VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

VL Vaslemez hidrofor tartály (fekvő kivitel)

 termék/oldal

VL Vaslemez hidrofor tartály – praktikum és egyéb eszközök rögzíthetősége!

Fekvő kivitelben készült VL vaslemez hidrofor tartályunkat elsősorban olyan helyeken javasoljuk alkalmazni, ahol a kiépítés kimondottan ezt indokolja, illetve szivattyút vagy egyéb eszközt szeretnénk rögzíteni a tartályra. Házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkező, esetleg búvárszivattyújának vagy önfelszívó szivattyújának automatikus üzemeltetésére vágyó vásárlóinknak ajánljuk megoldásként. A hidrofor tartály alkalmas a felsoroltakon kívül még fűtési rendszerek tágulási tartályaként történő használatra is. A hidrofor tartályokat zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet, ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő VL vaslemezes hidrofor tartályok egyaránt. A fekvő kivitelben készült termékek közül forgalmazunk 80 literes és 120 literes űrtartalmút is. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Vaslemezes hidrofor tartályt fekvő kivitelben? – Ajánljuk önnek VL termékeink széles választékát!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:80 L
Csatlakozás:1"
Kivitel:Fekvő
Anyaga:Acéllemez
55 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:120 L
Csatlakozás:1"
Kivitel:Fekvő
Anyaga:Acéllemez
95 000 Ft (áfával)
db
Részletek