VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Osztó gyűjtő a fűtéshálózat felépítéséhez

A belső terek tökéletes kényelmének megteremtéséhez nyáron hűtésre, télen pedig fűtésre van szükség. A költséghatékony melegítés körébe tartozik a padlófűtés alkalmazása, ami minden esetben ki kell legyen egészítve osztó gyűjtő rendszerek felszerelésével. Erre azért van szükség, mert gyakran több körre vannak osztva a hálózatok és mindegyiket igény szerint lehet ilyen formában vezérelni. A tökéletes gépészeti kialakítás csak úgy valósulhat meg, ha erre a célra professzionális termékek lesznek bevetve. Kínálatunkban megtalálja a magas igényeket kiszolgáló osztó gyűjtő berendezéseket. Ezek 2-től egészen 12 körös rendszerig elérhetőek. Ilyen formában minden rendelkezésre áll, hogy a komplex rendszerek kivitelezése megvalósuljon. A FERRO gyártmányú SNRPU-S rozsdamentes osztó gyűjtő belsejében víz vagy 50 %-os glikol tartalmú közvetítő közeg keringethető. A kimagasló teljesítményről a 15 éves garancia egyértelműen árulkodik. Az AISI 304 főelosztó 2-12 kimenettel van ellátva. Az áramlás szabályozása érdekében áramlásmérők kerülnek rá, valamint kézi szabályozós szelepekkel van felszerelve. Az osztó gyűjtő mellett, kínálatunkban megtalálja még a csatlakozások távolságának pontos beállítását szolgáltató excenter, továbbá a padló- és felületfűtés szabályzó szettet, ami a kívánt hőmérséklet beállítást hivatott elvégezni. Az osztó gyűjtő rendszer így tud egy teljes egészet alkotni, amivel sikeresen felépíthető a tökéletes fűtéshálózat.

Bízza profi szakemberre a kivitelezést és a kiváló alapanyagoknak hála, a remek végeredmény garantáltan nem marad el!

FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő

Magas minőséget képvisel a FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő

A kellő kényelem megteremtése mindenkinek mérvadó jelentőségű. Ehhez egyértelműen szükség van olyan gépészeti megoldásokra, amikkel a FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő rendelkezik. Hazánk területén a fűtéssel kapcsolatos problémák mindig szóba kerültek a téli időszakban. Sokan a modern fűtési rendszerekkel, mások pedig a kiváló szigetelési megoldásokkal igyekeznek sikereket elérni. Valójában a kettő kombinálásában rejlik a kulcs. A viszonylag alacsony hőmérsékleten (+50-60 ℃) működő padlófűtés kiemelt népszerűségnek örvend. A hatékonyság fokozására a FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő szolgál. Ennek a terméknek a feladata, hogy a térfogatáram mellett, az ideális hőmérséklet beállítását oldja meg, az egymástól akár függetlenül üzemeltethető körök, zónák esetében. A professzionális működéshez több kiegészítő alkatrészre is szükség lesz, amit a kínálatunkban megtalál. A FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő 2-12 menet között választható, igény szerint. A csatlakozása 1 collos átmérővel rendelkezik. El van látva automata légtelenítő szeleppel az egyszerűbb használhatóság érdekében. A szerelvény teljesen rozsdamentes, így a korróziótól maximálisan védett. Víz és 50 %-os glikol áramoltatható benne. A lengyelországi szákhellyel rendelkező FERRO cég, Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb gépészeti szerelvénygyártója. A 15 éves garancia a FERRO SN-RZPUS osztó gyűjtő esetében sokat elmond a magas minőségről és megbízhatóságról.

Döntsön Ön is a kiemelt színvonal mellett és élvezze a modern technikai megoldások minden előnyét, a környezettudatosság, valamint költséghatékonyság mellett!

