VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Alkategóriák

Nyomáskapcsoló
Nyomáskapcsoló választékunk a szivattyúk automatikus működtetéséhez egyik szükséges eleme hidrofór tartályal kombinálva. A nyomáskapcsolók állítható kivitelűek attól függően milyen nyomástartományra van szükségünk. A termékek között külön megtalálhatóak a vízre és levegőre alkalmazható nyomáskapcsolók.
Áramláskapcsoló
Főként olyan helyen alkalmazható szivattyúk vezérlésére, ahol a szivattyú indítása után a vízkivétel folyamatos (pl. automata öntözőrendszerek, öntözés, locsolás). Beépített szárazon futás elleni védelem. Változattól függően fix vagy állítható indítási nyomás.
Úszókapcsoló
Az úszókapcsolók különféle szintvezérlési feladatokra alkalmazhatóak, PVC és gumikábeles kivitelben, váltóérintkezővel készülnek (fordítható működés).
Szárazon futás elleni védelem
Szivattyúk szárazon futás elleni védelméhez, mechanikus vagy elektronikus működésel.
Szondás szintvezérlés
Az úszókapcsolókhoz képest pontosabb szintvezérlést tesznek lehetővé, hátránya, hogy a szondák nem minden közegben alkalmazhatóak (pl. szennyvíz). A szintvezérlő kisebb vezérlési feladatokat önnállóan is képes biztosítani (pl. búvárszivattyú szárazon futás elleni védelme és egy fenti tartály töltésvezérlése).