VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Hol van szükség házi vízmű telepítésére?

Félreeső helyeken, nyaralókban vagy tanyákon, nem mindig megoldott a vízellátás. Sokszor túl költséges lenne ezeket az ingatlanokat rákötni a vízhálózatra, már ha egyáltalán van rá lehetőség. Ilyen esetekben egy házi vízmű nagy segítséget jelent.

A házi vízmű felépítése

Minden házi vízmű három alapvető egységből épül fel, amelyek a szivattyú, a nyomáskapcsoló és a hidrofor tartály. A szivattyú értelemszerűen a víz szállításáért felel, működését a nyomáskapcsoló irányítja. A hidrofor tartály feladata némileg érdekesebb ennél. A hidrofor tartály folyadékot tárol, amely képes megfelelő nyomást biztosítani, ha csak kis mennyiségű vízre van szüksége. Ez azért hasznos, mert így nincs szükség a szivattyú folytonos ki-bekapcsolására, ami növeli a berendezés élettartamát, ráadásul energiát is megtakarít Önnek.

Házi vízmű hagyományos vagy digitális nyomáskapcsolóval

A nyomáskapcsoló segítségével automatizálható a szivattyú, vagyis a berendezés csak akkor fog bekapcsolni, ha a vezetékekben nyomáscsökkenést érzékel. A gyári beállítások megfelelnek a legtöbb háztartás igényeinek, azonban lehetősége van arra is, hogy saját szükségleteihez mérten változtasson az eredeti ki- és bekapcsolási értékeken. A digitális nyomáskapcsolókkal pontosan megadhatja a nyomásértékeket, sőt ezek további funkciókat is ellátnak, mint amilyen a szárazon futás elleni védelem vagy az automatikus újraindítás. A hagyományos, rugókra épülő nyomáskapcsolók helyett érdemes a digitális változatot választani, ha a vízművet párás helyen szeretné használni.

Pentax házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomáskapcsolóval)

Pentax házi vízművek nyomáskapcsolóval – folyamatos vízellátás kedvező áron

A házi vízművek segítségével rengeteg költséget megspórolhatunk, sőt sokszor ezek jelentik az egyetlen megoldást a folyamatos, kényelmes vízvételezésre. A házi vízművek egyik legfontosabb eleme a nyomáskapcsoló: ennek segítségével a rendszerben használt szivattyúnak nem kell folyamatosan dolgozni, a háztartást vízellátása mégis egyenletes marad. Hagyományos nyomáskapcsolós modelljeinket mindenkinek ajánljuk, aki egyszerűbb házi vízmű rendszer kiépítését tervezi.

Biztonságos megoldást keres háztartása számára? Nézze meg nyomáskapcsolós Pentax házi vízműveinket!

Pentax házi vízmű, vízellátó rendszer (digitális nyomáskapcsolóval)

Pentax házi vízmű rendszer digitális nyomáskapcsolóval – Mindig biztonságban

Pentax házi vízmű rendszereink rendkívül változatos célokra használhatóak. A digitális nyomáskapcsolóval szerelt modellek kiemelten biztonságosan üzemeltethetőek. A digitális nyomáskapcsoló lehetővé teszi, hogy a kapcsolótábla akár párás környezetben is működtethető maradjon, de a digitális megoldás szárazon futás elleni védelmet is biztosít, sőt a szárazon futás észlelése után akár arra is képes, hogy automatikusan újraindítsa a szivattyút.

Hosszú távon is üzembiztos házi vízmű rendszerre van szüksége? Válassza a Pentax házi vízmű rendszereket digitális nyomáskapcsolóval!

