VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

VL Vaslemez hidrofor tartály (fekvő kivitel)

 termék/oldal

VL Vaslemez hidrofor tartály – praktikum és egyéb eszközök rögzíthetősége!

Fekvő kivitelben készült VL vaslemez hidrofor tartályunkat elsősorban olyan helyeken javasoljuk alkalmazni, ahol a kiépítés kimondottan ezt indokolja, illetve szivattyút vagy egyéb eszközt szeretnénk rögzíteni a tartályra. Házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkező, esetleg búvárszivattyújának vagy önfelszívó szivattyújának automatikus üzemeltetésére vágyó vásárlóinknak ajánljuk megoldásként. A hidrofor tartály alkalmas a felsoroltakon kívül még fűtési rendszerek tágulási tartályaként történő használatra is. A hidrofor tartályokat zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet, ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő VL vaslemezes hidrofor tartályok egyaránt. A fekvő kivitelben készült termékek közül forgalmazunk 80 literes és 120 literes űrtartalmút is. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Vaslemezes hidrofor tartályt fekvő kivitelben? – Ajánljuk önnek VL termékeink széles választékát!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:80 L
Csatlakozás:1"
Kivitel:Fekvő
Anyaga:Acéllemez
55 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:120 L
Csatlakozás:1"
Kivitel:Fekvő
Anyaga:Acéllemez
70 000 Ft (áfával)
db
Részletek