VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Sumoto csőmotor 4"

A nyári forróság idején éppoly fontos az elpárologtatott víz utánpótlása, mint a tűző nap elleni megfelelő védelem. Ez nem csupán az emberi szervezetre érvényes, de saját otthonunkban, vagy a kiskertekben is megtapasztalhatjuk ennek igazságtartalmát. A Sumoto csőmotor 4” változata 4 col átmérőjű csövekbe szerelhető motor, ideális meghajtó csőbúvár szivattyúkhoz, de akár árnyékolástechnikai felhasználásra is alkalmas. A csőmotorokat méretük, kivitelük és hajtásuk szerint különböző csoportokba soroljuk, és a tervezett felhasználásnak megfelelő motort is ennek segítségével lehet kiválasztani. Az alkalmazandó Sumoto csőmotor méretet a cső átmérője határozza meg, amelybe be kell építeni. Kivitelét tekintve a csőmotor lehet olajtöltésű vagy beöntött. A Sumoto csőmotor 4” olajtöltésű változata javítható, nem toxikus, vízben lebomló olajjal töltött motor, amely tiszta víz szállítására alkalmas, ipari és háztartási alkalmazásokban egyaránt.
Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

Az ipari és háztartási felhasználású csőbúvár szivattyúk vékony résekben, vájatokban történő alkalmazása esetén nemcsak a szivattyúnak, hanem a hozzá csatlakozó motornak is csővastagságúnak, pontosabban csővékonyságúnak kell lennie, hiszen csak így tudja üzemkész állapotba hozni az általa működtetett berendezést. Erre a feladatra kiválóan alkalmas a kiválóan megkonstruált olajtöltésű Sumoto csőmotor. A százötven méter vízmélységig alkalmazható, a környezeti tényezőkhöz megfelelően alkalmazkodva, rozsdamentes anyagból készült aszinkron Sumoto olajtöltésű csőmotor. Ebből következően olajhűtésű kivitelben készül, mely megvalósítási forma megfelel a NEMA szabvány előírásainak is. Nemcsak egy, hanem háromfázisú változatban is készül. Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogy az egyfázisú kivitel nem tartalmaz kondenzátort. A nem toxikus olajtöltésű Sumoto csőmotor mellett számos tartozékkal, alkatrésszel kiegészíthető a csőszivattyú, hiszen mindenképpen oda kell figyelni a szivattyú motorvédelemre, valamint a hajtás és szűréstechnikára.
Sumoto OP4 (230V) csőmotor, olajtöltésű

Sumoto OP4 (230V) csőmotor, olajtöltésű

A szivattyúk motorja sokféle lehet, de azoknak, akik csakis a legjobbal érik be, Sumoto csőmotoruk van, mint például egy Sumoto olajtöltésű csőmotor vagy csőbúvár motor. Ezek a csőmotorok nem csak a töltési módjukban, hanem a méretezésükben is különbözhetnek, többek között attól függően, hogy mekkora a teljesítménye a szivattyúnknak. A méret pedig van, amikor számít, van, amikor nem feltétlenül. Lássuk tehát, miért is olyan különleges az olajtöltésű Sumoto csőmotor vagy csőbúvár motor! A magas rozsda-állóságú, egy- vagy háromfázisú csőmotorok különlegességei közé tartozik, hogy nem toxikus, azaz nem mérgező olajat használnak. A Sumoto olajtöltésű csőmotor árában benne foglaltatik a control box ára is, így duplán jól járunk! A Sumoto olajtöltésű csőmotorok ráadásul javíthatóak is, nem szükséges azonnal kidobni és cserélni őket, ha valamilyen apró kis sérülés vagy hiba keletkezne bennük, így ki tudja hány motor árát is megspórolhatjuk még! A Sumoto olajtöltésű csőmotor mellé érdemes gondoskodnunk a motorvédelemről is, mellyel nemcsak fényévekkel meghosszabbíthatjuk a csőmotorunk életét, de a családunk és a háztartási berendezéseink biztonságát is megóvhatjuk!
Sumoto OP4 (400V) csőmotor, olajtöltésű

Sumoto OP4 (400V) csőmotor, olajtöltésű

Általában nem örülnek az emberek annak, ha „csőbe húzták” őket, hiszen ez a kifejezés valamiért negatív felhanggal honosodott meg a köztudatban. Pedig a szivattyúk esetén az igazán jó motor úgymond be van húzva a csőbe. Éppen ilyen, „csőbe húzott” motor a Sumoto olajtöltésű csőmotor is, hiszen valóban onnan kapta az elnevezését, hogy a szivattyú csövében helyezkedik el, tökéletesen alkalmazkodva annak méretéhez és formájához. Az olajtöltésű Sumoto csőmotorok különlegessége, hogy nem használnak mérgező, egészségünkre káros anyagokból készült olajat, így a Sumoto olajtöltésű csőmotor ideális választás lehet olyan háztartásokban, ahol szabadtartású háziállatok élnek, illetve minden gyermekes család esetén is jól jön ez a tulajdonság. A Sumoto csőmotor javíthatósága további megtakarítási lehetőséget is rejt magában, hiszen a javítással elkerülhető a motor teljes cseréje, ezzel pedig a környezetünket is védjük, hiszen kevesebb hulladék keletkezik így. Fontos információ még, hogy a Sumoto olajtöltésű csőmotor megvásárlása esetén a motorvédelemről nem csak érdemes, de szükséges is gondoskodni, ehhez pedig nagyszerű eszköz a Sumoto Sumodry motorvédelem illetve indítódoboz.