VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

KPE cső szálban

 termék/oldal

KPE cső szálban

A KPE cső szálas kivitelben gyártva praktikus megoldás rövidebb, illetve kevesebb csőhossz szükségletnél. Nevében hordozza anyagának megnevezését, hiszen a rövidítés jelentése: kemény polietilén. A KPE cső szálban – tehát nem feltekercselve – úgynevezett extrudálási eljárással készül, általában 6 méteres hosszúságban, melynek szállítása még könnyebben megoldható az erre a célra használt kalodákkal. A gyártási technológia folyamatos fejlődése során a cső falvastagsága egyre csökkent, míg a nyomáshozam megmaradt, sőt megnőtt az átáramoltatott víz mennyisége. A KPE cső szálban mind az ivóvíz, mind egyéb rendszerek kialakítására kiválóan alkalmas, akár gázhálózatoknál is szívesen igénybe veszik. Rugalmassága és stabilitása miatt kedvelt alapanyag. Népszerűségét fokozza, hogy négyféleképpen is illeszthető: mechanikus illesztéssel (gyorssütő segítségével), tompa-hegesztéssel, vagy fűtőszálas idomokkal (elektro fitting) illetve a hagyományos szerelhető idomokkal. A KPE cső élettartama rendeltetésszerű használat mellett akár 50 év is lehet. Kínálatunkban e nagyszerű csövek széles skálája megtalálható.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
240 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
380 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
560 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
900 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
1 200 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:90 mm
3 000 Ft (áfával)
m
Részletek