ipari vízellátó rendszerekhez is. Szükség esetén társasházak nyomásfokozó szivattyújaként is tökéletesen megállják a helyüket. A PENTAX ULTRA L 400V-os szivattyúk emellett hűtő- és tápszivattyúként, kertek, fóliasátrak öntözésére, szökőkutak, öntözőrendszerek működtetéséhez, továbbá meleg vízre keringető szivattyúként is használhatóak. Anyagukat tekintve a szivattyúköpeny és a tengely rozsdamentes acélból, a szivattyúház és a motortartó öntöttvasból, a diffúzor és a járókerék műanyagból készül. Csúszógyűrűs tömítése 6 fokozatig szén/kerámia/NBR, felette szilikon karbid/kerámia/NBR. Maximum 35 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, típustól függően akár 14 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX ULTRA 3L, az ULTRA 5L, az ULTRA 7L, az ULTRA 9L és az ULTRA 18L sorozat termékei. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

Nagy teljesítményű in-line álló centrifugál szivattyú? – Tekintse meg és válaszon PENTAX ULTRA L termékeink közül! Érdemes megnézni a teljes Pentax szivattyú kínálatunkat is.

Mit kell tudnunk az in-line szivattyúkról?

Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú

Remek nyomásfokozó lehet a Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú

A többfokozatú centrifugál szivattyúkat a többlépcsős elnevezéssel is szokták illetni. Felépítésüket és működésüket tekintve nincs nagy különbség az egy- és a többlépcsős darabok között, azt a fontos jellegzetességet leszámítva, hogy utóbbiak több, egymás mögé beépített járókerékkel rendelkeznek, akárcsak a Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú. Ennek a kialakításnak a lényege a nagyobb emelőmagasság elérése. A vízmennyiség minden esetben az első járókeréktől függ. A többi fokozatnak a szerepe, legyen bármennyi lépcsős a berendezés, ennek a vízmennyiség nyomásának a növelése. Éppen ezért, ezek a típusok, akárcsak a Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú, kifejezetten népszerűek nyomásfokozó szivattyúként is. De legyen szó polgári, háztartási vagy ipari és mezőgazdasági felhasználásról, számos területen képesek hasznos szolgálatot nyújtani ezek a berendezések. Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú ipari és lakossági felhasználásra egyaránt jó A Foras PLUS többfokozatú centrifugál szivattyú széles választékban érhető el, legyen szó lakossági felhasználásról vagy ipari körülményekről. Egy hidrofor tartállyal és egy nyomáskapcsolóval együtt használva házi vízműként is használható, de népszerű választás nyomásfokozó szivattyúként is. Mezőgazdasági vagy ipari területen is széleskörű felhasználásra alkalmas, legyen szó fűtő és légkondicionáló berendezések üzemeltetéséről, permetező öntözésről, de komolyabb vízellátó rendszerek nyomásfokozó berendezéseként is helytáll.

Foras Plus centrifugál szivattyúk a Pentaxtól!

Lowara e-HMP nyomásfokozó szivattyú (fekvő) 230V

Ha éppen csak hogy csordogál a csapból a víz, akkor bizony nyomásfokozó szivattyúra van szükség, amelyeket most ingyenes házhoz szállítással és 12 hónap garanciával vásárolhat meg.

A központi vízhálózatban uralkodó nyomásra nincs ráhatásunk, arról a víziközmű szolgáltató gondoskodik. Viszont van egy olyan speciális szivattyú, ami képes arra, hogy a vízhálózatban lévő nyomást a számunkra megfelelő mértékűre növelje. Ez a nyomásfokozó szivattyú. A helyi nyomás megnövelése érdekében a nyomásfokozó szivattyú többletvizet pumpál a meglévő hálózatba, és mivel a folyadék összenyomhatatlan, nagyobb nyomás keletkezik a csőrendszerben. A nyomásfokozó szivattyúkat használhatjuk a saját házi vízmű rendszereinkben, de éppígy alkalmasak tűzoltó rendszerekbe, ipari keringető rendszerekbe való beépítésre, vagy éppen kazántáplálásra; igény szerint telepíthetők a teljes vízrendszerre, vagy csupán egy leágazásra. Kínálatunkban az ipari és háztartási felhasználásokra egyaránt alkalmas Lowara E-HMP nyomásfokozó szivattyúk széles palettája megtalálható; ezek között biztosan szerepel az a teljesítmény is, amire szükség van.

Ha bizonytalan, hogy melyik a legmegfelelőbb, keresse munkatársainkat, akik nagy szakértelemmel segítenek a választásban!

Lowara e-HMP nyomásfokozó szivattyú (fekvő) 400V

Nézzen be hozzánk: nyomásfokozó szivattyúk óriási választékban találhatóak meg a kínálatunkban, itt biztosan meglesz az ideális darab!

A nyomásfokozó szivattyú nemcsak szépséges és trendi megjelenése miatt lett méltán népszerű a szivattyúhasználók körében. A nyomásfokozó szivattyú ugyanis olyan széles körben használható, hogy szinte nem is akad olyan terület a szivattyúzásban, ahol ne válna be vagy nem nyilatkoznának róla elismerően. Akár a mezőgazdaságban szeretné az ember használni a nyomásfokozó szivattyút például a vetemények öntözéséhez – hiszen nemcsak hagyományos, hanem permetező öntözéshez is megfelel, akár ipari használatát tervezzük például fűtő és légkondicionáló berendezésekhez, a nyomásfokozó szivattyú használatával garantált a csúcsminőségben végzett munka és a tökéletes, de mégis hatékony és gazdaságos üzemelés. Ráadásul a szivattyúhoz szükséges kiegészítőket, csöveket, csapokat is egyszerű beszerezni.

