VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Villanymotor alkatrész raktárról

Eltört, elveszett megsérült a villanymotor alkatrész egyik alkatrésze? Választékunkból gyorsan tudja pótolni a főbb, hiányzó alkatrészeket. Villanymotor ventilátor lapát termékeink közül minden járatos méretet megtalál MEC szabványú villanymotorokhoz. Ventilátor burkolatjaink erős műanyagból készülnek jelentős választékban. Az olyan apróságok - de ezek az alkatrészek is elengedhetetlenül fontosak a villanymotorokhoz - mint kábel tömszelence, szorító anya, kondenzátor rögzítő, kapocsléc továbbá kapocsház, kötődoboz is megtalálható kínálatunkban melynek jelentős részét raktárkészletről tudjuk biztosítani. A nyomógombos hőkioldók segítenek megóvni a villanymotorokat a melegedéstől. Ezek alkalmazásával későbbi jelentős kiadástól óvjuk meg magunkat. Az egyfázisú motorok részét képező üzemi kondenzátorok és indító kondenzátorok is termékválasztékunk részét képezik.
Ventilátor

Villanymotor ventilátor lapát

A modern, civilizált ember hétköznapjai már-már elképzelhetetlenek olyan eszközök nélkül, melyek villanymotorral működnek. Akár ipari, akár háztartási felhasználásra gondolunk, a villanymotorral működő gépek nélkül gyakorlatilag megállna a megszokott, mindennapi életvitelünk. A villanymotoros gépek pedig akkor állnak meg, lassulnak le, kopnak el, vagy mennek tönkre például, ha nem megfelelően működik bennük a ventilátor. Hiszen a ventilátor folyamatos működése, forgása nélkül a villanymotor, és ez által a villanymotoros gép sem tud működni. Nagyon fontos tehát, hogy időben cseréljük ki a ventilátort, már akkor, amikor csak felmerül a gyanú arra, hogy esetleg elkezdett elkopni vagy elhasználódni. A villanymotor ventilátor annyira olcsó, hogy nem szabad egy pillanatig sem gondolkodni a beszerzésén, hiszen egy kiló kenyér árán megmenthetjük például a fűnyírónk életét. Akár a VA, akár a VV, vagy akármelyik egyéb sorozat tagjaira, akármelyik anyagra vagy éksűrűségre is essen a választásunk, a villanymotor ventilátor lapát cserével bizonyosan jól járunk, és rengeteg vesződséget, munkát, idegeskedést és persze pénzt is megspórolunk!
Burkolat

Villanymotor ventilátor burkolat

Ahol munkavégzés vagy bármilyen tevékenység folyik, ott a balesetek kockázata mindig fennáll. Ez fokozottan igaz a különböző villanymotorok és ventilátorok használatára. Ahhoz, hogy a balesetek kockázatát minél jobban tudjuk csökkenteni, elengedhetetlen, hogy az elektromos eszközök burkolattal legyenek ellátva, melyek nemcsak a fizikai felszíni sérüléseket tudják megakadályozni, hanem az elektromos áram elleni érintésvédelmet is biztosítani tudják. Ritkábban, de az is előfordulhat, hogy a védőburkolattól mentes villanymotorra vagy ventilátorlapátra rátekeredik egy madzag, huzal, vagy egyéb, az eszköz működését akadályozó anyag, ami a működés megakasztásával akár a motor leégését is okozhatja. Mindenképpen érdemes jó minőségű, sérülésmentes burkolattal ellátni a villanymotorokat és ventilátorokat, hiszen ez az olcsó tartozék akár életet is menthet. Az ipari használatnál a munkavédelmi előírások fokozottan felhívják a figyelmet a megfelelő minőségű burkolat alkalmazására. A balesetmentesebb működés érdekében érdemes kábelszorítót vagy villanymotor kapocslécet is alkalmazni.
Kábelszorító

Áruházunkban ipari és háztartási célra is vásárolhat kábelszorítót, ami egy villanymotor üzemeltetéséhez elengedhetetlen alkatrész.

