VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Wilo szivattyú

A Wilo a világ egyik vezető szivattyúgyártó vállalata. Típusainak hatalmas választéka szinte bármilyen szivattyúzási feladatra kínál megoldást. Választékunkban többnyire háztartási alkalmazásra talál megfelelő típusokat, de kínálunk megoldást fűtési keringető szivattyú (Wilo Yonos Pico, Wilo Maxo) alkalmazása során is. A használati meleg víz keringető szivattyúk (Wilo Star, Star-Z)igen jó szolgálatot tesznek lakások, háztartások meleg víz szállítására a tározó és csap között (állandó használati meleg víz biztosítás). Szennyvíz átemelése az alagsorból, szuterénből, pincéből? A Wilo WC mögé építhető szennyvízátemelő telepekkel (Wilo HiSewlift, Wilo HiDrainlift) ez egyszerűen megoldható! Válassza a Wilo szivattyúkat ha megbízhatóság és a minőség a szempont szivattyú választása esetén! További információkat a Wilo szivattyúkról blog oldalainkon is találhat!
Wilo Fűtési keringető szivattyú (nedvestengelyű)

Wilo fűtési keringető szivattyú, nedvestengelyű

A különböző fűtési rendszereknél alkalmazott szivattyúk ugyanazt a célt szolgálják, mint testünkben a szívünk: biztosítják a megfelelő áramlást. Amíg testünkben a vérnek kell megállás nélkül keringenie, úgy a fűtési rendszerekben a különböző hőmérsékletű víznek kell mozgásban lennie. A Wilo fűtési keringető szivattyú, nedvestengelyű kivitelben maximálisan ellátja ezt a feladatot, a német technológia pontosságával, megbízhatóságával és korszerűségével. Egy jó minőségű keringető szivattyú - márpedig a Wilo fűtési keringető szivattyú nedvestengelyű kivitelben ezt a minőséget képviseli – nemcsak a szíve, de a lelke is a komplett fűtési vagy akár hűtési rendszernek. Webáruházunk szakemberei készségesen állnak rendelkezésre, amennyiben segítségre van szükség a pontos műszaki paraméterek tisztázásában. Célunk, hogy akár lakossági, akár ipari rendszerek kiegészítésére megfelelő szivattyúkat kínáljunk. A Wilo fűtési keringető szivattyúk nedvestengelyű változata maximálisan korrekt, stabil teljesítményű típusok, így bátran ajánljuk kedves ügyfeleinknek.

Wilo Használati melegvíz keringető szivattyú

Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú

Ma már természetes mindenki számára, hogy a tiszta víz jelen van lakóházainkban és elég egy csapot megnyitni ahhoz, hogy használni tudjuk. Napjainkban egyre több hír és tanulmány szól arról, hogy a víz mekkora érték és kincs, ezért egyre inkább vigyáznunk kell rá, takarékoskodnunk kell vele. A vízvezeték rendszerek, amelyek ma már minden család életét megkönnyítik, egyre korszerűbb kivitelben készülnek. A korszerűséghez hozzátartozik a megfelelő Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú használata is. A Wilo márka biztosítja a megbízható minőséget, amely segít abban, hogy szükségtelen pazarlás nélkül jussunk meleg vízhez, rövid időn belül. A Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú, amellett, hogy segít takarékoskodni, időt is spórol nekünk. Felgyorsult világunkban az idő pedig nagy érték.

Webáruházunk jó szívvel ajánlja a Wilo keringető szivattyúkat mind lakossági, mind ipari ügyfeleink részére. Időtálló minőség, korszerű kivitelben. Kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit. Segítünk a választásban, érdemes megnézni a teljes keringető szivattyú kínálatunkat is!

