VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ebara 2CDXM (HS) élelmiszeripari centrifugál szivattyú 230V

 termék/oldal

Ebara 2CDX (HS) élelmiszeripari centrifugál szivattyú 230V

Az élelmiszeripari centrifugál szivattyú az élelmiszeriparban olyan, mint a mesékben a varázslat! Aligha akad, aki gyermekként ne akart volna Jancsi és Juliska mézeskalács házába ellátogatni és beleharapni egy jókorát! Aztán jött Willy Wonka, akinek mesebeli csokoládégyára közelebb vitt a valósághoz, de még mindig nem értettük a csokoládé vízesés működését! Telt, múlt az idő, mi közben felnőttünk és megfeledkeztünk ezekről a kérdésekről, pedig egy igazi élelmiszergyár legalább olyan varázslatos, mint ahogyan azt gyermekkorunkban képzeltük! Gondolkoztunk már azon, hogy a pirosló málnaszörpöt hogyan szállítják helyiségről helyiségre épületen belül úgy, hogy az szennyeződésmentes maradjon? A válasz egyszerű: élelmiszer-ipari centrifugál szivattyú alkalmazásával!Az élelmiszeripari centrifugál szivattyú folyamatos működtetésnek kitehető, valamint nagy teljesítményű, így a víztől nem sűrűbb szörpféléket is képes felszippantani és továbbszállítani többek között annak érdekében, hogy a varázslat a mi gyermekeink számára is örökre megmaradhasson.
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.5 kW
Emelőmagasság:60 - 44 m
Folyadékszállítás:20 - 80 L/perc
Járókerék anyaga:Rozsdamentes AISI304
Névleges áramfelvétel:10 A
Szivattyúház:Rozsdamentes AISI304
Tengelytömítés:sic/sic/VITON
Tengely:Rozsdamentes AISI304
Fordulatszám:2800 f/perc
Diffuzór/Ejektor:Rozsdamentes AISI304
Tengelytömítés tartó:Rozsdamentes
Első motorpajzs:Alumínium
181 400 Ft (áfával)
db
Részletek