VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szivattyú szívócső

Szivattyú szívócső? A legjobb helyen jár! A szívócső a szivattyúk, házi vízművek és egyéb felszíni szivattyúk fontos kapcsolódó terméke. Kínálatunkban megtalálható a 3/4 coll, 1 coll, 5/4 coll, 6/4 coll és 2 coll méretű hegesztett KPE szívócső, mely igen kiváló alternatívája a fém szívócsöveknek. A szivattyú szívócsöveket többféle hosszúságban találja meg webáruházunkban, így mindig az adott feladatnak és körülményeknek megfelelően tudja összeállítani a szivattyú szívócsövét. A szivattyúk között két külön csoportot különböztetünk meg felhasználási területük szerint. Ezek alapján vannak a merülő szivattyúk, melyek víz alatti működésre vannak optimalizálva, és vannak a felszíni (kerti) szivattyúk, melyek nevükből is adódóan nem kerülhetnek víz alá, különben elromlanak. A kerti szivattyúk működési elvük alapján, a vizet szívócsövön keresztül szívják fel a kútból és nyomócsövön keresztül továbbítják azt a felhasználási helyre. Ahhoz, hogy a szivattyúnk akadály nélkül fel tudja szívni a szükséges vízmennyiséget, több dolognak is teljesülnie kell. Először is a szívócsövünknek tömítettnek kell lennie, különben a szivattyú levegőt szív, mely csökkenti a hatásfokot és az üzemidőt egyaránt. Másodsorban szívócsövünknek egy merev vagy bordás merevítésű csőnek kell lennie, mely a szívóhatás közben fellépő összelapulás ellen nyújt védelmet. Végezetül nagyon fontos, hogy a szívócsövünk kút felöli végén legyen egy lábszelep, mely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúból. Áruházunk termékkínálatában a rendszer kiépítéséhez szükséges összes alkatrész megtalálható, széles választékban.
3/4 coll-os (25) szivattyú szívócső

3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső

Csupán egy apró kis cső, mégis mennyi piszkos munkát elvégez helyettünk! A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső háztartási és ipari használatra egyaránt alkalmazható, 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű vizet képes szállítani. A szivattyú szívócsövek esetén különösen megéri webáruházunkban vásárolni, hiszen, mint a legtöbb szivattyú szívócső, így a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső is rendelkezésére áll a raktárunkban, így akár az is lehetséges, hogy megtekintse őket, és az Önnek legszimpatikusabb darabot kiválassza. Nem kell aggódnia a megrendelési, szállítási idő miatt sem, hiszen a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső a lehető legrövidebb idő alatt már az Ön otthonában lehet, hiszen csak választania kell közülük, és már indulhat is a szállítás. A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsöveink árai is hihetetlenül kedvezőek, tulajdonképpen ma Magyarországon szinte már egy egyszerű büfében vagy gyorsétteremben is otthagyunk ennyi pénzt, és akkor még messze vagyunk attól, hogy jól is lakjunk. Felesleges tehát ezen tovább agyalnia, a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsövet már csak a kosarába kell raknia!
1 coll-os (32) szivattyú szívócső

1 Coll-os (32) szivattyú szívócső

Egy ilyen alacsony beruházásnál, mint egy 1 Coll-os (32) szivattyú szívócső, könnyebben megengedhetjük magunknak, hogy jó minőségű darabot választhassunk. Ne hanyagoljuk el, válasszunk minőségi alapanyagokból, modern technológiával előállított, tökéletes darabokat: ne adja Ön sem ennél alább, ahogyan webáruházunk sem teszi, nálunk csak a tökéletesből lehet választani! 0,2 métertől kezdve akár 9 m hosszúságig választhatja az Önnek legmegfelelőbb 1 Coll-os (32) szivattyú szívócsövet, termékcsoportunk bármelyik terméke ugyanazt a kiváló minőséget fogja nyújtani. Fontos tudni továbbá, hogy webáruházunk egyedi megrendeléseket is felvesz az 1 Coll-os (32) szivattyú szívócsőből, de csak maximum 3 m hosszúságig! Bármelyik 1 Coll-os (32) szivattyú szívócsőre is esik a választása, nem fog gondot okozni az elérhetősége, hiszen az összes termékünk megtalálható a raktárunkban, így a megrendelés után Önnek nem is kell várnia, máris elindulhat a szállítási folyamat, hogy Ön minél hamarabb az otthonában tudhassa az 1 Coll-os (32) szivattyú szívócsövet. Ne habozzon tovább, nem nagy a kiadás, ha problémájára az 1 Coll-os (32) szivattyú szívócső a megoldás!
5/4 coll-os (40) szivattyú szívócső

