VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák
Ötrétegű cső

Az ötrétegű cső főbb előnyei

Az épületgépészet területén az egyik leginkább kedvelt vízvezeték típus az ötrétegű cső . Ennek előnyeihez semmilyen kétség sem fér. A régebben használt acél- vagy rézcsövek esetében, a magas anyagköltségek, nehéz alakíthatóság, valamint az idomok magas száma mind hátráltató tényező volt a kivitelezés során. Ezzel szemben nyújt egyszerű megoldást az ötrétegű cső. Felépítését tekintve, a külső és belső térhálósítót polietilén réteg magas minőségű, aminek hála a hőingadozások hatására bekövetkező elöregedés és összetöredezés meggátolható. A legbelső két alumínium részt, a magas hőmérsékletnek jól ellenálló ragasztóréteg védi. A fémrész nyomásállóságot és alaktartósságot kölcsönöz a terméknek, valamint elejét veszi, hogy a műanyagon keresztül oxigén jusson a rendszerekbe. Az ötrétegű cső egyértelműen költséghatékony befektetés. Sokkal kevesebb idomra lesz szükség, mert a kritikus pontokon, például sarkoknál egyszerűen meghajlítható. Természetesen a kínálatunkban többféle méretben elérhető. 16x2, 20x2, 26x3, 32x3 Comisa PE-RT ALU szigetelt vagy szigetelés nélküli típus között lehet válogatni. Legyen szó ivóvízrendszerek kialakításáról, hűtő- vagy fűtőhálózatok felépítéséről, az ötrétegű cső mind háztartási, mind ipari körülmények között magas biztonságot szolgáltat. Ez az új technológia, amivel évtizedekre előre lehet tervezni. Az alapból kedvező költségek gyorsan megtérülnek.

A csúcsminőség révén, az otthona teljes biztonságban lesz a csőtörésekkel szemben. Ne bízzon semmit a véletlenre!

Ötrétegű csőhöz press idomok

Ötrétegű csőhöz stabilan illeszkedő Press idomok

A nyári időszak remek lehetőséget teremt arra, hogy a lakáson belül és esetenként azon kívül, a fontos szerelvények elkészítése megvalósuljon. Legyen szó ivóvízellátásról vagy fűtő-hűtő rendszerek felépítéséről, az ötrétegű csőhöz press idomok használata elengedhetetlen. Maga az alumínium betéttel rendelkező, térhálós polietilén bevonatok közé fogott vezeték kiváló képeségekkel rendelkezik, amelyek között említést érdemel a jó hajlíthatóság és magas színvonalú alakmegtartás. Bár számos helyen kézzel meghajlítható, de ettől még szükség van az ötrétegű csőhöz press idomok alkalmazására, bizonyos esetekben. Ilyenek lehetnek a külső vagy belső menetes csatlakozók, karmantyúk, továbbmenő dupla fali korong, tartólemez, záródugó, T és könyökidom. Mindezek kedvező áron elérhetőek a felhozatalunkban, ami természetesen kiegészül a többféle méretben megrendelhető csövekkel. Termékpalettánk igénybevételével komplett rendszereket építhet fel egyszerűen és minimális befektetéssel. A végeredmény pedig egy hosszantartó és megbízható megoldás lesz, ami évtizedeken keresztül kiszolgálja az elvárásokat. Az ötrétegű csőhöz press idomok a Comisa gyártásában készülnek és háztartásai, valamint ipari felhasználásra ugyanúgy megfelelnek. A maximális nyomásterhelhetőség 10 bár, a hőmérséklet pedig legfeljebb a 95 Celsius fokot közelítheti meg. Az ötrétegű csőhöz press idomok eltérő méretekben rendelhetőek meg, így biztosan illeszkedni fognak a vezetékekhez a stabil tartás érdekében.

Mérje fel a teljes kínálatunkat nagy figyelemmel és döntsön a kiváló minőség mellett!

Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok (Comisa)

Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok a megbízható Comisa gyártó kínálatában

Legyen szó fűtésről vagy használati melegvíz-ellátásáról, mindkét esetben szükség van professzionális vezetékrendszerek kiépítésére a lakáson belül. Többnyire kétféle mód között lehet válogatni, amilyen a belső és a külső szerelés. Ez utóbbi esetben kerülhetnek előtérbe az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok Comisa. Ezen terméktípusok könnyű szerelhetőségüknek hála, komoly népszerűségre tettek szert az elmúlt években. A Comisa kulcsos, más néven roppanó gyűrűs idomok alumíniumbetétes ötrétegű csövek szerelésére használható fel többféle formában. Kínálatunkban megtalálja a különféle csatlakozások, elágazások, hajlások kialakításához felhasználható típusokat. Az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok Comisa lehetnek karmantyúk, T-idomok, könyökök, fali korongok. Ezek választhatóak külső és belső menettel, többféle átmérőben, hogy minden helyzetben az ideális méretet lehessen alkalmazni. A szerelése ezen alkatrészeknek egyszerű, ugyanis nem igényel speciális szerszámot, csak a szakmában amúgy is gyakran alkalmazott vízpumpa fogókat vagy villáskulcsokat. Az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok Comisa csatlakoztatása többnyire azon környezetben gyakori, amikor sarkok, bekötések mentén kell dolgozni, valamint alkalmazkodni a falak sajátos görbületéhez. Az alkatrészek 95 °C fokos hőmérsékletű maximális terhelést kaphatnak, valamint 10 báros üzemi nyomást bírnak el. Az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok Comisa csatlakoztatásával a későbbiekben esély kínálkozik a szétszerelésre és bővítésre, ezért sem szabad falba beépíteni azokat, hanem csak külső szerelések mentén kihozni belőlük a legtöbbet. A megtérülés nem marad el.

