VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Néhány szó a Wilo szivattyúról

2017. Április 11.

Néhány szó a Wilo szivattyúról

Wilo szivattyú többféle célra

Egyre több gyártó specializálódik szivattyúkra, melyeket sok különböző célra alkalmaznak. Ha nem szeretnénk mellé nyúlni, a Wilo szivattyú megfelelő változatait válasszuk. A világszerte elismert cég mindenféle folyadék átemelésére kínál ideális szivattyút.

A használati meleg víz keringgetéséhez és háztartási alkalmazásra is megtaláljuk a megfelelő szivattyút a Wilo széles kínálatában. A gyártó a szennyvíz átemeléséhez is kínál különböző szivattyúkat, mégpedig olyan minőségben, amiben nem fogunk csalódni. Kattintsunk a szivattyuwebaruhaz.hu-ra, válasszuk ki a számunkra megfelelő teljesítménnyel rendelkező Wilo modellt és adjuk le a rendelést. A szivattyúnkat néhány nap alatt házhoz szállítják, így a telepítést és a beüzemelést is rövid idő alatt el tudjuk végezni.

A legjobb, ha szakemberhez fordulunk, ami a beüzemelést illeti, hiszen csak akkor tudunk hatra dőlni nyugodtan otthonunk kanapéján, ha egy szakember által elvégzett munka nem okoz semmilyen kellemetlenséget. A Wilo szivattyú nem véletlenül tartozik a világ piacvezető márkái közé. Egy minőségi szivattyú, minőségi beszerelést is érdemel, a jó működés érdekében.Megosztás másokkal: