VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos UP sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

 termék/oldal

Grundfos UP sorozatú használati meleg víz (HMV) keringető szivattyú

A mindennapjaink sokszor fárasztóak. Késik a busz, vagy nem indul az autó, mérges a főnök, ordít a gyerek, nem kapunk kenyeret a boltban. A legtöbben egy ilyen hosszú nap végén nem is vágyunk másra, mint hogy egy fél órára magunkra zárjuk az ajtót, és egy forró fürdőt vegyünk a fürdőkádban, elmerülve az illatos habokban. Ilyenkor egy pillanatra megszűnik a világ, és semmi más nem létezik, csak a kedvenc könyvünk, egy pohár finom bor, és a kellemes, meleg víz ellazító élménye. Ugye, milyen kellemetlen is tud lenni, mikor végre elszabadulnánk, elkezdenénk folyatni a vizet, és kiderül, hogy elfogyott a meleg víz? Na, ezért kell a használati meleg víz keringtető szivattyú. A használati meleg víz keringtető szivattyúval rendelkező otthonokban ugyanis mindig lesz meleg víz, szinte azonnal! Ezt a használati meleg víz keringtető szivattyút ráadásul egy olyan gyártó gyártja, aki mindenhez ért a szivattyúzás területén, nem csak háztartási, hanem akár ipari szinten is. Bármilyen szivattyúra lesz szükségünk, a Grundfosnál megtaláljuk. Ha pedig most a Grundfos márkát választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy ezentúl mindenféle más szivattyúnkat is csakis tőlük akarjuk majd beszerezni!
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.007 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:80 mm
31 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.007 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:80 mm
71 900 Ft (áfával)
db
Részletek