A kábelszorító olyan erősen fogja össze a kábeleket, mint egy kiváló minőségű bilincs, ha egyszer becsatolták, akkor már nem engedi foglyát. Természetesen senkinek nem kell önállóan villanymotort szerelnie, ha nincs hozzá érzéke. A szakember biztosan fogja tudni, hogy milyen tartozékokra lesz szüksége. Mikor viszont összeállítja a vásárolandó cikkek listáját, bizonyára fel fog írni kábelszorítót is, hiszen elengedhetetlen tartozéka a villanymotor-szerelési munkálatoknak. Csak bele kell dugni a kábeleket és már szinte azonnal el tudja látni a funkcióját, amire készítették. A villamos szerelésekhez, villanymotor alkatrészekhez szükség lehet ventilátorra, burkolatra, tömszelence gumira, kondenzátor tartó, rögzítőre, de akár villanymotor kapocslécre is. De az biztos, hogy kábelszorítót nagy valószínűséggel be kell szerezni a villanymotor üzemeltetéséhez.

Ha kábelszorítót szeretne vásárolni, kérje munkatársunk segítségét.

Tömszelence gumi

Villanymotor alkatrész kínálatunk tömszelence gumik széles választékát is magába foglalja!

Rágógumi, törlőgumi, tömszelence gumi. Ez utóbbit nem rágjuk és leírt szavakat sem tüntetünk el vele, igaz, mi még egyiket sem próbáltuk. Ez a kis alkatrész a szivárgást hivatott megakadályozni, hogy a csövekben folyó víz megnyitását nyugodt lelkiismerettel végezhessük el. Vagyis a tömszelence gumi egy gumitömítés, amihez hasonlóval találkozhattunk már többek között a kávéfőzőkben is és a termoszokban, de még az úszószemüvegeken is gumitömítés előzi meg a víz szembe jutását. Így van ez a tömszelence gumi esetében is. Míg a kávéfőzőnek az egymásba illeszthető alkatrészeit kell tömíteni, szivattyúk esetében a vízvezetékeket kell ellátni a vízszigetelő tömítésekkel. A tömszelence gumit a csúszógyűrűs tömítéssel ellentétben utólag is fel lehet húzni a vezetékre.

Csepegés-mentesítse időben szivattyújának vízfolyását! Gumikacsa helyett vásároljon tömszelence gumit a szivárgás és a vízkövesedés megelőzésére!

Anya

Anyacsavar, a szivattyúzási alkatrészek összetartó ereje – most rövid határidejű kiszállítással, garanciával az öné lehet!

Anyának lenni csodálatos – ezt bizonyára nem csak az édesanyák, hanem az anyacsavarok is így gondolják. Hiszen az anyacsavar legalább olyan fontos eleme egy szivattyúzási alkatrésznek, vagy éppen magának a szivattyúnak, mint amennyire lényeges szerepe van egy anyának egy családban. Egy anya, éppen úgy, ahogyan egy anyacsavar, igyekszik szorosan összetartani az összes alkatrészt vagy családtagot annak érdekében, hogy a gépezet tökéletesen, olajozottan működhessen, és senkinek sem kelljen kimaradnia a sorból. Az anya általában nem látható a felszínen, de ettől mégsem kell azt gondolnunk, hogy valójában nem is létezik. Hiszen, ha tényleg nem létezne, akkor szétesne az egész gépezet. Az anyacsavar pedig nem tudna igazán kiteljesedni, ha nem lenne mit összetartania, ezért nálunk szinte bármilyen idom, cső, csap, szerelvény és bilincs is rendelkezésre áll, természetesen csakis a szivattyúk mellett.

Vásároljon anyacsavart, hogy soha többé ne legyen szétesve semmi a szivattyújában!

Kondenzátor tartó, rögzítő

Ha öntözéshez, vízvezeték-szereléshez szükséges alkatrészt vásárol, ne maradjon ki a kondenzátor tartó sem a kosarából! Nálunk egy helyen megkap minden alkatrészt és kiegészítőt!

Rengeteg olyan pici alkatrész létezik a világban, amiről azt sem tudjuk, hogy eszik-e, vagy isszák. Ilyen többek között a kondenzátor tartó is, ami sokak számára csupán egy műanyag “amőba”, aminek se eleje, se vége. Utoljára gyermekkorunkban érdeklődtünk az ilyen aprócska alkatrészek után, amikor szüleink barkácsboltba vittek minket. A sok színes tipli és hasonló rögzítő elem akkor - akár a cukorka bolt - teljesen elvarázsolt és kíváncsivá tett, mégis egy-két darabtól eltekintve máig nem ismerjük ezeket a pici titokzatos hétköznapi hősöket. Merthogy a kondenzátor tartó néhány centis termete ellenére védelmet nyújt a szivattyú kondenzátorának, azaz védi azt az elmozdulástól. Számos hasonló kis “pöcök” létezik, ami ugyanilyen nagy feladatot lát el, mi mégsem veszünk róla tudomást, hiszen nem mindennap találkozunk efféle kis hősökkel.

