VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú

Ma már természetes mindenki számára, hogy a tiszta víz jelen van lakóházainkban és elég egy csapot megnyitni ahhoz, hogy használni tudjuk. Napjainkban egyre több hír és tanulmány szól arról, hogy a víz mekkora érték és kincs, ezért egyre inkább vigyáznunk kell rá, takarékoskodnunk kell vele. A vízvezeték rendszerek, amelyek ma már minden család életét megkönnyítik, egyre korszerűbb kivitelben készülnek. A korszerűséghez hozzátartozik a megfelelő Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú használata is. A Wilo márka biztosítja a megbízható minőséget, amely segít abban, hogy szükségtelen pazarlás nélkül jussunk meleg vízhez, rövid időn belül. A Wilo használati melegvíz-keringető szivattyú, amellett, hogy segít takarékoskodni, időt is spórol nekünk. Felgyorsult világunkban az idő pedig nagy érték. Webáruházunk jó szívvel ajánlja a Wilo használati melegvíz-keringető szivattyúkat mind lakossági, mind ipari ügyfeleink részére. Időtálló minőség, korszerű kivitelben. Kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit. Segítünk a választásban.
Wilo STAR-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Nagyon jó választás a korszerű kivitelben készült, minden követelménynek megfelelő és kiváló minőségű Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz-keringető szivattyú. Mivel a vizet állandóan közel azonos hőfokon tartja, nem kell a hideg vizet folyatni a csap kinyitása után és várni, amíg az felmelegszik, a csapból azonnal meleg víz folyik. Ezzel megszűnik a pazarlás és a készülék folyamatos víz- és elektromos áram megtakarítást biztosít és a befektetés a készülék állandó használatával hamarosan megtérül. Kétféle alaptípusban kínáljuk a keringető szivattyúkat kedves vásárlóinknak. Mindkét típusról elmondható, hogy helytakarékosak is, mert bár igen nagy teljesítményűek, méretük meglehetősen kicsi. Maximális teljesítménynél is folyamatosan minimalizálják a költségeket és mindkét terméknél elmondható, hogy az ár-érték arány is kiválónak bizonyult. Azonnal szállítással állunk a vásárlók rendelkezésére mindkét termék vonatkozásában. Kollégáink örömmel várják kérdéseiket, ha műszaki szaktanácsadásra is szükség volna.
Wilo STAR-Z NOVA sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

A Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú nagyon jó választás. Teljesen új fejlesztés, a beleépített jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően igen magas hőmérsékleten is jól működik. Megfelel a legújabb környezetvédelmi szabályoknak és elmondható róla, hogy több szempontot is figyelembe véve, rendkívül takarékos készülék maximális teljesítmény mellett. Állandó melegvíz ellátást biztosít, tehát megszűnik a víz- és árampazarlás, nem kell a csapot hosszan folyatni és várni, hogy végre a megfelelő hőfokú víz megérkezzen. A Wilo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú helytakarékos is, mert figyelemreméltó teljesítménye ellenére kisméretű és bárhova elhelyezhető. Elmondható még a termékről, hogy az ár-érték arány is kiváló. Természetesen azonnali szállítással állunk megrendelőink rendelkezésére a Willo Star-Z Nova sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú esetében is. Emellett kollégáink egyéb szakmai kérdésekben is szívesen állnak a kedves vásárlók rendelkezésére.