Gép nélküli idomszerelés? A kulcsos idomakkal ez lehetséges!

Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok (Comisa UNIK)

Ötrétegű csőhöz kulcsos idomok többféle típusban

A tél közeledésével felmerülő kérdés a fűtésrendszerek korszerűsítése, ami növelni tudja a komfortérzetet. Ha nincs tervben komolyabb átalakítás, burkolat és vakolat bontás, akkor az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok alkalmazásával tökéletes külső vezetékhálózat hozható létre. A többnyire alumínium betéttel rendelkező, ötrétegű műanyag csövek esztétikusan vezethetőek végig a lakás több részén, a megfelelő technikai rendszerek alkalmazásával. Természetesen több helyzetben van szükség csatlakozók, könyökök, T-idomok, fali korongok használatára a bekötésekhez, sarkok, elosztások áthidalására. A roppanó gyűrűs vagy ötrétegű csőhöz kulcsos idomok külső és belső menettel egyaránt csatlakoztathatóak. Nagy előnyük, hogy a későbbiekben oldható kötésekkel illeszthetőek össze a rendszerek, különleges szerszámok nélkül. A későbbi átszerelések és bővítések egyszerűen elvégezhetőek, a szakemberek és a tulajdonosok nagy örömére. A leggyakrabban a 16-os méretű, 1/2 Colos BM csatlakozás használata történik a háztartási körülmények között. Kínálatunkban az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok kiváló ár-érték arányban vannak jelen. A Comisa márka raktárából kerülnek szállításra, így rövid időn belül házhoz érkezik a rendelés. Legyen tehát szó fűtésről vagy a használati meleg víznek a biztosításáról, a kiváló alkatrészek néhány kattintással elérhetőek. Amennyiben az ötrétegű csőhöz kulcsos idomok csatlakoztatása megtörténik, akkor azzal bármikor átépíthető rendszert hozhat létre, ami sérülés esetén is gyorsan javítható, járulékos költségek nélkül. Gondoljon az egyszerűségre a saját érdekében!

A kulcsos idomakkal egyszerűen építhetűnk ötrétegű csőhálózatot!

Ötrétegű padlófűtés cső

Ötrétegű padlófűtés cső a fűtésrendszer kiépítéséhez

Amikor fűtési rendszerek kialakításáról van szó, akkor a magas hatékonyság érdekében, megéri a padlóba integrált megoldásokban gondolkodni. Bár ezek kiépítése költsége magasabb, de a megtérülésük nem marad el. Az ötrétegű padlófűtés cső alkalmazásával gond nélkül kivitelezhető a cirkulációs hálózat kiépítése. A régebbi technológiai eljárások keretében, többnyire acélcsöveket használtak, de ezek hátránya a folyadékba bekerülő oxigén molekulák miatt kialakult vasoxid képződés. Ez eltömődést idézet elő, ami költséges javításokat vetett előre. Az ötrétegű padlófűtés cső ezzel szemben kiküszöböli az ilyen jellegű problémákat és több évtizedes működést tesz lehetővé, felesleges karbantartás nélkül. 17 mm átmérővel és 2 mm falvastagsággal rendelkezik. A kínálatunkban található termékek tekercsenként 240 folyómétert tartalmaznak. Az épületgépészet több területén bevethető az ötrétegű padlófűtés cső, tehát a használati hideg és meleg víz biztosítására ugyanúgy megfelel. Egyszerűen hajlítható mivoltukból adódóan a csatlakozások bekötése nem okoz különösebb problémát. Megbízható termékeink között megtalálja a réz eurokónuszos Herz csatlakozót 3/4 Col átmérőben a ötrétegű padlófűtés cső szereléséhez. Látható tehát, hogy minden egy helyen elérhető, a kényelem biztosítása érdekében. A Technik Therm ötrétegű padlófűtés cső standardizált jellegének hála, más hasonló rendszerekkel is kompatibilis, így a későbbi bővítések sem okozhatnak problémát. Tervezzen előre és fektessen a kiemelt minőségbe bátran!

Ötrétegű padlófűtéscsővel könnyű az építés!