VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mofém golyóscsap KB hollandis

 termék/oldal

Mofém golyóscsap KB hollandis

A kék natúr Mofém golyóscsap ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A golyóscsap, vagy gömbcsap kék színű, natúr kivitelben érthető el a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából. A golyóscsap alkalmazható hideg- és meleg vízhez, illetve a gáz- és fűtési rendszereknek is nagyszerű kiegészítője lehet. Egy aprócska kis alkatrész látszólag, mégis milyen fontos, hiszen pont ő az, aki mindent eldönt, ő nyitja vagy zárja a rendszert, rajta múlik, hogy átjut-e a víz vagy a gáz a megfelelő helyre, avagy sem. Érdemes jól megfontolni hát, hogy milyen fajta golyóscsapot vásárolunk, hiszen nem jelent valójában igazán nagy kiadást, mégis rengeteg minden múlik rajta. Érdemes a legjobb minőségű, régóta jól bevált márkát választani, mi legalábbis így gondolkodunk a szivattyú webáruházban. A Mofém márka generációk óta a megbízható minőség, tartósság szimbóluma, bátran ajánljuk Kedves Vásárlónknak! Ráadásul a termékcsalád tagjai a szivattyú webáruház raktárából könnyen, gyorsan hozzáférhetőek, így nem kell sokat várnunk arra, hogy megérkezzen az otthonunkba.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/2" KB hollandis
Anyaga:Réz
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4" KB hollandis
Anyaga:Réz
4 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1" KB hollandis
Anyaga:Réz
7 900 Ft (áfával)
db
Részletek