Pentax, házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomásvezérlővel)

Pentax házi vízmű rendszer nyomásvezérlővel – üzembiztos takarékosság

A Pentax házi vízművei nyaralókhoz, kisebb ipari létesítmények, családi házak vízellátásához is kiváló megoldást nyújtanak. A digitális nyomáskapcsolóval vagy nyomásvezérlővel ellátott modellek legnagyobb előnye az, hogy a szivattyú ki- és bekapcsolási nyomását állítani lehet. Ezek a kapcsolótáblák tehát akár párás, nedves környezetben is biztonságosan működnek. A nyomásvezérlőnek köszönhetően a házi vízmű akár generátorról is működtethető. A kapcsolgatás elleni védelem és a folyamatos üzem 30 percben való, választható korlátozása megóvja a házi vízmű rendszert az esetleges károsodástól.

Igazán hosszan is hibamentesen üzemeltethető ház vízmű rendszert keres? Tekintse meg a Pentax házi vízmű rendszereit!

Pedrollo házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomáskapcsolóval)

PEDROLLO házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomáskapcsolóval) – tökéletes vízellátás, könnyű szerelhetőség!

Áruházunk szivattyú kínálatában a felszíni önfelszívó készülékek között megtalálhatóak a PEDROLLO házi vízművek, melyeket elsősorban háztartások, nyaralók és víkendházak vízellátó berendezéseként ajánlunk vásárlóinknak. Ezek a házi vízművek koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak, így megőrizve hosszú élettartalmukat. Vízellátó berendezéseink komplett, bekötésre kész állapotban kerülnek átadásra. Anyagukat tekintve a járókerék típustól függően műanyagból, rézből vagy rozsdamentes acélból, a szivattyúház öntöttvasból, a tengely rozsdamentes acélból készül, tengelytömítése pedig szén/kerámia/NBR. A PEDROLLO házi vízművek készülékenként maximum 30 vagy 40 Celsius fokos folyadékok felszíni szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PEDROLLO JSWm sorozatból az 1AX-24CL, 2CX-24CL, 2CX-50CL, 2C-24CL, 2C-50CL, 2AX-24CL, 2AX-50CL, 2A-24CL és a 2A-50CL készülékek. Emellett a PEDROLLO HYDROFRESH JSWm sorozatból az 1AX-24CL, 2CX-24CL, 2CX-60CL, 2C-24CL, 2C-60CL, 2AX-24CL, 2AX-60CL, 2A-24CL, 2A-60CL és a PEDROLLO HYDROFRESH PQm 60-24CL házi vízmű szivattyúk. Termékeinkre 24 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Bekötésre kész házi vízmű és vízellátó rendszer? – Tekintse meg PEDROLLO szivattyúink széles termékkínálatát!

Pedrollo házi vízmű, vízellátó rendszer (digitális nyomáskapcsolóval)

PEDROLLO házi vízmű, vízellátó rendszer (digitális nyomáskapcsolóval) – egyszerű telepítés, kedvező ár!

A szivattyúwebáruházban forgalmazott termékek, típustól függően, háztartási vagy ipari feladatok ellátásra is alkalmasak. Tisztavízhez, szennyezett vagy szennyvízhez is kínálunk berendezéseket, felszíni és merülő változatokban egyaránt. Termékeink között házi vízmű létesítésére alkalmas szivattyúkat is kínálunk vásárlóink számára. Ezen felszíni önfelszívó készülékek között a PEDROLLO gyártmányúak háztartások, nyaralók és víkendházak vízellátó berendezéseként tökéletesen használhatóak. Ezek a házi vízművek koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz alkalmazhatóak. A házi vízmű berendezéseink komplett, bekötésre kész állapotban kerülnek átadásra. Telepítésük egyszerű a gyors elektromos bekötést lehetővé tevő, előre elkészített kábeleknek köszönhetően. A független nyomógombok könnyű beállítást tesznek számunkra lehetővé, mindezt rendkívül kedvező áron. Anyagukat tekintve a járókerék rozsdamentes acélból, a szivattyúház öntöttvasból, a tengely rozsdamentes acélból készül, tengelytömítése pedig szén/kerámia/NBR. Vezérlése digitális nyomáskapcsolóval készül. A PEDROLLO házi vízművek maximum 40 Celsius fokos folyadékok felszíni szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PEDROLLO JSWm-WPC-10-24CL sorozatból a 2A, 2AX, 2C, 2CX készülékek és a PEDROLLO JSWm WPC-10-50CL sorozatból a 2A, 2AX, 2C, 2CX szivattyúk. Emellett forgalmazzuk még a PEDROLLO JSWm-DPC-10-24CL sorozatból a 2A, 2AX, 2C, 2CX házi vízmű berendezéseket is. Termékeinkre 24 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Házi vízmű digitális nyomáskapcsolóval? – Válasszon PEDROLLO szivattyúink széles kínálatából!

