VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Hol van szükség házi vízmű telepítésére?

Félreeső helyeken, nyaralókban vagy tanyákon, nem mindig megoldott a vízellátás. Sokszor túl költséges lenne ezeket az ingatlanokat rákötni a vízhálózatra, már ha egyáltalán van rá lehetőség. Ilyen esetekben egy házi vízmű nagy segítséget jelent.

A házi vízmű felépítése

Minden házi vízmű három alapvető egységből épül fel, amelyek a szivattyú, a nyomáskapcsoló és a hidrofor tartály. A szivattyú értelemszerűen a víz szállításáért felel, működését a nyomáskapcsoló irányítja. A hidrofor tartály feladata némileg érdekesebb ennél. A hidrofor tartály folyadékot tárol, amely képes megfelelő nyomást biztosítani, ha csak kis mennyiségű vízre van szüksége. Ez azért hasznos, mert így nincs szükség a szivattyú folytonos ki-bekapcsolására, ami növeli a berendezés élettartamát, ráadásul energiát is megtakarít Önnek.

Házi vízmű hagyományos vagy digitális nyomáskapcsolóval

A nyomáskapcsoló segítségével automatizálható a szivattyú, vagyis a berendezés csak akkor fog bekapcsolni, ha a vezetékekben nyomáscsökkenést érzékel. A gyári beállítások megfelelnek a legtöbb háztartás igényeinek, azonban lehetősége van arra is, hogy saját szükségleteihez mérten változtasson az eredeti ki- és bekapcsolási értékeken. A digitális nyomáskapcsolókkal pontosan megadhatja a nyomásértékeket, sőt ezek további funkciókat is ellátnak, mint amilyen a szárazon futás elleni védelem vagy az automatikus újraindítás. A hagyományos, rugókra épülő nyomáskapcsolók helyett érdemes a digitális változatot választani, ha a vízművet párás helyen szeretné használni.

Pentax házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomáskapcsolóval)

Pentax házi vízművek nyomáskapcsolóval – folyamatos vízellátás kedvező áron

A házi vízművek segítségével rengeteg költséget megspórolhatunk, sőt sokszor ezek jelentik az egyetlen megoldást a folyamatos, kényelmes vízvételezésre. A házi vízművek egyik legfontosabb eleme a nyomáskapcsoló: ennek segítségével a rendszerben használt szivattyúnak nem kell folyamatosan dolgozni, a háztartást vízellátása mégis egyenletes marad. Hagyományos nyomáskapcsolós modelljeinket mindenkinek ajánljuk, aki egyszerűbb házi vízmű rendszer kiépítését tervezi.

Biztonságos megoldást keres háztartása számára? Nézze meg nyomáskapcsolós Pentax házi vízműveinket!

Pentax házi vízmű, vízellátó rendszer (digitális nyomáskapcsolóval)

Pentax házi vízmű rendszer digitális nyomáskapcsolóval – Mindig biztonságban

Pentax házi vízmű rendszereink rendkívül változatos célokra használhatóak. A digitális nyomáskapcsolóval szerelt modellek kiemelten biztonságosan üzemeltethetőek. A digitális nyomáskapcsoló lehetővé teszi, hogy a kapcsolótábla akár párás környezetben is működtethető maradjon, de a digitális megoldás szárazon futás elleni védelmet is biztosít, sőt a szárazon futás észlelése után akár arra is képes, hogy automatikusan újraindítsa a szivattyút.

Hosszú távon is üzembiztos házi vízmű rendszerre van szüksége? Válassza a Pentax házi vízmű rendszereket digitális nyomáskapcsolóval!

Pentax, házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomásvezérlővel)

Pentax házi vízmű rendszer nyomásvezérlővel – üzembiztos takarékosság

A Pentax házi vízművei nyaralókhoz, kisebb ipari létesítmények, családi házak vízellátásához is kiváló megoldást nyújtanak. A digitális nyomáskapcsolóval vagy nyomásvezérlővel ellátott modellek legnagyobb előnye az, hogy a szivattyú ki- és bekapcsolási nyomását állítani lehet. Ezek a kapcsolótáblák tehát akár párás, nedves környezetben is biztonságosan működnek. A nyomásvezérlőnek köszönhetően a házi vízmű akár generátorról is működtethető. A kapcsolgatás elleni védelem és a folyamatos üzem 30 percben való, választható korlátozása megóvja a házi vízmű rendszert az esetleges károsodástól.

Igazán hosszan is hibamentesen üzemeltethető ház vízmű rendszert keres? Tekintse meg a Pentax házi vízmű rendszereit!

Pedrollo házi vízmű, vízellátó rendszer (nyomáskapcsolóval)
Pedrollo házi vízmű, vízellátó rendszer (digitális nyomáskapcsolóval)