VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Grundfos UP sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

 termék/oldal

Grundfos UP sorozatú használati meleg víz (HMV) keringető szivattyú

A mindennapjaink sokszor fárasztóak. Késik a busz, vagy nem indul az autó, mérges a főnök, ordít a gyerek, nem kapunk kenyeret a boltban. A legtöbben egy ilyen hosszú nap végén nem is vágyunk másra, mint hogy egy fél órára magunkra zárjuk az ajtót, és egy forró fürdőt vegyünk a fürdőkádban, elmerülve az illatos habokban. Ilyenkor egy pillanatra megszűnik a világ, és semmi más nem létezik, csak a kedvenc könyvünk, egy pohár finom bor, és a kellemes, meleg víz ellazító élménye. Ugye, milyen kellemetlen is tud lenni, mikor végre elszabadulnánk, elkezdenénk folyatni a vizet, és kiderül, hogy elfogyott a meleg víz? Na, ezért kell a használati meleg víz keringtető szivattyú. A használati meleg víz keringtető szivattyúval rendelkező otthonokban ugyanis mindig lesz meleg víz, szinte azonnal! Ezt a használati meleg víz keringtető szivattyút ráadásul egy olyan gyártó gyártja, aki mindenhez ért a szivattyúzás területén, nem csak háztartási, hanem akár ipari szinten is. Bármilyen szivattyúra lesz szükségünk, a Grundfosnál megtaláljuk. Ha pedig most a Grundfos márkát választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy ezentúl mindenféle más szivattyúnkat is csakis tőlük akarjuk majd beszerezni!
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.007 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:80 mm
31 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.007 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:80 mm
71 900 Ft (áfával)
Részletek