VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Villanymotor alkatrész raktárról

Eltört, elveszett megsérült a villanymotor alkatrész egyik alkatrésze? Választékunkból gyorsan tudja pótolni a főbb, hiányzó alkatrészeket. Villanymotor ventilátor lapát termékeink közül minden járatos méretet megtalál MEC szabványú villanymotorokhoz. Ventilátor burkolatjaink erős műanyagból készülnek jelentős választékban. Az olyan apróságok - de ezek az alkatrészek is elengedhetetlenül fontosak a villanymotorokhoz - mint kábel tömszelence, szorító anya, kondenzátor rögzítő, kapocsléc továbbá kapocsház, kötődoboz is megtalálható kínálatunkban melynek jelentős részét raktárkészletről tudjuk biztosítani. A nyomógombos hőkioldók segítenek megóvni a villanymotorokat a melegedéstől. Ezek alkalmazásával későbbi jelentős kiadástól óvjuk meg magunkat. Az egyfázisú motorok részét képező üzemi kondenzátorok és indító kondenzátorok is termékválasztékunk részét képezik.
Ventilátor

Villanymotor ventilátor lapát

A modern, civilizált ember hétköznapjai már-már elképzelhetetlenek olyan eszközök nélkül, melyek villanymotorral működnek. Akár ipari, akár háztartási felhasználásra gondolunk, a villanymotorral működő gépek nélkül gyakorlatilag megállna a megszokott, mindennapi életvitelünk. A villanymotoros gépek pedig akkor állnak meg, lassulnak le, kopnak el, vagy mennek tönkre például, ha nem megfelelően működik bennük a ventilátor. Hiszen a ventilátor folyamatos működése, forgása nélkül a villanymotor, és ez által a villanymotoros gép sem tud működni. Nagyon fontos tehát, hogy időben cseréljük ki a ventilátort, már akkor, amikor csak felmerül a gyanú arra, hogy esetleg elkezdett elkopni vagy elhasználódni. A villanymotor ventilátor annyira olcsó, hogy nem szabad egy pillanatig sem gondolkodni a beszerzésén, hiszen egy kiló kenyér árán megmenthetjük például a fűnyírónk életét. Akár a VA, akár a VV, vagy akármelyik egyéb sorozat tagjaira, akármelyik anyagra vagy éksűrűségre is essen a választásunk, a villanymotor ventilátor lapát cserével bizonyosan jól járunk, és rengeteg vesződséget, munkát, idegeskedést és persze pénzt is megspórolunk!
Burkolat

Villanymotor ventilátor burkolat

Ahol munkavégzés vagy bármilyen tevékenység folyik, ott a balesetek kockázata mindig fennáll. Ez fokozottan igaz a különböző villanymotorok és ventilátorok használatára. Ahhoz, hogy a balesetek kockázatát minél jobban tudjuk csökkenteni, elengedhetetlen, hogy az elektromos eszközök burkolattal legyenek ellátva, melyek nemcsak a fizikai felszíni sérüléseket tudják megakadályozni, hanem az elektromos áram elleni érintésvédelmet is biztosítani tudják. Ritkábban, de az is előfordulhat, hogy a védőburkolattól mentes villanymotorra vagy ventilátorlapátra rátekeredik egy madzag, huzal, vagy egyéb, az eszköz működését akadályozó anyag, ami a működés megakasztásával akár a motor leégését is okozhatja. Mindenképpen érdemes jó minőségű, sérülésmentes burkolattal ellátni a villanymotorokat és ventilátorokat, hiszen ez az olcsó tartozék akár életet is menthet. Az ipari használatnál a munkavédelmi előírások fokozottan felhívják a figyelmet a megfelelő minőségű burkolat alkalmazására. A balesetmentesebb működés érdekében érdemes kábelszorítót vagy villanymotor kapocslécet is alkalmazni.