5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső

Ha arra adjuk a fejünket, hogy házi vízműhöz, fúrt kúthoz, vagy bármilyen más célra szivattyút vásároljunk és használjunk, bizony nem kis kiadás érheti a családi kasszát. Ilyenkor hajlamosak vagyunk ezerszer is átgondolni, meggondolni, vajon a megfelelő terméket választottuk-e, igyekszünk a legnagyobb gondot fordítani a minőségre, megbízhatóságra, a rendszeres cserére. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső éppen ugyanolyan nélkülözhetetlen tartozéka a rendszernek, mint az akár több százezer forint értékű nagy berendezések. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső kiváló minőségű műanyagból készült, hegesztéses technológiával, így Önnek nem kell tartania a rozsdásodástól, illetve attól sem, hogy túl hamar tönkremegy az anyaga. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső tökéletes választás mind háztartási, mind ipari használatra, amennyiben 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű, tiszta vizet használunk. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső bármelyik változata elérhető a raktárunkban, így nem kell várni a beérkezésére, bátran meg lehet vásárolni, nem fog melléfogni! Apróságnak tűnik, mégis elhanyagolhatatlan tényező: az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső!
6/4 coll-os (50) szivattyú szívócső

6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső

Magához a szivattyúhoz vagy a vízműhöz képest elhanyagolható kiadást jelent a szivattyú szívócsöve, így könnyen hajlamosak lehetünk arra, hogy megfeledkezzünk arról, milyen fontos és hasznos, semmiképpen sem elhanyagolható alkatrésszel van dolgunk. A 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső megvásárlása webáruházunkon keresztül mindenképpen megtérülő befektetés, hiszen nem jelent nagyobb kiadást, mint leszaladni a közértbe egy kis harapnivalóért, ellenben a 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső beszerzése esetén egy modern technológiával készült, legjobb minőségű műanyagból előállított alkatrészt kapunk. Alapanyagának köszönhetően a webáruházunkban kapható 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső ellenáll a korróziónak, és nehezebben kopik el, mint más, fémből készült, 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócsövek. Fontos megjegyezni, hogy 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócsövekre ugyanúgy, akár az összes többi szivattyú szívócsőre, egyedi megrendelést is befogad a webáruházunk, ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy akár személyesen. A 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső webáruházunk raktárából azonnal megvásárolható.
2 coll-os (63) szivattyú szívócső

2 Coll-os (63) szivattyú szívócső

A 2 Coll-os (63) szivattyú szívócső egy kis értékű alkatrész, vásárlásánál mégis érdemes legalább ugyanolyan körültekintőnek lennünk, hiszen egy minőségi 2 Coll-os (63) szivattyú szívócső megvásárlásával rengeteg kellemetlenségtől kíméljük meg a családunkat, saját magunkat, sőt akár az utca vagy a település lakóit is. A 2 Coll-os (63) szivattyú szívócső egyaránt alkalmas ipari és háztartási használatra, 0 és 35 Celsius fok közötti tiszta víz szállítására. A 2 Coll-os (63) szivattyú szívócsőből jelenleg négy darab termékünk áll rendelkezésre, ezek a termékek leginkább a szívócsövek hosszában különböznek egymástól. Egyedi igények esetén továbbá lehetőség van arra, hogy a 2 Coll-os (63) szivattyú szívócsőből az Önnek szükséges egyedi hosszúságú darabot is elkészítsük, kérjük, ebben az esetben konzultáljon kollégáinkkal a képernyő jobb felső sarkában megtalálható elérhetőségeink valamelyikén. Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte webáruházunkat, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is az elégedett 2 Coll-os (63) szivattyú szívócső vásárlóink közé sorolhatjuk!