VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Lowara ecocirc BASIC és PREMIUM fűtési kerngető szivattyúk


 

Lowara Ecocirc® BASIC fűtési keringető szivattyú rövid leírás

"A" energiaosztályú, LED kijelző, 2 féle szabályzás (állandó sebesség vagy nyomáskülönbség)

Lowara Ecocirc® nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk, háztartási fűtési célokra.
Nagy hatékonyságú szivattyúk, ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel, olyan alkalmazásokhoz, mint pl. a radiátoros fűtés (egy- es kétcsöves rendszerek), padló- es felületfűtés, kazánok vízellátása, napelemes rendszerek és hasonlok. Főbb jellemzőik: tengely nélküli kivitel, karbantartást nem igénylő gömbmotor, blokkolás biztos technológia, kapcsolható szabályozási lehetőségek (fokozat nélküli kézi beállítás vagy automatikus szabályozás nyomáskülönbség alapján), kataforetikus bevonattal ellátott öntöttvas szivattyúház, LED-es üzemállapot jelző, 2 m-es előre bekötött csatlakozó kábel.

Tovább az akciós Lowara BASIC fűtési keringető szivattyúkhoz
  


 

Lowara Ecocirc® PREMIUM fűtési keringető szivattyú rövid leírás

"A" energiaosztályú, DIGITÁLIS kijelző, 3 féle szabályzás (állandó sebesség, nyomáskülönbség (arányos nyomás) vagy állandó nyomás)


Az alapjelzési funkciókon túl, az ecocirc®PREMIUM fűtési keringető szivattyú rendelkezik egy digitális kijelzővel is. A kijelző a tényleges hidraulikai teljesítményre és a szivattyú elektromos teljesítményére vonatkozó információkat szolgáltat az alábbi módon: a kijelző a szivattyú elektromos teljesítményét jelzi Watt/10 másodperc értékben, feltünteti a vízoszlop magasságot (differenciál nyomás) méter/10 másodperc
értékben, majd a tényleges kapacitást m3/h 10 másodpercre vonatkozóan. Végül a kijelző az energiafogyasztáshoz Watt-ban tér vissza és a ciklus újra indul.

Tovább az akciós Lowara PREMIUM fűtési keringető szivattyúkhoz