FERRO Padlófűtés szabályzó szettek

Előtérben a színvonalas FERRO padlófűtés szabályozó szettek

A nyári időszakban senki sem gondol a fűtés fontosságára, de amint elkezd csökkeni a kinti hőmérséklet, máris előtérbe kerül a költséghatékony megoldások kidolgozása. A FERRO padlófűtés szabályzó szettek tökéletes kiegészítő egységekként szolgálnak. Ezekkel együtt kidolgozható az a gépészeti megoldás, ami garantálni tudja a teljes kényelmet és biztonságot. Amikor a magas hőmérsékletű folyadékok nagyobb nyomáson történő keringetése megvalósul, akkor elengedhetetlen a precíz kivitelezés, profi szakember segítségével, az esetleges szivárgások elkerülése érdekében. A FERRO padlófűtés szabályzó szettek kiemelt képviselője a GM1F. Ez a szivattyú nélküli padló- és felületfűtés szabályozó kétfunkciós szereppel van ellátva. Voltaképpen arra szolgál, hogy csökkentse vagy szükség esetén megtartsa a megcélzott hőmérsékletet a fűtőrendszerben, valamint egységesítse azt a radiátoros fűtési rendszerrel. A FERRO padlófűtés szabályzó szettek ezen megoldása el van látva 3 utas termosztatikus keverőegységgel, légtelenítővel, hőmérővel és a csatlakozást elősegítő megoldásokkal. Jelentős precizitással állítható be, valamint megfordítható, ha erre igény merülne fel. Kétfunkciós kivitelének hála, lehetővé teszi a radiátor, valamint a padló osztógyűjtő egy rendszerbe történő becsatlakoztatását. Megközelítőleg +/- 3℃ állítási pontossággal rendelkezik. A FERRO padlófűtés szabályzó szettek univerzálisan használhatóak és raktárkészletről azonnal szállításra kerülnek.

Ha Ön a tartósságban és a megbízhatóságban érdekelt, akkor válassza bátran kínálatunkat és biztosan nem fog csalódni!

FERRO Tartozékok osztó gyűjtő

FERRO tartozékok osztó gyűjtő modellek széles választéka

Az osztó gyűjtő rendkívül fontos szerepet játszik a hűtő- és a felületfűtő rendszerekben. A FERRO tartozékok osztó gyűjtő modelljei magas minőséget képviselnek, ezért a fűtő- és hűtőcsöveket, illetve az azokból felépülő hűtőköröket mindig megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű vízzel képesek ellátni. Az ilyen rendszerek elsődleges célja az egyenletes hőelosztás megteremtése, ami nem valósulhatna meg a FERRO tartozékok osztó gyűjtő változatai nélkül. Természetesen egy ilyen rendszer kiépítése nem kevés szakértelmet kíván, ezért házilag nem érdemes hozzálátni, mert nem várt akadályokba ütközhetünk a kiépítésekor. Egy szakember viszont pontosan tudja, hogy a szükséges darabok honnan szerezhetőek be. A webáruházban megtalálható FERRO 1” excenter szett osztó gyűjtőhöz a beépítés megkönnyítésére szolgál. Ezzel az apró tartozékkal pontosan beállíthatóak a csatlakozások távolsága. A GM keverőegységek beépítése is egyszerűbbé válik ezáltal. Az elvárt hőérzet a helyiség minden pontján kialakítható, amennyiben a FERRO tartozékok osztó gyűjtő termékei mellett döntünk. Ezekkel hűtő- és fűtőkörönként szabályozni lehet az átfolyó víz mennyiségét. Minden bizonnyal szükség is lesz rá, amennyiben egy tetőteret szeretnénk felépíteni, de a fürdőszoba felújítása során is megtörténhet, hogy elengedhetetlenné válik az ilyen típusú alkatrészek beszerzése és beszerelése.

Padló- és falfűtéshez mindenképp ajánlott a FERRO tartozékok osztó gyűjtő termékek használata, ha egy jól működő rendszer kialakítása a cél.