VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Mi az az úszókapcsoló?
Mi az az áramláskapcsoló?
Hidrofor nyomáskapcsoló? Miért van rá szükségem?
Nyomáskapcsoló
Nyomáskapcsoló választékunk a szivattyúk automatikus működtetéséhez egyik szükséges eleme hidrofór tartályal kombinálva. A nyomáskapcsolók állítható kivitelűek attól függően milyen nyomástartományra van szükségünk. A termékek között külön megtalálhatóak a vízre és levegőre alkalmazható nyomáskapcsolók.
Áramláskapcsoló
Főként olyan helyen alkalmazható szivattyúk vezérlésére, ahol a szivattyú indítása után a vízkivétel folyamatos (pl. automata öntözőrendszerek, öntözés, locsolás). Beépített szárazon futás elleni védelem. Változattól függően fix vagy állítható indítási nyomás.
Úszókapcsoló
Az úszókapcsolók különféle szintvezérlési feladatokra alkalmazhatóak, PVC és gumikábeles kivitelben, váltóérintkezővel készülnek (fordítható működés).
Szárazon futás elleni védelem
Szivattyúk szárazon futás elleni védelméhez, mechanikus vagy elektronikus működésel.
Szondás szintvezérlés
Az úszókapcsolókhoz képest pontosabb szintvezérlést tesznek lehetővé, hátránya, hogy a szondák nem minden közegben alkalmazhatóak (pl. szennyvíz). A szintvezérlő kisebb vezérlési feladatokat önnállóan is képes biztosítani (pl. búvárszivattyú szárazon futás elleni védelme és egy fenti tartály töltésvezérlése).