VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Álló, gumimembrános hidrofor tartály – a tökéletes megoldás vízmű rendszerhez!

Hidrofor tartályt használhatunk házi vízművekhez és vízellátó rendszerekhez, búvárszivattyúk vagy önfelszívó szivattyúk automatikus üzemeltetéséhez. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő gumimembrános hidrofor tartályok egyaránt. Az álló termékek közül az EXTRAVAREM LC, INTERVAREM, MAXIVAREM LS, PLUSVAREM, INOXVAREM, ZINCVAREM készülékeket forgalmazzuk. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Átmeneti víz tárolása vízellátó rendszerünkben? – Válasszon gumimembrános hidrofor tartályaink közül!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Extravarem LC)

Álló gumimembrános hidrofor tartály (EXTRAVAREM LC) – kettős funkció, széles termékválaszték!

Amennyiben házi vízművel rendelkezünk, vagy annak kiépítését tervezzük, úgy rendszerünk egyik fontos eleme lesz a hidrofor tartály. Ezek a tartályok két szempontból is elengedhetetlenek lesznek számunkra, hiszen egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy egy pohárnyi víz kiengedésekor a szivattyú automatikusan elinduljon. A szivattyúnknak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. Az általunk forgalmazott VAREM EXTRAVAREM LC hidrofor tartályok ipari és háztartási területre is tökéletesen alkalmasak, hideg és meleg vizes rendszerekben egyaránt. Maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, típustól függően 6 és 15 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM EXTRAVAREM LC Hidrofor tartályok álló kivitelben az alábbi űrtartalommal: 0,16; 2; 5; 8; 12; 18; 25 és 40 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Hideg és meleg vizes rendszerekhez is hidrofor tartály? – Vásároljon VAREM EXTRAVAREM LC termékeinkből!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Intervarem)

Álló gumimembrános hidrofor tartály (INTERVAREM) – megbízhatóság, kis helyigény!

Hidrofor tartályt, de miért is? Mert amennyiben házi vízművel rendelkezünk, vagy annak kiépítését tervezzük, úgy rendszerünk egyik fontos eleme lesz a hidrofor tartály. Több okból is elengedhetetlenek lesznek számunkra, hiszen egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy egy pohárnyi víz kiengedésekor a szivattyú automatikusan elinduljon. A szivattyúnknak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. Az általunk forgalmazott VAREM INTERVAREM hidrofor tartályok ipari és háztartási területre is tökéletesen alkalmasak. Maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, 8 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM INTERVAREM Hidrofor tartályok álló kivitelben az alábbi űrtartalommal: 5; 8; 12; 19; 20; 24; 25 és 40 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Hidrofor tartály házi vízművekhez? – Önnek ajánljuk VAREM INTERVAREM készülékeinket!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Maxivarem LS)

Az álló és fekvő gumimembrános hidrofor tartályok széles típus- és méretválasztékát megtalálja webáruházunkban.

A hidrofortartályok házi vízművekben betöltött szerepe kettős: egyrészt ideiglenesen tárolják a vizet, hogy a szivattyút megkíméljék az állandó be- és kikapcsolástól, másrészt nyomáskiegyenlítő szerepük is van. Ezt mind a hagyományos, mind a gumimembrános hidrofor tartályok biztosítják. A gumimembrános hidrofor tartályok esetében a tartályban lévő vizet és levegőréteget egy megfelelő tágulást biztosító, cserélhető gumizsák választja el egymástól, így a tartály tisztán tartása lényegesen egyszerűbbé válik. Az álló kivitelben a folyadékoszlop magasabb, ezáltal helytakarékosabb megoldást kínál, mint a fekvő kivitel. A fekvő verziót általában olyan helyekre érdemes telepíteni, ahol a tartály fölé még egyéb berendezések is kerülnek.

