VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Néhány szó a Wilo szivattyúról

2017. Április 11.

Néhány szó a Wilo szivattyúról

Wilo szivattyú többféle célra

Egyre több gyártó specializálódik szivattyúkra, melyeket sok különböző célra alkalmaznak. Ha nem szeretnénk mellé nyúlni, a Wilo szivattyú megfelelő változatait válasszuk. A világszerte elismert cég mindenféle folyadék átemelésére kínál ideális szivattyút.

A használati meleg víz keringgetéséhez és háztartási alkalmazásra is megtaláljuk a megfelelő szivattyút a Wilo széles kínálatában. A gyártó a szennyvíz átemeléséhez is kínál különböző szivattyúkat, mégpedig olyan minőségben, amiben nem fogunk csalódni. Kattintsunk a szivattyuwebaruhaz.hu-ra, válasszuk ki a számunkra megfelelő teljesítménnyel rendelkező Wilo modellt és adjuk le a rendelést. A szivattyúnkat néhány nap alatt házhoz szállítják, így a telepítést és a beüzemelést is rövid idő alatt el tudjuk végezni.

A legjobb, ha szakemberhez fordulunk, ami a beüzemelést illeti, hiszen csak akkor tudunk hatra dőlni nyugodtan otthonunk kanapéján, ha egy szakember által elvégzett munka nem okoz semmilyen kellemetlenséget. A Wilo szivattyú nem véletlenül tartozik a világ piacvezető márkái közé. Egy minőségi szivattyú, minőségi beszerelést is érdemel, a jó működés érdekében.Megosztás másokkal: