VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

OSIP AS kenőlé szivattyú

 termék/oldal

Forgácsoló gépeket üzemeltet és szüksége van a túlmelegedést gátló hűtőfolyadék szivattyúzására alkalmas berendezésre? Válasszon a garanciával vásárolható kenőlé szivattyúk közül, nem fogja megbánni!

A forgácsoló gépek a nagy igénybevétel hatására könnyen túlmelegszenek, ezért hűtőfolyadékkal kell ellátni őket, nehogy meghibásodjanak. A kenőlé szivattyúk kifejezetten a forgácsoló szerszámgépek tartozékainak hűtésére kialakított, vízbázisú emulziók, valamint kenőanyagok szállítására és megforgatására alkalmas berendezések. Ezek az ipari célú berendezések kis és közepes igénybevétel esetén hatékony segítséget tudnak nyújtani a szivattyúk munkájához. A kenőlé szivattyúkkal mosópisztolyok üzemeltetése is könnyedén megoldható. A cég ipari tevékenysége során nemcsak hűtési folyamatokat kell megtámogatni kenőlé szivattyúval, üzemeltetni kell szennyvízszivattyút, víztelenítő szivattyút, de akár folyadékgyűrűs vákuumszivattyúra is szükség lehet.

Sokáig szeretné forgácsoló gépeit üzemeltetni? Szerezzen be hozzá egy hatékony segítséget, egy kenőlé szivattyút!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:400V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.7 kW
Emelőmagasság:30 - 1 m
Folyadékszállítás:2 - 38 L/perc
Járókerék anyaga:Réz
Csatlakozás:1/2" BM
Névleges áramfelvétel:1.1 A
Szivattyúház:Réz
Fordulatszám:2800 f/perc
Benyúlási hossz:183 mm
Ingyen szállítjuk
211 910 Ft (áfával)
db
Részletek