VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Villanymotor alkatrész raktárról

Eltört, elveszett megsérült a villanymotor alkatrész egyik alkatrésze? Választékunkból gyorsan tudja pótolni a főbb, hiányzó alkatrészeket. Villanymotor ventilátor lapát termékeink közül minden járatos méretet megtalál MEC szabványú villanymotorokhoz. Ventilátor burkolatjaink erős műanyagból készülnek jelentős választékban. Az olyan apróságok - de ezek az alkatrészek is elengedhetetlenül fontosak a villanymotorokhoz - mint kábel tömszelence, szorító anya, kondenzátor rögzítő, kapocsléc továbbá kapocsház, kötődoboz is megtalálható kínálatunkban melynek jelentős részét raktárkészletről tudjuk biztosítani. A nyomógombos hőkioldók segítenek megóvni a villanymotorokat a melegedéstől. Ezek alkalmazásával későbbi jelentős kiadástól óvjuk meg magunkat. Az egyfázisú motorok részét képező üzemi kondenzátorok és indító kondenzátorok is termékválasztékunk részét képezik.
Ventilátor

Villanymotor ventilátor lapát

A modern, civilizált ember hétköznapjai már-már elképzelhetetlenek olyan eszközök nélkül, melyek villanymotorral működnek. Akár ipari, akár háztartási felhasználásra gondolunk, a villanymotorral működő gépek nélkül gyakorlatilag megállna a megszokott, mindennapi életvitelünk. A villanymotoros gépek pedig akkor állnak meg, lassulnak le, kopnak el, vagy mennek tönkre például, ha nem megfelelően működik bennük a ventilátor. Hiszen a ventilátor folyamatos működése, forgása nélkül a villanymotor, és ez által a villanymotoros gép sem tud működni. Nagyon fontos tehát, hogy időben cseréljük ki a ventilátort, már akkor, amikor csak felmerül a gyanú arra, hogy esetleg elkezdett elkopni vagy elhasználódni. A villanymotor ventilátor annyira olcsó, hogy nem szabad egy pillanatig sem gondolkodni a beszerzésén, hiszen egy kiló kenyér árán megmenthetjük például a fűnyírónk életét. Akár a VA, akár a VV, vagy akármelyik egyéb sorozat tagjaira, akármelyik anyagra vagy éksűrűségre is essen a választásunk, a villanymotor ventilátor lapát cserével bizonyosan jól járunk, és rengeteg vesződséget, munkát, idegeskedést és persze pénzt is megspórolunk!
Burkolat

Villanymotor ventilátor burkolat

Ahol munkavégzés vagy bármilyen tevékenység folyik, ott a balesetek kockázata mindig fennáll. Ez fokozottan igaz a különböző villanymotorok és ventilátorok használatára. Ahhoz, hogy a balesetek kockázatát minél jobban tudjuk csökkenteni, elengedhetetlen, hogy az elektromos eszközök burkolattal legyenek ellátva, melyek nemcsak a fizikai felszíni sérüléseket tudják megakadályozni, hanem az elektromos áram elleni érintésvédelmet is biztosítani tudják. Ritkábban, de az is előfordulhat, hogy a védőburkolattól mentes villanymotorra vagy ventilátorlapátra rátekeredik egy madzag, huzal, vagy egyéb, az eszköz működését akadályozó anyag, ami a működés megakasztásával akár a motor leégését is okozhatja. Mindenképpen érdemes jó minőségű, sérülésmentes burkolattal ellátni a villanymotorokat és ventilátorokat, hiszen ez az olcsó tartozék akár életet is menthet. Az ipari használatnál a munkavédelmi előírások fokozottan felhívják a figyelmet a megfelelő minőségű burkolat alkalmazására. A balesetmentesebb működés érdekében érdemes kábelszorítót vagy villanymotor kapocslécet is alkalmazni.
Hőkioldó (nyomógombos)

Tart a túlmelegedéstől? Szerezzen be egy hőkioldót nagy választékunkból, s nem lesz többé gondja!

Az ipar létesítményekben és a magán háztartásokban is jó szolgálatot tehet egy hőkioldó. Ezek az apró kütyük egyfázisúak, működésük lényege, hogy egy bimetál hőérzékelő segítségével bontják az áramkört, amennyiben a berendezés túlmelegedését tapasztalják. Amilyen kicsik, olyan hatékonyak. Ennek az eszköznek előnyös tulajdonsága az, hogy nyomógombbal rendelkezik, így a lehűlést követően egy gombnyomással újra aktiválható a készülékünk. Ezeknél az apró alkatrészeknél előírás, hogy nagy legyen a pontosságuk, így a beállított értéket minimális eltéréssel tudják tartani, ezért szinte bármikor lehet rájuk számítani. A villanymotoros alkatrészek közül nemcsak a hőkioldó, hanem a ventilátor, a kondenzátor tartó, rögzítő, de akár egy tömbszelence gumi is szükséges lehet a hiba nélküli működéshez.

Jól működik a berendezése, de a biztonságra törekszik? Vegyen a készülékéhez egy hőkioldót! Ha már van, akkor pedig szerezzen be egy tartalékot!

Villanymotor kapocsház, kötődoboz

A jó minőségű villanymotor kapocsház, kötődoboz elengedhetetlen a biztonságos működéshez, vásároljon most széles választékunkból!

Nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelő állapotú villanymotor kapocsház, kötődoboz életet menthet, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válassza ki ezt az elemet szivattyú rendszerének motorjához. A műanyagból készült villanymotor kapocsház, kötődoboz feladata, hogy megvédje a bekötési csatlakozásokat mind a fizikai behatásoktól, mind pedig attól, hogy víz érje az elektromos áram használata közben a motort és nem utolsó sorban ezáltal megóvja az áramütéstől a működtető személyt is. Akár ipari, akár háztartási használatú szivattyú rendszerekről és azok villanymotor eleméről beszélünk, a tökéletes, hibátlan működéshez, és a teljes biztonságban történő alkalmazáshoz tehát az olyan kiegészítő elemek is kiemelt fontosságúak, mint a villanymotor ventilátorának védőburkolata, a kábelszorítók, vagy a kapocsház, kötődoboz.

Válassza ki az önnek legmegfelelőbbet Pentax termékcsaládunkból még ma!

Villanymotor kapocsléc

A szivattyú webáruházban mindent megtalál, ami a szivattyújához szükséges, ide értve szinte az összes villanymotor alkatrészt!

A villanymotor kapocsléc a villanymotorok bekötéséhez, elsősorban pedig a szivattyúkhoz használt villanymotorok bekötéséhez elengedhetetlen pici, ámde fontos, mondhatni nélkülözhetetlen kiegészítő. Ne feledkezzen meg róla! Fontos, hogy a villanymotor beüzemelését, a villanymotor kapocsléchez való összeköttetéssel együtt csakis szakember végezze, számára pedig az összes lehetséges információt rendelkezésre bocsássuk a szivattyúról, illetve a villanymotorról! Ha nem csak villanymotor kapocslécre, hanem más alkatrészre is szüksége van a villanymotorhoz, például ventilátorra, burkolatra, kábelszorítóra, tömszelence gumira, anyacsavarra, kondenzátor tartóra vagy rögzítőre, nyomógombos hőkioldóra, illetve villanymotor kapocsházra, érdemes ezekből is kiváló minőséget választani.

Vásároljon akár Pentax, Elpumps, vagy egyéb villanymotor kapocslécet, a webáruházunkból beszerzett termék biztosan nem lesz megrázó élmény!