VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

 termék/oldal

Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

Sajnos, az ivóvizeink mennyisége egyre csak romlik, mind Magyarországon, mind a külföldi országokban. Ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni, hiszen úgy tűnik, ez a folyamat sajnos megállíthatatlan. Egyetlen dolgot tehetünk: megpróbáljuk megvédeni a családunkat, különös tekintettek a krónikus betegségben szenvedőkre, idősekre, várandós anyákra és persze a gyermekekre! Ha azonnal elkezdjük szűrni az ivóvizünket, azaz korszerű vízszűrő berendezést vásárolunk a hozzá való vízszűrő házzal, vízszűrő betéttel, és egyéb kiegészítőikkel együtt, talán még nem késő az útjába állni annak a rengeteg szörnyű betegségnek, amit a szennyezett ivóvíz okozhat! A lehetőség a kezünkben van, tegyük hát meg, amit tudunk! Ez a vízszűrő ház is egy olyan alkatrész, mely elengedhetetlen kelléke egy mai, korszerű vízszűrő berendezésnek, akárcsak az általunk forgalmazott vízszűrő betétek. Ennek a vízszűrő háznak a különlegessége, hogy egy leeresztő csap is került rá, további előnyöket adva hozzá a használatához! Ne habozzon, öntsön Ön is tiszta vizet a poharába!
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:9.3/4"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Átlátszó ház
13 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:20"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Átlátszó ház
17 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:20"
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") BM
Kivitel:Átlátszó ház
20 000 Ft (áfával)
db
Részletek