Ha hidrofor tartályt keres, jó helyen jár! Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálja azt a típust és méretet, amire saját rendszerében szüksége van!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Plusvarem 16BAR)

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Plusvarem 16bar)

Ha a természet szerelmese és aggódik a Föld sorsa miatt, a gumimembrános hidrofor tartállyal sokat segíthet ezen! Napjainkban is sokan álmodoznak még arról, hogy egyszer egy – részben vagy egészben – önellátó gazdaságot fognak fenntartani. Hiszen milyen jól is hangzik például az, hogy nem kell többé közmű-számlákat fizetni. Eme hőn áhított ideális állapot eléréséhez pedig az egyik eszköz lehet a gumimembrános hidrofor tartállyal felszerelt házi vízmű berendezés. Ráadásul a gumimembrános hidrofor tartályt használó házi vízmű nemcsak a vízszámla csökkentéséhez nagyon praktikus megoldás, hanem olyan esetekben is, amikor például elzárják a vizet, csőtörés van vagy bármilyen problémába ütközött a vezetékes vízellátás. Hiszen a gumimembrános hidrofor tartállyal működő házi vízmű ekkor is vízhez juttathatja a családot, így a legtöbb vízzel kapcsolatos tevékenységet nem kell felfüggeszteni erre az időtartamra. Így a hidrofor tartály segítségével nemcsak közelebb érezheti magát a természethez, de nagyobb biztonságban is tudhatja szeretteit, illetve biztosíthatja a család kényelmét és nyugalmát.

Tegyen jót családjával és a világgal: a gumimembrános hidrofor tartállyal!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Plusvarem 25BAR)
Álló gumimembrános hidrofor tartály horganyzott (Zincvarem)

Álló gumimembrános hidrofor tartály horganyzott (ZINCVAREM) – professzionalizmus elérhető áron!

A ZINCVAREM hidrofor tartályok különlegessége, hogy horganyzott alapanyaguk révén nem csak háztartásokban, hanem akár különleges felhasználási területeken is alkalmazhatóak. Ilyenek lehetnek például tűzvédelmi vagy egyéb ipari, professzionális rendszerek, ahol agresszív levegő hatások is érhetik berendezésünket. Az általunk forgalmazott ZINCVAREM hidrofor tartályok álló kivitelűek, melyek ezáltal helytakarékos megoldást is jelentenek. Két szempontból is fontos szerepet töltenek be ezen tartályok a már meglévő vagy a tervezett vízművünkben, egyrészt ugyanis csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy már egy csekély mennyiségű folyadék kiengedésekor is automatikusan elinduljon a szivattyúnk. Annak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a folyadékot és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. A ZINCVAREM hidrofor tartályok nagy előnye, hogy gumimembránjaik cserélhetőek, ezáltal könnyű a karbantartásuk és a tisztításuk. Ezek a termékek maximum 99 Celsius fokos folyadékhoz használhatóak, 10 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM ZINCVAREM Hidrofor tartályok álló kivitelben az alábbi űrtartalommal: 100, 200, 300 és 500 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Hidrofor tartály horganyzott anyagból? – Nézze meg VAREM ZINCVAREM termékeinket!

Álló gumimembrános hidrofor tartály rozsdamentes (Inoxvarem)

Álló gumimembrános hidrofor tartály rozsdamentes (INOXVAREM) – különleges anyag, hosszú élettartam!

Az INOXVAREM hidrofor tartályok a többi hasonló termékkel ellentétben rozsdamentes acélból készülnek, mely anyag kifejezetten hosszú élettartamot biztosít berendezésünk számára. Az INOXVAREM tartályok között találunk háztartási és ipari felhasználási területre is alkalmasakat, melyekből a kisebbek házi vízművekhez, míg a nagyobbak akár mezőgazdasági célokra, nagyobb társasházak vagy lakóotthonok ellátására is alkalmasak. Lehetnek fekvő vagy álló kivitelűek is, melyek közül utóbbiak helytakarékos megoldást is jelentenek számunkra. A hidrofor tartályok két szempontból is fontos szerepet töltenek be a már meglévő vagy a tervezett vízművünkben. Egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy már egy csekély mennyiségű víz kiengedésekor is automatikusan elinduljon a szivattyúnk. Annak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. Az INOXVAREM hidrofor tartályok nagy előnye, hogy gumimembránjaik cserélhetőek, ezáltal könnyű a karbantartásuk és a tisztításuk. Ezek a termékek maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, 8 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM INOXVAREM Hidrofor tartályok álló kivitelben az alábbi űrtartalommal: 20, 50, 100, 200, 300 és 500 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Hidrofor tartály rozsdamentes acélból? – Ajánljuk önnek VAREM INOXVAREM termékeinket!

Álló gumimembrános hidrofor tartály (Aquasystem VAV)