VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Shott tószűrő CYCLON sorozat (UV lámpás, szivacsos)

 termék/oldal

Shott tószűrő CYCLON sorozat (UV lámpás, szivacsos)

Amikor az ember egy kerti tóról álmodik, megálmodja a szép zöld környezetet sziklakerttel, benne a kis tavacskával, arany halakkal és talán még a három kívánsággal is. De sajnos az aranyhal nem teljesíti a három kívánságunkat és a tó sem az égből pottyan, egy kerti tó megvalósítása és fenntartása igen macerás munka lehet, hacsak nem élünk a tószűrő adta lehetőségekkel! A tószűrő - ahogyan a nevében is benne van - a tó vizének szűrője, amire azért van szükség, hogy a tó vize tiszta maradjon, hiszen állóvízről van szó. A tószűrő megakadályozza, hogy kerti dísztavunkban elszaporodjanak a baktériumok és alkalmazásával elkerülhető, hogy a víz szagosodjon. A hatékonyabb eredmény érdekében a szivacsbetétes tószűrő UV lámpával van ellátva, ami bakteriális szűrést mechanikai szűréssel egészíti ki. Az UV lámpás technológiának köszönhetően a tószűrő nem csak hatékonyabb, de könnyebben tisztítható. A tószűrőt a víz keringetéséért felelős tószivattyú hozza működésbe, a tószűrő ennek szűrőjeként funkcionál.
Szállítási határidő: Raktárról
40 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
48 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
55 000 Ft (áfával)
db
Részletek