Vegye meg nálunk motor kondenzátorának rögzítőjét néhány lépésben, akár regisztráció nélkül!

Hőkioldó (nyomógombos)

Tart a túlmelegedéstől? Szerezzen be egy hőkioldót nagy választékunkból, s nem lesz többé gondja!

Az ipar létesítményekben és a magán háztartásokban is jó szolgálatot tehet egy hőkioldó. Ezek az apró kütyük egyfázisúak, működésük lényege, hogy egy bimetál hőérzékelő segítségével bontják az áramkört, amennyiben a berendezés túlmelegedését tapasztalják. Amilyen kicsik, olyan hatékonyak. Ennek az eszköznek előnyös tulajdonsága az, hogy nyomógombbal rendelkezik, így a lehűlést követően egy gombnyomással újra aktiválható a készülékünk. Ezeknél az apró alkatrészeknél előírás, hogy nagy legyen a pontosságuk, így a beállított értéket minimális eltéréssel tudják tartani, ezért szinte bármikor lehet rájuk számítani. A villanymotoros alkatrészek közül nemcsak a hőkioldó, hanem a ventilátor, a kondenzátor tartó, rögzítő, de akár egy tömbszelence gumi is szükséges lehet a hiba nélküli működéshez.

Jól működik a berendezése, de a biztonságra törekszik? Vegyen a készülékéhez egy hőkioldót! Ha már van, akkor pedig szerezzen be egy tartalékot!

Villanymotor kapocsház, kötődoboz

A jó minőségű villanymotor kapocsház, kötődoboz elengedhetetlen a biztonságos működéshez, vásároljon most széles választékunkból!

Nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelő állapotú villanymotor kapocsház, kötődoboz életet menthet, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válassza ki ezt az elemet szivattyú rendszerének motorjához. A műanyagból készült villanymotor kapocsház, kötődoboz feladata, hogy megvédje a bekötési csatlakozásokat mind a fizikai behatásoktól, mind pedig attól, hogy víz érje az elektromos áram használata közben a motort és nem utolsó sorban ezáltal megóvja az áramütéstől a működtető személyt is. Akár ipari, akár háztartási használatú szivattyú rendszerekről és azok villanymotor eleméről beszélünk, a tökéletes, hibátlan működéshez, és a teljes biztonságban történő alkalmazáshoz tehát az olyan kiegészítő elemek is kiemelt fontosságúak, mint a villanymotor ventilátorának védőburkolata, a kábelszorítók, vagy a kapocsház, kötődoboz.

Válassza ki az önnek legmegfelelőbbet Pentax termékcsaládunkból még ma!

Villanymotor kapocsléc

A szivattyú webáruházban mindent megtalál, ami a szivattyújához szükséges, ide értve szinte az összes villanymotor alkatrészt!

A villanymotor kapocsléc a villanymotorok bekötéséhez, elsősorban pedig a szivattyúkhoz használt villanymotorok bekötéséhez elengedhetetlen pici, ámde fontos, mondhatni nélkülözhetetlen kiegészítő. Ne feledkezzen meg róla! Fontos, hogy a villanymotor beüzemelését, a villanymotor kapocsléchez való összeköttetéssel együtt csakis szakember végezze, számára pedig az összes lehetséges információt rendelkezésre bocsássuk a szivattyúról, illetve a villanymotorról! Ha nem csak villanymotor kapocslécre, hanem más alkatrészre is szüksége van a villanymotorhoz, például ventilátorra, burkolatra, kábelszorítóra, tömszelence gumira, anyacsavarra, kondenzátor tartóra vagy rögzítőre, nyomógombos hőkioldóra, illetve villanymotor kapocsházra, érdemes ezekből is kiváló minőséget választani.

Vásároljon akár Pentax, Elpumps, vagy egyéb villanymotor kapocslécet, a webáruházunkból beszerzett termék biztosan nem lesz megrázó élmény!