VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ebara 2CDXM (HS) élelmiszeripari centrifugál szivattyú 230V

 termék/oldal

Ebara 2CDX (HS) élelmiszeripari centrifugál szivattyú 230V

Az élelmiszeripari centrifugál szivattyú az élelmiszeriparban olyan, mint a mesékben a varázslat! Aligha akad, aki gyermekként ne akart volna Jancsi és Juliska mézeskalács házába ellátogatni és beleharapni egy jókorát! Aztán jött Willy Wonka, akinek mesebeli csokoládégyára közelebb vitt a valósághoz, de még mindig nem értettük a csokoládé vízesés működését! Telt, múlt az idő, mi közben felnőttünk és megfeledkeztünk ezekről a kérdésekről, pedig egy igazi élelmiszergyár legalább olyan varázslatos, mint ahogyan azt gyermekkorunkban képzeltük! Gondolkoztunk már azon, hogy a pirosló málnaszörpöt hogyan szállítják helyiségről helyiségre épületen belül úgy, hogy az szennyeződésmentes maradjon? A válasz egyszerű: élelmiszer-ipari centrifugál szivattyú alkalmazásával!Az élelmiszeripari centrifugál szivattyú folyamatos működtetésnek kitehető, valamint nagy teljesítményű, így a víztől nem sűrűbb szörpféléket is képes felszippantani és továbbszállítani többek között annak érdekében, hogy a varázslat a mi gyermekeink számára is örökre megmaradhasson.
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.5 kW
Emelőmagasság:60 - 44 m
Folyadékszállítás:20 - 80 L/perc
Járókerék anyaga:Rozsdamentes AISI304
Névleges áramfelvétel:10 A
Szivattyúház:Rozsdamentes AISI304
Tengelytömítés:sic/sic/VITON
Tengely:Rozsdamentes AISI304
Fordulatszám:2800 f/perc
Diffuzór/Ejektor:Rozsdamentes AISI304
Tengelytömítés tartó:Rozsdamentes
Első motorpajzs:Alumínium
181 400 Ft (áfával)
db
Részletek