VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Víztelenítő szivattyú

A víztelenítő szivattyú a búvárszivattyúk egyik fajtája, amelynek a feladata legtöbbször az esővíz és talajvíz, vagy más folyadék szintjének csökkentése, rögíztése.

Egy csúcskategóriás víztelenítő szivattyú kiválasztása esetén az egyik legfontosabb szempont a megbízhatóság. Egy jó szivattyú sokkal több mint megbízható. Bármikor készen áll az azonnali használatra. Ezen felül még kiemelkedő irányelv lehet a könnyű szervizelhetőség, illetve a hosszú élettartam, amelyek szintén jellemzőek egy professzionális víztelenítő szivattyú típusra. További előnyökre is érdemes odafigyelni! A teljesség igénye nélkül, rendkívül hasznos, extra tulajdonság lehet például: ergonomikus fogantyú, állítható csatlakozás, légbeszívó szelep, külső szivattyúház, gumiszűrő, kábeltörés védelem, poliuretán hidraulikus járókerék és diffúzor, modern tömítésvédelem, könnyen eltávolítható felső ház, dupla mechanikus tömítés, illetve számos egyéb opcionális kiegészítő is – mint amilyen például a tömlő, az úszókapcsoló, vagy az úszó tutaj. A víztelenítő szivattyú minden olyan esetben hasznos, amikor víz alá került egy épületrész. Nagy teljesítménye és alapossága miatt pedig gyakran választják építőipari vállalkozások, illetve kisgép-kölcsönzéssel foglalkozó cégek is.

Flygt Ready víztelenítő szivattyú

Ön sem szeretné, hogy elárassza a víz egy vészhelyzet esetén? A Flygt Ready víztelenítő szivattyú kihúzza a bajból!

Több esetben jelenthet kiemelkedően nagy segítséget egy professzionális víztelenítő szivattyú beszerzése. Egy családi ház pincéjét sajnos egy-egy hosszabb esőzés is könnyedén eláraszthatja, ezt a vizet pedig sürgősen el kell távolítani az épület állagának megvédése érdekében. Építkezéseken is hasonló a helyzet, hiszen a munkagödrök, illetve az egyéb – akár a még nem teljesen kész munkálatokhoz kapcsolódó – talajszint alatti területek szakszerű és alapos víztelenítése kulcsfontosságú minden építőipari munkavégzés esetén. Ezért egy építőipari cég számára mondhatni „életmentő” lehet az, ha egy ilyen csúcskategóriás víztelenítő szivattyút tartanak a gépparkban. A nagy teljesítményű víztelenítő szivattyú egy kisgép-kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozás számára is óriási profitot, emellett pedig rengeteg hálás ügyfelet, ajánlást hozhat.

Válassza tehát bátran: a Flygt Ready víztelenítő szivattyú mindig készen áll az azonnali használatra, újra és újra!

Pedrollo DC víztelenítő szivattyú

Csúcsminőséget képvisel a Pedrollo DC víztelenítő szivattyú

A Pedrollo DC víztelenítő szivattyú olyan szerkezet, amit elsősorban beázott, víz alá került épületrészek víztelenítésére használnak. A más néven merülő szivattyúként is emlegetett típusok egyik speciális tulajdonága, hogy a felszíni szivattyúkkal ellentétben, nem a felszínen, hanem a szállítóközegbe elmerülve működnek. Innen a membránlapjai segítségével nem szívja, hanem gyakorlatilag a felszínre nyomja a kinyerni kívánt folyadékot, aminek köszönhetően nagyobb mélységből is jól lehet a folyadékot mozgatni. Az épületeket elöntő víz szinte semmi esetben sem tiszta, hanem szennyezett víz: ezért ezek a típusok, mint a például a Pedrollo DC víztelenítő szivattyú, egy bizonyos szintig képesek ezeket a szennyeződéseket szállítani, azonban szennyvíz kiemelésére nem alkalmasak. Működése megbízható, energiatakarékos és viszonylag ritka karbantartás mellett is sokáig üzemel. Egy esetleges meghibásodás esetén könnyen szervizelhető, így igazán hosszú élettartamra képes. Hol használható a Pedrollo DC víztelenítő szivattyú? A Pedrollo szivattyú csúcskategóriás márkának számít a szivattyúk világában, természetesen a Pedrollo DC víztelenítő szivattyú sem jelent ez alól kivételt. Ezek a modellek kifejezetten nagy teljesítményre képesek, erősek és megbízható típusok. Nehéz öntöttvasból készültek, strapabíró és hosszú élettartamú berendezések, amelyek tiszta, illetve enyhén, 10 millimétert meg nem haladó szuszpendál szemcseméretű anyagokkal szennyezett víz mozgatására használhatóak.

Nem nagy emelőmagassággal rendelkeznek, de magas folyadékszállításuk alkalmassá teszi ipari körülmények közötti használatra is.