VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pedrollo Hydrofresh házi vízmű alkatrész

 termék/oldal

PEDROLLO HYDROFRESH házi vízmű alkatrész – kiegészítő megoldások készülékéhez!

Termékeink között számos olyan szivattyú található, felszíni és merülő készülékek egyaránt, melyek tisztavíz, szennyezettvíz és szennyvíz szállítására is alkalmas berendezések. Ezekhez számos kiegészítő terméket is forgalmazunk, többek között a PEDROLLO Hydrofresh házi vízmű alkatrészeket, melyek ipari és háztartási területre is megfelelőek, tiszta víz használata esetén. Ilyen például a nyomáskapcsoló, mely automatikusan vezérli a szivattyú üzemeltetését a beállított maximum és minimum értékek között. A nyomáskapcsoló elektromos kontaktusai záródnak és elindítják a motort, míg a maximum érték elérésekor kinyílnak, és leállítják azt. Maximum 30 Celsius fokos folyadékokhoz használhatóak. Termékkínálatunkban szerepelnek flexibilis csövek is 1 colos kivitelben, melyek egyik végén fix külső menet, a másik végén pedig hollandis könyök található. Ezek maximum 40 Celsius fokos folyadékokhoz megfelelőek. Házi vízműhöz gumimembrános hidrofor tartályokat is forgalmazunk, melyek maximum 99 Celsius fokos folyadékkal üzemeltethetőek. Áruházunk kínálatában az alábbi PEDROLLO alkatrészek találhatóak meg: házi vízmű nyomáskapcsoló, flexibilis cső 1”x600mm és 1”x500 mm KB (hollandis könyök), házi vízmű fekvő hidrofor tartály 24 és 60 literes kivitelben.

Házi vízműhöz keres alkatrészeket? – Tekintse meg PEDROLLO termékeink kínálatát!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.1 kW
Csatlakozás:1/4" Belső menet (fix)
Nyomástartomány (beállított):1.4-2.8 bar
Nyomástartomány:1-5 bar
5 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:600 mm
Csatlakozás:1"
Kivitel:Könyökös, hollandis
6 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:500 mm
Csatlakozás:1"
Kivitel:Könyökös, hollandis
2 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:24 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
Méret:274×497 mm
10 280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:60 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
Méret:410×670 mm
36 000 Ft (áfával)
db
Részletek