Válasszon professzionális nyomásfokozó szivattyút szakértők által gondosan összeválogatott kínálatunkból, és néhány pillanat múlva ön is meggyőződhet nagyszerű teljesítményéről és sokoldalúságáról!

Lowara e-SV 1F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400V

A Lowara E-SV 1f rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230v-400v jó befektetésnek számít

A Lowara E-SV 1f rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230v-400v ott szükséges, ahol a víznyomás nem éri el a kívánt szintet. Egy ilyen szerkezet beépítését követően megszűnnek a gyenge víznyomás, az éppen csak csordogáló víz által okozott kellemetlenségek. Működése során a szivattyú a centrifugális erőnek köszönhetően a szivattyúházba lévő víz nyomását megnöveli, majd a folyadék a kiömlő nyíláson keresztül, megnövelt nyomással távozik a készülékből. A nyomásfokozó szivattyú telepítése előtt, mindig alaposan fel kell mérni a hálózatot, ellenőrizni kell a belépő víz mennyiségét. Ugyanis abban az esetben, ha nagyobb teljesítményű szivattyút kötünk rá, azzal túlterheljük a rendszert, ami komoly károkhoz vezethet. Bár a szivattyú telepítése egyszerű, a hálózat felmérésében érdemes szakértő segítséget kérni a megfelelő modell kiválasztásához. A legtöbb típus, akárcsak a Lowara E-SV 1f rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230v-400v is, alacsony fogyasztás mellett képes magas hatásfokon működni. Hol használható a Lowara E-SV 1f rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230v-400v? A Lowara E-SV 1f rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230v-400v ipari és háztartási körülmények között is ideális. Egyes típusok akár a korrozív vegyi anyagoknak, mechanikusan agresszív és magas hőmérsékletű folyadékoknak is ellenállnak, ami széles felhasználást biztosít. Megbízható és energiatakarékos megoldást jelent akkor is, ha az egész vízhálózatot vagy csak annak valamelyik elágazó részét szeretnénk vele táplálni. Első esetben közvetlenül a vízóra után kell felszerelni, elágazó rész táplálása esetén elágazó idom, szakaszoló és visszacsapó szelep mellett építhető be.

Kiváló ninőségú nyomásfokozó szivattyú.

Lowara e-SV 3F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400V

A legextrémebb igényeket is kielégítheti a Lowara e-SV 3F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400 V

Sok esetben előfordulhat, hogy a közműszolgálató által biztosított nyomás nem jut el egy magasabban fekvő lakóépületbe vagy sokemeletes ingatlan felső szintjeire. Ebben az esetben, azon kívül, hogy kifejezetten kényelmetlen helyzetet teremt számunka, a háztartási berendezések sem képesek megfelelően működni. Ekkor jelenthetnek megoldást az olyan berendezések, mint a Lowara e-SV 3F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400V. Ennek a készüléknek a lényege, hogy felgyorsítja a szivattyúházba belépő folyadékot, ezáltal növelve annak mennyiséget a következő csőszakaszban. Használható az egész vízhálózatban a nyomás növelésére, azonban egy különálló szakaszt is leválaszthatunk a rendszerről, amennyiben nem szükséges az egész hálózatot megterhelni. Például olyan esetekben, amikor csak az ingatlan felső szintjén szükség a víznyomás növelése. Ekkor elegendő csak az ide tartó vezetékszakaszba beépíteni a berendezést. Ha csak egy külön szakaszban szeretnénk a nyomást növelni, szükséges egy elágazó idom, szakaszoló, valamint visszacsapó szelep beépítése, ugyanis ezekkel lehet biztosítani, hogy a folyadék csak a kívánt irányba áramoljon. Lowara e-SV 3F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400V Szinte minden igényre találhatunk alkalmas modellt a Lowara e-SV 3F rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú 230V-400V szériából, legyen szó háztartási felhasználásról vagy olyan ipari igényekről, ahol a 125 m³/h névleges kapacitás is szükséges lehet. Könnyen beépíthető in-line kialakításának köszönhetően, rozsdamentes alkatrészei pedig hosszú élettartamot biztosítanak.

Prémium minőségú nyomásfokozó szivattyúk!

Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú

Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú minőségi kivitelben

A centrifugál szivattyúk az örvényszivattyúk közé tartoznak. Egy úgynevezett centrifugális járókerék található bennük, innen kapták a megkülönböztető elnevezésüket. A szivattyúházba belépő szállítandó folyadékot a járókerekek gyorsítják fel és irányítják a kiömlő nyílás felé. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, remekül alkalmazható nyomásfokozó szivattyúként. Így a szivattyúból kilépő folyadék helyére mindig újabb érkezik: ezért a centrifugál szivattyú folytonos folyadékáramlást képes biztosítani, ellentétben például a dugattyús szivattyúkkal. Nem önfelszívó típus, ezért az indítást megelőzően mindig fel kell tölteni a szivattyúházat. A legtöbb típus, akárcsak a Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú, öntöttvasból készül. Az anyaghasználat a szállítandó közeg függvényében műanyag vagy bronz is lehet, ezáltal széleskörű felhasználást biztosítva ipari, mezőgazdasági területeken. A Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú magas minőséget képvisel A szivattyúk világában kifejezetten jól hangzó, piacvezetőnek számító Pedrollo szivattyúk híresek a minőségről. Nincs ez másképp a Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú esetében sem. Alkalmas vízelosztásra, nyomásfokozó rendszerekben és tűzoltó berendezésekben is használható. Kizárólag tiszta, koptató részecskéket nem tartalmazó, a szivattyú elemeire nézve kémiailag, semleges folyadékok szállítására használható.

A Pedrollo 2CP kétlépcsős centrifugál szivattyú háztartási és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas, magas minőségű kétlépcsős centrifugál szivattyú