VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Szivattyú alkatrész

Szivattyú alkatrész palettánkon a szükséges Elpumps szivattyú alkatrészek mindegyike megtalálható. Legyen szó külső, vagy belső, műanyag, vagy fém alkatrészekről, webáruházunkban minden darabot megtalál! Míg az embernek testrészei, a szivattyúnak alkatrészei vannak. Habár maga a test mindkét esetben más és más alkatú, teljesítményük pedig változó, testrészeink és alkatrészeink kívül-belül azonos funkciót látnak el. Az embert a szíve működteti, a szivattyúnál a motor látja el ezt a feladatot. Az embert az agya ösztönzi, a szivattyút a kapcsoló. Mindketten energiával működünk és hőt termelünk, ezért az alkatrészek mellett olyan kiegészítőkre is szükségünk van, mint pl. vérnyomásmérő. Szivattyúk esetében ez a nyomásmérő óra. A mérés ugyanakkor nem elég, a túlhevültség megelőzésére minden esetben a ventilátor tesz jó szolgálatot. Közben a hidegre is gondolnunk kell: az ember kertes házban él, de mézeskalácsházról álmodik. A szivattyú otthona a szivattyúház, ő nem vágyik másra, csak jól működő alkatrészekre.

Tekintse meg minőségi, tartós szivattyú alkatrészeinket és válasszon szakértőink segítségével!

Bomba szivattyú alkatrész
Elpumps szivattyú alkatrész

Elpumps szivattyú alkatrész

Ha eddig jól működő szivattyúnk feladta a munkát és kitör bennünket a frász, hogy akkor nézhetünk új „munkatárs” után, akkor a legjobb helyen állunk most. A szivattyúk nagy választékát kínáljuk weboldalunkon.

De mi a helyzet, ha kedvenc szivattyúnk csak kicsit betegedett meg? Lehet, hogy csak egy szivattyú alkatrészre lenne szükség és máris működőképes lehetne? Nem mindegy, hogy egy új szivattyúba kell beruházni ismét, vagy csak egy-két szivattyú alkatrészt kell megvenni hozzá, hogy például a jól felépített öntöző rendszerünk újra friss vízzel lássa el gyönyörű pázsitos udvarunkat, az egészséges életvitelt megalapozó zöldséges kertünket, esetleg gyümölcsösünket.

De találunk-e alkatrész valahol? A mai „csak vegyél sokat” világban a szinte „egyszer használatos” termékekkel van tele minden termékpiac. De nálunk nem. Mi természetesen szivattyú alkatrészek sorát is felvonultatjuk a kínálatunkban, mert mi a hosszú távú működés hívei vagyunk. Miért is dobnánk ki egy jó minőségű Elpumps szivattyút, amikor csak átmeneti üzemzavarba került? Válogasson alkatrészeink között!

Hayward szivattyú alkatrész
Pentax/Foras szivattyú alkatrész
Pedrollo szivattyú alkatrész
Zenit szivattyú alkatrész
Umbra szivattyú alkatrész
Tellarini szivattyú alkatrész
Ebara szivattyú alkatrész
Al-Ko szivattyú alkatrész
Fűnyíró alkatrész
Sumoto motor/szivattyú alkatrész
Efco szivattyú alkatrész
VSZ-01 szivattyú alkatrész