VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

csőbúvár szivattyú 3" (mélykúti szivattyú, csőszivattyú)

Szivattyú vásárlásakor nagyon sok lehetőségünk adódik, hiszen rengeteg féle készüléket találunk a piacon, akár már egy termékkategórián (például mélykúti szivattyúk) is. Elsősorban a felhasználási területet kell figyelembe vennünk (felszíni vagy búvár szivattyúra van-e szükségünk, tiszta vagy szennyezet vízhez használjuk-e majd és hogy honnan, esetleg csőkútból szeretnénk-e szivattyúzni). Amennyiben csőkúttal rendelkezünk, úgy mindenképpen csőbúvár szivattyút válasszunk. Ezek a készülékek kiválóan alkalmasak otthoni és kisebb ipari, mezőgazdasági vízművekhez, tiszta víz nyomásfokozásra, öntöző rendszerekhez, köppenycső alkalmazásával tartályokból és medencékből a víz eloszlatására valamint házi vízmű  üzemeltetéséhez is. Csőkutunk szélességétől függően vásárolhatunk 3, 4 és 6 colos méretben is csőbúvár szivattyút. A 3 colos termékkínálatunkban megtalálhatóak az ORLANDO (230V, 400V), EBARA 3TP, ELPUMPS BP professzionális és kiváló minőségű termékei, melyekhez kiegészítő kábeleket és kábeltoldásokat is árusítunk.

Orlando 3 col csőszivattyú, mélykúti szivattyú 230V (sziv.+mot.+c.b.)

Amennyiben könnyen és gyorsan javítható, magas minőségű anyagokból gyártott csőszivattyút szeretne 12 hónap garanciával vásárolni, akkor az ön számára a megfelelő megoldás a csőszivattyú, mélykúti szivattyú.

A csőszivattyú, vagy mélykúti szivattyú alkalmas cső- és ásott kutak vizének nagy mélységből történő kiemelésére, zöld területek szórófejes és árasztásos öntözésére is. Akár házi vízellátó berendezéseknél is jól alkalmazható, ha hidrofor tartállyal kapcsoljuk össze. A csőszivattyú, mélykúti szivattyú két részből állnak, a cső alsó részén található a motor, a felső részén pedig a szivattyú egység. A szivattyú és motoregység könnyedén szétválasztható az őket összekapcsoló csavarok kicsavarásával.Amennyiben nem csőszivattyú, mélykúti szivattyú szükséges az ön tevékenységéhez, akkor választhat centrifugál szivattyút, tisztavíz átemelő szivattyút, vagy ásott kút szivattyút is.

Ha a csőszivattyú, mélykúti szivattyú mellett dönt, akkor ne habozzon, nézzen szétnálunk, kérje munkatársaink segítségét és vegye meg most az ön számára legmegfelelőbb készüléket.

Orlando 3 col csőszivattyú, mélykúti szivattyú 400V (szivattyú+motor)

Nagy teljesítményű csőszivattyúk, avagy mélykúti szivattyúk mély kutakhoz.

Mi emberek merünk nagyokat álmodni. Gyakran tűzünk ki olyan célt magunk elé, amit lehetetlennek tűnik elérni, mégis képesek vagyunk a megvalósítására. Ilyen volt a görög Korinthoszi-csatorna 12 éven át tartó építése, ami 400 km kerülőúttól kímélte meg a szigetország hajózását. Ugyanez történt az Egyesült Királyságot Franciaországgal összekötő Csalagút esetében, ami a világ legmélyebben fekvő emberi alkotása. De az ember mindent képes überelni, nem csak a mélybe kívánkozunk, hanem a magasba is. Több bolygón keressük a vizet, vagy a földön kívüli élet jeleit, elemezzük a földmintákat. Földünkön geológiai és technológiai tudásunk birtokában létrehoztuk a mélykúti szivattyúkat, ami által a mélyebben fellelhető ivóvizet is képesek vagyunk a felszínre hozni. Bár a mélykúti szivattyú a csillagokat nem hozza le az égről, általa mégis "megkapjuk a távolságot”, ami esetünkben több, mint egy "üveg golyó”. A csőszivattyú alkalmazásával óriásnak érezhetjük magunkat, akár a kis Balázs!

Merjen nagyot álmodni és váltsa valóra velünk az álmát! Mélykúti szivattyúinkat most ingyen házhoz szállítjuk!

