VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Lowara ecocirc BASIC és PREMIUM fűtési kerngető szivattyúk


 

Lowara Ecocirc® BASIC fűtési keringető szivattyú rövid leírás

"A" energiaosztályú, LED kijelző, 2 féle szabályzás (állandó sebesség vagy nyomáskülönbség)

Lowara Ecocirc® nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk, háztartási fűtési célokra.
Nagy hatékonyságú szivattyúk, ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel, olyan alkalmazásokhoz, mint pl. a radiátoros fűtés (egy- es kétcsöves rendszerek), padló- es felületfűtés, kazánok vízellátása, napelemes rendszerek és hasonlok. Főbb jellemzőik: tengely nélküli kivitel, karbantartást nem igénylő gömbmotor, blokkolás biztos technológia, kapcsolható szabályozási lehetőségek (fokozat nélküli kézi beállítás vagy automatikus szabályozás nyomáskülönbség alapján), kataforetikus bevonattal ellátott öntöttvas szivattyúház, LED-es üzemállapot jelző, 2 m-es előre bekötött csatlakozó kábel.

Tovább az akciós Lowara BASIC fűtési keringető szivattyúkhoz
  


 

Lowara Ecocirc® PREMIUM fűtési keringető szivattyú rövid leírás

"A" energiaosztályú, DIGITÁLIS kijelző, 3 féle szabályzás (állandó sebesség, nyomáskülönbség (arányos nyomás) vagy állandó nyomás)


Az alapjelzési funkciókon túl, az ecocirc®PREMIUM fűtési keringető szivattyú rendelkezik egy digitális kijelzővel is. A kijelző a tényleges hidraulikai teljesítményre és a szivattyú elektromos teljesítményére vonatkozó információkat szolgáltat az alábbi módon: a kijelző a szivattyú elektromos teljesítményét jelzi Watt/10 másodperc értékben, feltünteti a vízoszlop magasságot (differenciál nyomás) méter/10 másodperc
értékben, majd a tényleges kapacitást m3/h 10 másodpercre vonatkozóan. Végül a kijelző az energiafogyasztáshoz Watt-ban tér vissza és a ciklus újra indul.

Tovább az akciós Lowara PREMIUM fűtési keringető szivattyúkhoz