Elpumps házi vízmű

ELPUMPS házi vízmű – sokrétű felhasználás, hosszú élettartam!

Az áruházunkban forgalmazott szivattyúk között egyes felszíni önfelszívó szivattyúk alkalmasak házi vízművek létestésére is. Ilyen készülékek például az ELPUMPS JPV önfelszívó szivattyú, mely tiszta víz vagy hozzá hasonló tulajdonságokkal rendelkező, nem agresszív és nem éghető folyadékok szállítására alkalmasak. Tökéletesen megfelelőek háztartások ivóvízszükségleteinek és egyéb használati vizének, például öntözés, locsolás biztosítására is. Az ELPUMPS házi vízművek nagyon közkedveltté váltak vásárlóink körében az utóbbi évek során. Előnyei között szerepel, hogy a szivattyú konstrukciójából adódóan önfelszívó és csak a szivattyút kell felönteni. A levegőt automatikusan kitermeli magából így a szivattyú működése nem áll le. A mechanikus tömítésen kívül nincs súrlódó alkatrésze így a szivattyú élettartalma várhatóan hosszú lesz. Anyagukat tekintve a járókerék műanyagból, a szivattyúház öntöttvasból, a tengely rozsdamentes acélból készül, tengelytömítése pedig szén/kerámia/NBR. Az ELPUMPS házi vízművek maximum 35 Celsius fokos folyadékok felszíni szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak az ELPUMPS VB 25/900, VB 25/1300 és a VB 25/1500 házi vízmű berendezések. Termékeinkre 24 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Házi vízmű önfelszívó szivattyúval? – Az ELPUMPS termékek jelentik a megfelelő választást önnek!

Pedrollo Hydrofresh házi vízmű alkatrész

PEDROLLO HYDROFRESH házi vízmű alkatrész – kiegészítő megoldások készülékéhez!

Termékeink között számos olyan szivattyú található, felszíni és merülő készülékek egyaránt, melyek tisztavíz, szennyezettvíz és szennyvíz szállítására is alkalmas berendezések. Ezekhez számos kiegészítő terméket is forgalmazunk, többek között a PEDROLLO Hydrofresh házi vízmű alkatrészeket, melyek ipari és háztartási területre is megfelelőek, tiszta víz használata esetén. Ilyen például a nyomáskapcsoló, mely automatikusan vezérli a szivattyú üzemeltetését a beállított maximum és minimum értékek között. A nyomáskapcsoló elektromos kontaktusai záródnak és elindítják a motort, míg a maximum érték elérésekor kinyílnak, és leállítják azt. Maximum 30 Celsius fokos folyadékokhoz használhatóak. Termékkínálatunkban szerepelnek flexibilis csövek is 1 colos kivitelben, melyek egyik végén fix külső menet, a másik végén pedig hollandis könyök található. Ezek maximum 40 Celsius fokos folyadékokhoz megfelelőek. Házi vízműhöz gumimembrános hidrofor tartályokat is forgalmazunk, melyek maximum 99 Celsius fokos folyadékkal üzemeltethetőek. Áruházunk kínálatában az alábbi PEDROLLO alkatrészek találhatóak meg: házi vízmű nyomáskapcsoló, flexibilis cső 1”x600mm és 1”x500 mm KB (hollandis könyök), házi vízmű fekvő hidrofor tartály 24 és 60 literes kivitelben.

Házi vízműhöz keres alkatrészeket? – Tekintse meg PEDROLLO termékeink kínálatát!