VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

ECO csőbilincs

 termék/oldal

Csőhálózatához van szüksége valamilyen alkatrészre? Miért pazarolna több időt erre a témára? Ne habozzon tovább, nálunk egészen biztosan megtalálja, amit keres!

Az ECO csőbilincs egyike a minőségi öntözéstechnikai szerelvényeknek. A csőbilincset akkor használjuk, ha csőhálózatunkat rögzíteni szeretnénk. Található még nálunk rengeteg praktikus alkatrész, olyanok, mint lábszelep, visszacsapó szelep, szivattyú szívócső, flexibilis cső. Ezeket pedig akkor alkalmazzuk, ha új csőhálózatot szerelünk be. Mind praktikussági, mind külalak szempontjából fontos a csőbilincs alkalmazása. Az ECO csőbilincs minőségi, és esztétikai szempontból is kitűnő választás lehet. Termékeink közt természetesen megtalálja a Norma GBS csőbilincs, Norma-Kovopol WB2 saválló csőbilincs, és AWAB csőbilincs kiviteleket is. Üzletünkben szakértő kollégáink segítik választását, vásárlását.

Ami pedig az egyik legfontosabb előnyünk, hogy minden termékünkre garanciát vállalunk. Ha bármilyen kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50-70 mm
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:60-80 mm
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:70-90 mm
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:80-100 mm
200 Ft (áfával)
db
Részletek