VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Shott tószűrő CYCLON sorozat (UV lámpás, szivacsos)

 termék/oldal

Shott tószűrő CYCLON sorozat (UV lámpás, szivacsos)

Amikor az ember egy kerti tóról álmodik, megálmodja a szép zöld környezetet sziklakerttel, benne a kis tavacskával, arany halakkal és talán még a három kívánsággal is. De sajnos az aranyhal nem teljesíti a három kívánságunkat és a tó sem az égből pottyan, egy kerti tó megvalósítása és fenntartása igen macerás munka lehet, hacsak nem élünk a tószűrő adta lehetőségekkel! A tószűrő - ahogyan a nevében is benne van - a tó vizének szűrője, amire azért van szükség, hogy a tó vize tiszta maradjon, hiszen állóvízről van szó. A tószűrő megakadályozza, hogy kerti dísztavunkban elszaporodjanak a baktériumok és alkalmazásával elkerülhető, hogy a víz szagosodjon. A hatékonyabb eredmény érdekében a szivacsbetétes tószűrő UV lámpával van ellátva, ami bakteriális szűrést mechanikai szűréssel egészíti ki. Az UV lámpás technológiának köszönhetően a tószűrő nem csak hatékonyabb, de könnyebben tisztítható. A tószűrőt a víz keringetéséért felelős tószivattyú hozza működésbe, a tószűrő ennek szűrőjeként funkcionál.
Szállítási határidő: Raktárról
40 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
48 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
55 000 Ft (áfával)
db
Részletek