VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Elpumps szivattyú

 termék/oldal

A szivattyúk területén is megvannak azok a húzónevek és márkák, amikben bátran megbízhatunk. Ilyenek az Elpumps szivattyúk is, amik között a csőszivattyúktól kezdve a kerti szivattyún át a házi vízműig mindenféle szivattyú megtalálható. Ezt a magyar márkát bátran választhatja bárki, aki igazán minőségi és hosszú élettartamú szivattyút szeretne vásárolni.

Az Elpumps szivattyúkról röviden

Az Elpumps Kft. 1994-ben alakult, központja és üzeme Fehérgyarmaton található. A vállalat nemcsak háztartási használatra, hanem ipari területre is gyárt szivattyúkat erős motorokkal ellátva. Ezek még a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesítenek. Több mint 20 éves működésük alatt a piac meghatározó szereplőivé váltak. Az európai szabványoknak is megfelelő szivattyúk külföldön is megállják a helyüket. 

Az Elpumps szivattyúknak kiterjedt szervizhálózata is van, ezzel könnyebbé válik mindenfajta javítás, központi szervizük Fehérgyarmaton található.

Milyen kapacitású szivattyúra van szükségem otthon?

Ez nagyon sok tényezőtől függ, vegyük sorra őket!

A ház körül és a házban rendkívül sokféle szivattyúnak hasznát vehetjük. A házi vízművek például segítenek abban az esetben, ha nem megfelelő a ház vízellátása vagy a locsolást szeretnénk költséghatékonyan és környezetkímélően végezni akár kútról. Egy 230 V-os, 50 Hz-es házi vízmű például 10-83 l 6 perc folyadékszállításra képes. A házi vízművekkel tiszta vízzel működnek csak, szennyezett vagy szennyvíz szivattyúzására már másmilyen szivattyút kell választani.

A csőkutak szuper szivattyúja az úgynevezett csőszivattyú, amivel könnyen felhozható a víz akár 20 méterről is. Ez azért jó hír, mert ezzel a mélységről már a rétegvizet is felszínre lehet szivattyúzni, ami nemcsak öntözéshez, hanem akár ivásra is alkalmas. Egy Elpumps csőszivattyú motorjának a teljesítménye 1,6 kW. Akár 110 mm szélességű, szűk csőkutakban is megállja a helyét. 0 és 30 fok közötti tiszta víz szivattyúzására alkalmas. Az olyan szivattyúknak, amika víz alatt dolgoznak általában rozsdamentes acélból van a szivattyúházuk és a tengelyük is. A járókerék és a diffúzor pedig úgynevezett Noryl műanyag. 

Mennyire energiahatékony az Elpumps szivattyú?

Az Elpumps szivattyúk folyamatosan fejlesztik a technológiát, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az energiatakarékosságra. Ez azóta, hogy az energiaárak hektikusan változnak, néha nagyon megemelkednek, kiemelt fontosságú. Ahhoz, hogy egy szivattyút energiatakarékosan tudjunk használni, az is kell, hogy a megfelelő teljesítményűt, méretűt és típusút válasszuk. Ha egy nagyobb kútba túl kicsi szivattyút veszünk, akkor erőlködhet, nem fogja azt az eredményt hozni, amit szeretnénk. De fordítva is igaz. Ha túl nagy teljesítményű szivattyút vásárolunk egy egyszerű háztartási célra, például öntözésre, akkor feleslegesen fogyasztunk sok energiát.

A szivattyúkat árusító webshopokban képzett szakemberektől kérhetünk segítséget ahhoz, hogy az igényeinknek és a feladatnak megfelelő szivattyút választhassuk.

Van-e csendes működésű szivattyú?

Természetesen van! A búvárszivattyúk például, ahogy a nevük is mutatja a víz alatt dolgoznak, ezért szinte teljesen hangtalanok. Ugyanígy egy jó minőségű keringető szivattyú, ami azért felel, hogy a fűtőtestekben áramló meleg víz a ház összes pontjára gyorsan eljusson, szintén hangtalan. Ez el is várható, hiszen a házon belül dolgozik. Ha hangos lenne, akkor az a mindennapokban nagyon zavaró volna.

Azok a szivattyúk kicsit hangosabbak, amik szárazon dolgoznak, de ezeket általában nem házon belül alkalmazzuk. A jó és minőségi szivattyú ismérve a csendes működés és a hosszú élettartam. 

Ezért érdemes tőlünk vásárolni! 

Íme néhány indok, amiért megéri tőlünk vásárolni az Elpumps szivattyúkat:

Szakértő hozzáállás

Nem értünk mindenhez és nem is kell, ez tény. Ha az ember házba költözik, akkor folyamatosan szembetalálhatja magát olyan problémákkal, amiket egyedül nem biztos, hogy képes megoldani. A társasházakhoz képest egy különálló házban már mindenért mi felelünk. Érdemes időben megismerni és elraktározni olyan szakemberek elérhetőségét, akik probléma esetén tudnak segíteni, legyen az elektromos hiba vagy csőtörés vagy bármi más. Így van ez a szivattyúkkal is. Nem kell értenünk teljes mértékben a működésüket, a ház körül nagyon sok helyen ott vannak, a fűtőrendszertől az öntözőrendszerig. Az a legjobb, ha olyan szivattyú webáruházat találunk, ahol szakszerű segítséget is kaphatunk. Mi ezt ajánljuk, kollégáinkat telefonon és e-mailben is elérheti.

Hatalmas raktárkészlet

Csak Elpumps szivattyúk terén hihetetlen széles választékát kínáljuk a szivattyúknak, és akkor a többi márkáról még nem is szóltunk. A Lowara, Grundfos, Wilo és más világmárkák is szerepelnek nálunk a kínálatban. 

Gyors szállítás

Ha a szivattyúra szükség van, akkor minél hamarabb szükség van rá. Igyekszünk a megrendeléseket gyorsan teljesíteni, főleg akkor, ha raktárról rendel. Minden terméknél látszik a leírásban, hogy rendelni kell-e vagy raktárról azonnal szállítható. Nézzen szét tehát nálunk, és ha bármi kérdése van, keressen minket bizalommal. Egy szivattyú jó eséllyel több tíz évre szóló választás.