VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú

Ma már természetes mindenki számára, hogy a tiszta víz jelen van lakóházainkban és elég egy csapot megnyitni ahhoz, hogy használni tudjuk. Napjainkban egyre több hír és tanulmány szól arról, hogy a víz mekkora érték és kincs, ezért egyre inkább vigyáznunk kell rá, takarékoskodnunk kell vele. A vízvezeték rendszerek, amelyek ma már minden család életét megkönnyítik, egyre korszerűbb kivitelben készülnek. A korszerűséghez hozzátartozik a megfelelő Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú használata is. A Wilo márka biztosítja a megbízható minőséget, amely segít abban, hogy szükségtelen pazarlás nélkül jussunk meleg vízhez, rövid időn belül. A Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú, amellett, hogy segít takarékoskodni, időt is spórol nekünk. Felgyorsult világunkban az idő pedig nagy érték.

Webáruházunk jó szívvel ajánlja a Wilo keringető szivattyúkat mind lakossági, mind ipari ügyfeleink részére. Időtálló minőség, korszerű kivitelben. Kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit. Segítünk a választásban, érdemes megnézni a teljes keringető szivattyú kínálatunkat is!

Wilo STAR-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Nagyon jó választás a korszerű kivitelben készült, minden követelménynek megfelelő és kiváló minőségű Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz-keringető szivattyú. Mivel a vizet állandóan közel azonos hőfokon tartja, nem kell a hideg vizet folyatni a csap kinyitása után és várni, amíg az felmelegszik, a csapból azonnal meleg víz folyik. Ezzel megszűnik a pazarlás és a készülék folyamatos víz- és elektromos áram megtakarítást biztosít és a befektetés a készülék állandó használatával hamarosan megtérül. Kétféle alaptípusban kínáljuk a keringető szivattyúkat kedves vásárlóinknak.

Mindkét típusról elmondható, hogy helytakarékosak is, mert bár igen nagy teljesítményűek, méretük meglehetősen kicsi. Maximális teljesítménynél is folyamatosan minimalizálják a költségeket és mindkét terméknél elmondható, hogy az ár-érték arány is kiválónak bizonyult.

Azonnal szállítással állunk a vásárlók rendelkezésére mindkét termék vonatkozásában. Kollégáink örömmel várják kérdéseiket, ha műszaki szaktanácsadásra is szükség volna.

Wilo STAR-Z NOVA sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

A Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú nagyon jó választás. Teljesen új fejlesztés, a beleépített jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően igen magas hőmérsékleten is jól működik. Megfelel a legújabb környezetvédelmi szabályoknak és elmondható róla, hogy több szempontot is figyelembe véve, rendkívül takarékos készülék maximális teljesítmény mellett. Állandó melegvíz ellátást biztosít, tehát megszűnik a víz- és árampazarlás, nem kell a csapot hosszan folyatni és várni, hogy végre a megfelelő hőfokú víz megérkezzen. A Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú helytakarékos is, mert figyelemreméltó teljesítménye ellenére kisméretű és bárhova elhelyezhető. Elmondható még a termékről, hogy az ár-érték arány is kiváló.

Természetesen azonnali szállítással állunk megrendelőink rendelkezésére a Willo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú esetében is. Emellett kollégáink egyéb szakmai kérdésekben is szívesen állnak a kedves vásárlók rendelkezésére, akár keringető szivattyúról, akár másfajta szivattyúról van szó!