VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

 termék/oldal

Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

Sajnos, az ivóvizeink mennyisége egyre csak romlik, mind Magyarországon, mind a külföldi országokban. Ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni, hiszen úgy tűnik, ez a folyamat sajnos megállíthatatlan. Egyetlen dolgot tehetünk: megpróbáljuk megvédeni a családunkat, különös tekintettek a krónikus betegségben szenvedőkre, idősekre, várandós anyákra és persze a gyermekekre! Ha azonnal elkezdjük szűrni az ivóvizünket, azaz korszerű vízszűrő berendezést vásárolunk a hozzá való vízszűrő házzal, vízszűrő betéttel, és egyéb kiegészítőikkel együtt, talán még nem késő az útjába állni annak a rengeteg szörnyű betegségnek, amit a szennyezett ivóvíz okozhat! A lehetőség a kezünkben van, tegyük hát meg, amit tudunk! Ez a vízszűrő ház is egy olyan alkatrész, mely elengedhetetlen kelléke egy mai, korszerű vízszűrő berendezésnek, akárcsak az általunk forgalmazott vízszűrő betétek. Ennek a vízszűrő háznak a különlegessége, hogy egy leeresztő csap is került rá, további előnyöket adva hozzá a használatához! Ne habozzon, öntsön Ön is tiszta vizet a poharába!
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:9.3/4"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Átlátszó ház
13 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:20"
Csatlakozás:1" BM
Kivitel:Átlátszó ház
17 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:20"
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") BM
Kivitel:Átlátszó ház
20 000 Ft (áfával)
db
Részletek