VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

KPE cső szálban

 termék/oldal

KPE cső szálban

A KPE cső szálas kivitelben gyártva praktikus megoldás rövidebb, illetve kevesebb csőhossz szükségletnél. Nevében hordozza anyagának megnevezését, hiszen a rövidítés jelentése: kemény polietilén. A KPE cső szálban – tehát nem feltekercselve – úgynevezett extrudálási eljárással készül, általában 6 méteres hosszúságban, melynek szállítása még könnyebben megoldható az erre a célra használt kalodákkal. A gyártási technológia folyamatos fejlődése során a cső falvastagsága egyre csökkent, míg a nyomáshozam megmaradt, sőt megnőtt az átáramoltatott víz mennyisége. A KPE cső szálban mind az ivóvíz, mind egyéb rendszerek kialakítására kiválóan alkalmas, akár gázhálózatoknál is szívesen igénybe veszik. Rugalmassága és stabilitása miatt kedvelt alapanyag. Népszerűségét fokozza, hogy négyféleképpen is illeszthető: mechanikus illesztéssel (gyorssütő segítségével), tompa-hegesztéssel, vagy fűtőszálas idomokkal (elektro fitting) illetve a hagyományos szerelhető idomokkal. A KPE cső élettartama rendeltetésszerű használat mellett akár 50 év is lehet. Kínálatunkban e nagyszerű csövek széles skálája megtalálható.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
240 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
300 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
460 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
700 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
1 200 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:90 mm
2 600 Ft (áfával)
m
Részletek