VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

OSIP AS kenőlé szivattyú

 termék/oldal

Forgácsoló gépeket üzemeltet és szüksége van a túlmelegedést gátló hűtőfolyadék szivattyúzására alkalmas berendezésre? Válasszon a garanciával vásárolható kenőlé szivattyúk közül, nem fogja megbánni!

A forgácsoló gépek a nagy igénybevétel hatására könnyen túlmelegszenek, ezért hűtőfolyadékkal kell ellátni őket, nehogy meghibásodjanak. A kenőlé szivattyúk kifejezetten a forgácsoló szerszámgépek tartozékainak hűtésére kialakított, vízbázisú emulziók, valamint kenőanyagok szállítására és megforgatására alkalmas berendezések. Ezek az ipari célú berendezések kis és közepes igénybevétel esetén hatékony segítséget tudnak nyújtani a szivattyúk munkájához. A kenőlé szivattyúkkal mosópisztolyok üzemeltetése is könnyedén megoldható. A cég ipari tevékenysége során nemcsak hűtési folyamatokat kell megtámogatni kenőlé szivattyúval, üzemeltetni kell szennyvízszivattyút, víztelenítő szivattyút, de akár folyadékgyűrűs vákuumszivattyúra is szükség lehet.

Sokáig szeretné forgácsoló gépeit üzemeltetni? Szerezzen be hozzá egy hatékony segítséget, egy kenőlé szivattyút!

Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:400V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.7 kW
Emelőmagasság:30 - 1 m
Folyadékszállítás:2 - 38 L/perc
Ingyen szállítjuk
137 040 Ft (áfával)
db
Részletek