VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Vízszűrő ház (rozsdamentes)

 termék/oldal

Vízszűrő ház (rozsdamentes)

Sokan nincsenek tisztában azzal, mennyire fontos a víz. Nem fordítanak elegendő figyelmet arra, hogy naponta legalább két-három liter jó minőségű, tökéletesen tiszta vizet megigyanak. Mivel szervezetünk legalább hetven százaléka vízből áll, a dehidratáltság, azaz a nem elegendő ivóvíz ivás okozza a legtöbb betegséget. Ráadásul nem csak a vízhiány a legnagyobb baj, hanem a tiszta víz hiánya. Nos, erre a problémára nyújtanak megoldást pl. a rozsdamentes vízszűrő házak. Igen ám, de mégis melyik volna a leginkább megfelelő? Mi ebben is igyekszünk a maximumot nyújtani, hiszen választékos a kínálat. A vízszűrő házak között egyaránt kedveltek a műanyag, a réz, a rozsdamentes, a csappal ellátott, valamint a csap nélküli változatok is! A vízszűrő házba való számtalan különböző vízszűrő betétből sincs hiány: ha pusztán a lebegő anyagokat szeretnénk kiszűrni az ivóvizünkből, vagy ha arra is törekszünk, hogy baktériumok se legyenek benne, ha tisztítani, vagy ha eldobni és cserélni szeretnénk, mindenre tudunk megoldást. Akkor sem jövünk zavarba, ha ezeken kívül olyan kiegészítőre van szükség, ami a megfelelő szűréstechnikához kell. Vajon milyen változást hozna létre a világunkban 5 év alatt, ha mától mindenki a lelkes vízszűrök csapatába tartozna?
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:9.3/4"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Rozsdamentes AISI 316
87 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:20"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Rozsdamentes AISI 316
94 000 Ft (áfával)
db
Részletek