VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Vízszűrő betét választás

Nyitólap   »   Blog   »   Vízszűrő betét választás
2017. Április 14.

Vízszűrő betét választás

A vízszűrő betét cseréjét nem szabad elhanyagolni!

Hogy az ivóvizünk tiszta legyen, annak óriási a jelentősége. Segítenünk kell szervezetünknek, hogy a lehető legtisztább vízhez jusson hozzá, így könnyebb dolga lesz annak feldolgozásával. Mivel a környezetszennyezés mértéke még mindig nagyobb az elfogadhatónál, az ivóvizünk tisztítására különösen oda kell figyelnünk.

Akinek már van házi víztisztító berendezése, az tudja, hogy mennyivel másabb íze van a tisztított víznek a közönséges csapvízhez képest. Az ilyen víztisztító berendezéseknek a lényege pedig a vízszűrő betét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként - amit vagy időszakra vagy literre vonatkozóan jelölnek meg a gyártók - gondoskodjunk a cseréjéről, így biztosítva, hogy ivóvizünk továbbra is tiszta maradhasson.

Egy túlzottan szennyezett vízszűrő betét nem képes a víz megtisztítására. Ezen tehát ne spóroljunk! A gyártók legfeljebb 6 hónapig javasolják használni a vízszűrő betétet, még akkor is, ha a vízhasználat 2000-4000 liter alatt maradt ez idő alatt. A betétben ennyi idő alatt már szaporodásnak indulhatnak a baktériumok, ezért a csere mindenképp indokolt.Megosztás másokkal: