VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

A szivattyú webáruházban mindent megtalál, ami a szivattyújához szükséges, ide értve szinte az összes villanymotor alkatrészt!

A villanymotor kapocsléc a villanymotorok bekötéséhez, elsősorban pedig a szivattyúkhoz használt villanymotorok bekötéséhez elengedhetetlen pici, ámde fontos, mondhatni nélkülözhetetlen kiegészítő. Ne feledkezzen meg róla! Fontos, hogy a villanymotor beüzemelését, a villanymotor kapocsléchez való összeköttetéssel együtt csakis szakember végezze, számára pedig az összes lehetséges információt rendelkezésre bocsássuk a szivattyúról, illetve a villanymotorról! Ha nem csak villanymotor kapocslécre, hanem más alkatrészre is szüksége van a villanymotorhoz, például ventilátorra, burkolatra, kábelszorítóra, tömszelence gumira, anyacsavarra, kondenzátor tartóra vagy rögzítőre, nyomógombos hőkioldóra, illetve villanymotor kapocsházra, érdemes ezekből is kiváló minőséget választani.

Vásároljon akár Pentax, Elpumps, vagy egyéb villanymotor kapocslécet, a webáruházunkból beszerzett termék biztosan nem lesz megrázó élmény!

Pentax villanymotor kapocsléc 230V

Kicsi, de igen fontos alkotóelem a villanymotor kapocsléc, nálunk ilyet is beszerezhet!

A siker sokszor a részletekben rejlik, és a legapróbb alkatrész hiánya is megakadályozhatja egy összetett rendszer hibátlan működését. Bizton állíthatjuk, hogy szivattyú rendszer éppúgy nem létezhet motor nélkül, ahogyan villanymotor sem létezhet villanymotor kapocsléc, vagy kapocslap nélkül. Ez az apró kiegészítő gyakorlatilag elfér a tenyerünkben, mégis igen sok múlik rajta, ha villanymotorral működtetett szivattyút alkalmazunk. Ez a műanyag lapocska a rajta lévő pólusokkal együtt a villanymotor bekötéséhez szükséges, akár háztartási, akár ipari szivattyúzási munkákról van szó. Mivel a felhasználás körülményei, a bekötés helye minden esetben más és más lehet, így a villanymotor kapocsléc típusok és variációk köre igen széles. Lehetnek téglalap alakúak, de akár hosszúkás formájúak is, és kiválasztásuknál a pólusok száma mellett még a milliméterek is számíthatnak.

Vásárlás előtt kérje szakértőink segítségét, majd rendelje meg az önnek megfelelő terméket készletünkből!

Pentax villanymotor kapocsléc 400V

Jó helyen jár, ha garanciális, kitűnő minőségű, hosszan tartó szivattyúalkatrészt keres.

Aki szivattyút működtet, pontosan tudja, hogy a használat során elromolhat szinte bármelyik alkatrész, legyen az a villanymotor, vagy maga a szivattyú is akár. A helyzetet még inkább megnehezíti, hogy a villanymotor további alkatrészekből áll, mint például a villanymotor kapocsléc, a hőkioldó, tömszelence gumi, kábelszorító, burkolat, kondenzátor tartó, rögzítő. A villanymotor kapocsléc, vagy kapocslap segítségével tudjuk bekötni a villanymotort. A minőségi alkatrész a szivattyú működésének alapja, így meggondolandó, hogy egy esetleges roncsolódásnál milyen szerkezettel pótolja az előző eszközt. A villanymotor kapocsléc is egy a szivattyúk működéséhez szükséges palettán, de méretileg amilyen kicsi, annál fontosabb szerepet tölt be a teljes szerkezet életében. Szakértőink segítségével tájékozódhat a szakmai kérdésekről.

Garantáljuk, hogy ha minket hív, egészen biztos, hogy kérdése, kérése nem marad válasz nélkül.

Egyéb villanymotor kapocsléc

A villanymotor kapocsléc egy nagyon olcsó alkatrész, és nem lehetséges nélküle a villanymotor bekötése. A villanymotor nem játék: ne kockáztassa tehát sem a szivattyúja, sem a családja testi épségét egy villanymotor kapocsléc kicserélésének halogatásával!

Akár egyfázisú, akár háromfázisú villanymotort szeretne bekötni, a villanymotor kapocslécre mindenképpen szüksége lesz. Fontos, hogy csakis szakember végezze a villanymotor bekötését, így a villanymotor kapocsléc megfelelő elhelyezését is, hiszen a nem szakszerű üzembe helyezés miatt szörnyű balesetek is történhetnek! Nem érdemes kockáztatni, hiszen egy szivattyúval, azon belül pedig egy jó minőségű kapocsléccel felszerelt villanymotorral jó esetben, ha nem is egész életre, de hosszú évtizedekre tervezünk! Ha pedig meghibásodott egy alkatrész, nem szabad halogatni a kicseréltetését! Ilyen apróbb, olcsóbb kiegészítőkből, mint a villanymotor kapocsléc, érdemes lehet akár tartalék darabokat is beszerezni, hogy minél hamarabb lehessen cserélni.

Gondoskodjon villanymotorjáról és családjáról: vásároljon minőségi villanymotor kapocslécet a szivattyú webáruházból!

Elpumps villanymotor kapocsléc

Elpumps villanymotor kapocslécek házhozszállítással, rövid szállítási határidővel, garanciával!

A villanymotor kapocsléc a villanymotor szívének, vagy inkább lelkének is tekinthető. Esetleg mégis inkább az agyának, hiszen rajta „futnak keresztül a szálak”? Mindenki maga szája íze szerint eldöntheti, melyik elgondolás a szimpatikusabb számára. Az biztos, hogy a villanymotor kapocsléc nélkül elképzelhetetlen a villanymotor bekötése, ezáltal pedig az üzembe helyezése is. Többféle elrendezésből lehetséges választani villanymotor kapocslécet, ez megkönnyítheti, de némiképpen meg is nehezítheti, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot. Jó hír, hogy nálunk nem csak a megfelelő villanymotor kapocsléc önálló kiválasztása lehetséges, hanem nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink szívesen adnak tanácsot azzal kapcsolatban is, hogy melyik méret, illetve melyik márka – Elpumps, Pentax, esetleg valami más – lehet önnek, illetve a szivattyújának az ideális választás.

Vegye a szívére villanymotorja sorsát: a villanymotor szívével, az Elpumps villanymotor kapocsléccel ön is és villanymotorja is jól jár!