Wilo szennyvízátemelő akna, tartály

Wilo szennyvízátemelő akna és tartály

Napjainkban a korszerű és kényelmes lakókörnyezethez hozzátartozik a megfelelő szennyvízelvezetés is, amely egyre több helyen csatornahálózatban kerül összegyűjtésre. Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem számíthatunk az egyébként természetes gravitációra, a helyiség elhelyezkedésének sajátossága miatt. Ilyen szituációkban lehet segítségünkre a Wilo szennyvízátemelő akna és tartály, amely segítségével a szennyvíz megfelelő átalakítás után, könnyedén a szennyvízcsatornába kerülhet. A Wilo szennyvízátemelő akna és tartály a WC mögé beépíthető, esztétikus kivitelben készül és egyaránt alkalmazható háztartásokban vagy cégeknél, különböző létesítményeknél, ahol kevés az egyszerű gravitáció. A Wilo szennyvízátemelő akna és tartály energiatakarékos, csendes és az aktív szénnek köszönhetően szagtalan. A német Wilo cég a hagyományoknak megfelelően ismét jó minőséget biztosít a vevőinek, nem okozva ezzel csalódást. Amennyiben bővebb műszaki ismeretre van szüksége, kérje szakértő munkatársaink segítségét.
Wilo szennyvíz átemelő szivattyú (merülő)

Wilo szennyvíz átemelő szivattyú (merülő)

Amikor szennyvíz átemelő szivattyút választunk, nem csak a márka, a típus és a teljesítmény figyelembevétele szükséges a döntéshez, hanem azt is érdemes átgondolni, hogy felszíni, avagy merülő szivattyúban érdemes gondolkodnunk. Mindkettőnek van ugyanis nyilvánvalóan számos előnye és hátránya, ami azonban leginkább meg kellene, hogy határozza a döntésünket, azok a helyszín adottságai. A szennyvíz átemelő szivattyú lehet merülő, vagy másképpen búvárszivattyú, mint amilyen ez a szivattyú is. A merülő szivattyúk óriási előnye a felszíni szivattyúkhoz képest, hogy beszerelésük egyszerűbb, így kímélik a pénztárcánkat és persze a környezetünket is. Fontos előnyük még, hogy csendesebbek, így könnyebben lehet a közelükben pihenni vagy szellemi tevékenységet végezni. A merülő szivattyúkat továbbá légteleníteni sem kell, így szintén számos kellemetlenségtől megszabadulunk. Illetve a merülő szivattyúk esetében a fagyveszéllyel sem kell számolni. Érdemes tehát beruházni egy merülő WILO szennyvíz átemelő szivattyúba, hiszen a befektetés hosszú távon többszörösen megtérül. Ha pedig mégis felszíni – például önfelszívó – szivattyút szeretnénk választani, akkor sem járunk rosszul!
WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú – kompakt kivitel, energiatakarékosság!

Szivattyút számtalan felhasználási területre választhatunk, legyen szó akár háztartási, akár ipari készülékről, a szivattyúwebáruházban minden igényt kielégítően találhat termékeket. Forgalmazunk külön a tisztavízhez, a szennyezettvízhez vagy a szennyvízhez is alkalmas szivattyúkat. Attól függően milyen célra és milyen elhelyezéssel keresünk szivattyút, kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő készüléket. A kondenzvíz szivattyúk kizárólag tiszta vízhez alkalmazhatóak, és megfelelőek például hűtő- és klímaberendezésekből származó kondenzátum gyűjtésére és szállítására. A WILO PLAVIS szivattyú esetében a kondenzátum-átemelő telep szintvezérlését az elektródás szintkapcsoló végzi. A beépített golyós visszafolyás-gátló megakadályozza a kondenzátum visszafolyását a tartályba, így őrizve meg készülékünk hosszú élettartamát. A moduláris kivitelnek köszönhetően a kondenzátum-átemelő telep kompakt, halk és alacsony energiafogyasztású. A szivattyú nagy előnye, hogy üzembiztonságának érdekében vizuális riasztás, valamint riasztás érintkező került beépítésre a készülékbe. Előnyei közé tartozik még a megbízható szintmérés, az egyszerű telepíthetőség, a gyors és egyszerű karbantartás, a halk működés valamint a kompakt kivitel, mely által tökéletesen illeszkedik környezetünkbe. Ezek a készülékek maximum 60 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálható a WILO PLAVIS 013-C kondenzátum átemelő szivattyú, mely termékünk vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Háztartási vagy ipari kondenzátum szivattyú? – A WILO PLAVIS termékek kitűnő választást jelentenek önnek!