VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Ötrétegű cső

Az ötrétegű cső főbb előnyei

Az épületgépészet területén az egyik leginkább kedvelt vízvezeték típus az ötrétegű cső . Ennek előnyeihez semmilyen kétség sem fér. A régebben használt acél- vagy rézcsövek esetében, a magas anyagköltségek, nehéz alakíthatóság, valamint az idomok magas száma mind hátráltató tényező volt a kivitelezés során. Ezzel szemben nyújt egyszerű megoldást az ötrétegű cső. Felépítését tekintve, a külső és belső térhálósítót polietilén réteg magas minőségű, aminek hála a hőingadozások hatására bekövetkező elöregedés és összetöredezés meggátolható. A legbelső két alumínium részt, a magas hőmérsékletnek jól ellenálló ragasztóréteg védi. A fémrész nyomásállóságot és alaktartósságot kölcsönöz a terméknek, valamint elejét veszi, hogy a műanyagon keresztül oxigén jusson a rendszerekbe. Az ötrétegű cső egyértelműen költséghatékony befektetés. Sokkal kevesebb idomra lesz szükség, mert a kritikus pontokon, például sarkoknál egyszerűen meghajlítható. Természetesen a kínálatunkban többféle méretben elérhető. 16x2, 20x2, 26x3, 32x3 Comisa PE-RT ALU szigetelt vagy szigetelés nélküli típus között lehet válogatni. Legyen szó ivóvízrendszerek kialakításáról, hűtő- vagy fűtőhálózatok felépítéséről, az ötrétegű cső mind háztartási, mind ipari körülmények között magas biztonságot szolgáltat. Ez az új technológia, amivel évtizedekre előre lehet tervezni. Az alapból kedvező költségek gyorsan megtérülnek.

A csúcsminőség révén, az otthona teljes biztonságban lesz a csőtörésekkel szemben. Ne bízzon semmit a véletlenre!

Ötrétegű csőhöz press idomok

Ötrétegű csőhöz stabilan illeszkedő Press idomok

A nyári időszak remek lehetőséget teremt arra, hogy a lakáson belül és esetenként azon kívül, a fontos szerelvények elkészítése megvalósuljon. Legyen szó ivóvízellátásról vagy fűtő-hűtő rendszerek felépítéséről, az ötrétegű csőhöz press idomok használata elengedhetetlen. Maga az alumínium betéttel rendelkező, térhálós polietilén bevonatok közé fogott vezeték kiváló képeségekkel rendelkezik, amelyek között említést érdemel a jó hajlíthatóság és magas színvonalú alakmegtartás. Bár számos helyen kézzel meghajlítható, de ettől még szükség van az ötrétegű csőhöz press idomok alkalmazására, bizonyos esetekben. Ilyenek lehetnek a külső vagy belső menetes csatlakozók, karmantyúk, továbbmenő dupla fali korong, tartólemez, záródugó, T és könyökidom. Mindezek kedvező áron elérhetőek a felhozatalunkban, ami természetesen kiegészül a többféle méretben megrendelhető csövekkel. Termékpalettánk igénybevételével komplett rendszereket építhet fel egyszerűen és minimális befektetéssel. A végeredmény pedig egy hosszantartó és megbízható megoldás lesz, ami évtizedeken keresztül kiszolgálja az elvárásokat. Az ötrétegű csőhöz press idomok a Comisa gyártásában készülnek és háztartásai, valamint ipari felhasználásra ugyanúgy megfelelnek. A maximális nyomásterhelhetőség 10 bár, a hőmérséklet pedig legfeljebb a 95 Celsius fokot közelítheti meg. Az ötrétegű csőhöz press idomok eltérő méretekben rendelhetőek meg, így biztosan illeszkedni fognak a vezetékekhez a stabil tartás érdekében.

Mérje fel a teljes kínálatunkat nagy figyelemmel és döntsön a kiváló minőség mellett!

Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok (Comisa)
Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok (Comisa UNIK)
Ötrétegű padlófűtés cső