Ebara 3TP 3 col csőszivattyú

Ebara 3TP 3 col csőszivattyú

Ne ugorjon kútba, ha erre szólítják fel, vegyen inkább nálunk Ebara 3TP 3″-os csőszivattyút, ami szíves örömest megteszi ezt ön helyett! A karcsú csőszivattyú igazi kis házi kedvenccé válhat. Biztosítható vele háztartások vízellátása, de családi ház kertjének öntözésére, vagy kerti medencék vizének keringetésére is kiváló társunk lehet. Ez a szivattyú típus nagyon laza, akkor sem lepődik meg, ha azt mondják neki: „Cső, szivattyú!” – mert, hogy ez a neve. A mélyebb kutak, és egy kis homok sem jelenthetnek számára akadályt, nem utolsó sorban a szűkös helyektől sem riad vissza. Az Ebara mellett, webáruházunkban Orlando és Elpumps márkájú csőszivattyúk közt is válogathat, sőt a döntésben szívesen segítünk is! Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a csőszivattyúk legjobb barátai a minőségi kiegészítők, mint például a csövek, illesztést segítő kicsi, de elengedhetetlen toldók, közcsavarok, karmantyúk, műanyag idomok, szerelvények. Nem véletlen, hogy nálunk ezekből is széles választékot találhat.

Ha még ezzel sem sikerült meggyőznünk, jó, ha tudja, hogy a nálunk vásárolt csőszivattyút most ingyen házhoz szállítjuk!

Elpumps BP 3 col csőszivattyúk

Elpumps BP 3 col csőszivattyúk

Ha keskeny helyre beférő, hatékony szivattyú szükséges a víz mozgatásához, akkor a legjobb döntés, ha a csőszivattyúkra esik a választás, melyeket 12 hónap garanciával, ingyen kiszállítással azonnal meg lehet vásárolni, közvetlenül a raktárkészletünkből. A csőszivattyúkat elsősorban csőkutaknál alkalmazzák. Természetesen ennél szélesebb a felhasználási palettája a készüléknek, ha védőköpenyt raknak rá, akkor akár ásott kútban vagy ciszternában is kiválóan alkalmazható. A csőszivattyúk alkalmasak automata öntözőrendszerek ellátására, egyszerűbb esetben kiskertek öntözésére, de ha szükséges, akár hidrofor tartályra is ráköthetőek, ha áramlásérzékelővel kapcsoljuk a házi vízellátó rendszerbe.A háztartásában használatos víz mozgatására számos megoldás közül lehet válogatni, hasznos segítség lehet a perifériás szivattyú, az átemelő, centrifugál szivattyú, de akár a fűtési keringető szivattyú is.

Amennyiben a háztartási célra alkalmazható, 3 colos kivitelű csőszivattyú vásárlása a cél, akkor tekintsen be webáruházunkba, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, így már csak a vásárlásra kell sort keríteni.

Érdemes megnézni a teljes Elpumps szivattyú kínálatunkat is.

Pedrollo 3SR csőkút szivattyú

Pedrollo 3SR csőkút szivattyú kisebb átmérőjű fúrt kutakba

A folyamatos vízellátás olyan szükséglet, aminek a biztosítására megéri kiemelt figyelmet fordítani. Ha nem áll rendelkezésre vezetékes víz, akkor alternatív forrásokban lehet gondolkodni, ahol a főszerepet a Pedrollo 3SR csőkút szivattyú kaphatja meg. Mivel az ország területén többnyire a talajvízszint elég magasan van, ezért nem kell túl mélyre fúrni a kellő hozam eléréséhez. Természetesen ez régiónként változhat, ezért is fontos egy olyan professzionális berendezés, ami képes esetenként 100 méternél is mélyebbről felhozni az éltető nedvességet. A Pedrollo 3SR csőkút szivattyú képességei gond nélkül kiaknázhatóak a háztartási környezetben, de a mezőgazdaság és az ipar bizonyos területein szintén alkalmas az igények kielégítésére. Megoldható nyomáskapcsolóval és hidrofor tartállyal való kombinálása, ami tovább fokozza az előnyeit. A Pedrollo 3SR csőkút szivattyú 3 Col vagyis 76 mm átmérővel rendelkezik, ezért keskenyebb kutakban is bátran elhelyezhető. Főként tiszta víz továbbítására alkalmas, maximálisan +40 C fokig, valamint maximálisan megengedett 150 gr/m 3 homoktartalomig. Névleges teljesítménye változó, amivel egyetemben az emelőmagassági értéke is eltér, típustól függően. A Pedrollo 3SR csőkút szivattyú általánosságban 5-30, 10-45 és 15-90 percenkénti liter folyadékszállítási kapacitással érhető el. A rozsdamentes precíziós öntvény szivattyútest és a könnyű technopolimer, továbbá a korróziónak ellenálló acélkomponensek mind a hosszú élettartamot garantálják. Egyértelműen prémiumkategóriás termékről van szó, ami minden tekintetben előnyt biztosít a felhasználóknak.

Érdemes megnézni a teljes Pedrollo szivattyú kínálatunkat is!