VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Vízszűrő betét választás

2017. Április 14.

Vízszűrő betét választás

A vízszűrő betét cseréjét nem szabad elhanyagolni!

Hogy az ivóvizünk tiszta legyen, annak óriási a jelentősége. Segítenünk kell szervezetünknek, hogy a lehető legtisztább vízhez jusson hozzá, így könnyebb dolga lesz annak feldolgozásával. Mivel a környezetszennyezés mértéke még mindig nagyobb az elfogadhatónál, az ivóvizünk tisztítására különösen oda kell figyelnünk.

Akinek már van házi víztisztító berendezése, az tudja, hogy mennyivel másabb íze van a tisztított víznek a közönséges csapvízhez képest. Az ilyen víztisztító berendezéseknek a lényege pedig a vízszűrő betét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként - amit vagy időszakra vagy literre vonatkozóan jelölnek meg a gyártók - gondoskodjunk a cseréjéről, így biztosítva, hogy ivóvizünk továbbra is tiszta maradhasson.

Egy túlzottan szennyezett vízszűrő betét nem képes a víz megtisztítására. Ezen tehát ne spóroljunk! A gyártók legfeljebb 6 hónapig javasolják használni a vízszűrő betétet, még akkor is, ha a vízhasználat 2000-4000 liter alatt maradt ez idő alatt. A betétben ennyi idő alatt már szaporodásnak indulhatnak a baktériumok, ezért a csere mindenképp indokolt.Megosztás másokkal: