VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Mofém golyóscsap KB hollandis

 termék/oldal

Mofém golyóscsap KB hollandis

A kék natúr Mofém golyóscsap ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A golyóscsap, vagy gömbcsap kék színű, natúr kivitelben érthető el a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. A golyóscsap alkalmazható hideg- és meleg vízhez, illetve a gáz- és fűtési rendszereknek is nagyszerű kiegészítője lehet. Egy aprócska kis alkatrész látszólag, mégis milyen fontos, hiszen pont ő az, aki mindent eldönt, ő nyitja vagy zárja a rendszert, rajta múlik, hogy átjut-e a víz vagy a gáz a megfelelő helyre, avagy sem. Érdemes jól megfontolni hát, hogy milyen fajta golyóscsapot vásárolunk, hiszen nem jelent valójában igazán nagy kiadást, mégis rengeteg minden múlik rajta. Érdemes a legjobb minőségű, régóta jól bevált márkát választani, mi legalábbis így gondolkodunk a szivattyú webáruházban. A Mofém márka generációk óta a megbízható minőség, tartósság szimbóluma, bátran ajánljuk Kedves Vásárlónknak! Ráadásul a termékcsalád tagjai a szivattyú webáruház raktárából könnyen, gyorsan hozzáférhetőek, így nem kell sokat várnunk arra, hogy megérkezzen az otthonunkba.
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2" KB hollandis
Anyaga:Réz
4 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:3/4" KB hollandis
Anyaga:Réz
6 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1" KB hollandis
Anyaga:Réz
8 900 Ft (áfával)
db
Részletek