VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Csőszivattyú 4 col (csak szivattyú, motor nélkül)

A csőszivattyú (csak szivattyú, motor nélkül) elsősorban öntözésre, házi vízellátásra, kifejezetten lakossági felhasználásra alkalmazható. A vékony méretének köszönhetően keskeny csőkutakba ideálisan telepíthető. Kicsi méretéhez képest nagy vízhozammal rendelkezik a csőbúvár szivattyú (csak szivattyú, motor nélkül), amennyiben kedvező fogyasztású motorhoz kapcsoljuk, akkor a fogyasztása is optimális lehet. A csőbúvár szivattyú (csak szivattyú, motor nélkül) telepítésekor arra figyelni kell, hogy a készüléket már szűrt közegbe eresszük, mivel a szivattyú élettartamát nagyban csökkenti a készülékbe kerülő homok. Ha a készülék nemcsak kézi öntözésre használandó, abban az esetben a szivattyúhoz visszacsapó szelepet is szükséges beépíteni, mielőtt a ház vízellátását biztosító hidrofor tartályhoz csatlakoztatjuk. Amennyiben kompaktabb kivitelű készülékre van szükség, abban az esetben célszerű házi vízellátó rendszert, házi vízművet, fűtési keringető szivattyút, illetve átemelő, centrifugál szivattyút választani.
Oft 4 col csőszivattyú

Merüljön el a hihetetlen választék élményében: csőbúvár szivattyúk csúcsminőségben, szakértelemmel, az ön igényeinek megfelelően!

A csőbúvár szivattyúk élete bizonyára rendkívül irigylésre méltó. Hiszen a búvárkodás sokunk számára az egyik leginkább kellemes nyári élményt, a tengerparti nyaralást juttatja eszünkbe. Milyen jó is lehet a csőbúvár szivattyúnak, gondolhatnánk, hiszen nincs más dolga, mint elmerülni a lágy habokban, és a gyönyörű látvány megfigyelése közben élvezni az élet adta örömöket. Nyilvánvalóan a csőszivattyúk élete azonban ennél sokkal bonyolultabb, hiszen folyamatosan kemény munkát végeznek annak érdekében, hogy kiszivattyúzzák onnan a vizet, ahol az nem szükséges – például elárasztásra hajlamos pincék vagy garázsok esetében. A csőbúvár szivattyúk munkája az is, hogy ne csak felszivattyúzzák és eltávolítsák a vizet, hanem vizet juttassanak oda is, ahová azt szeretnénk, például ásott kutakból vagy esővízgyűjtőből behozzák a vizet a házba, ezzel jelentősen megtakarítva a közműszámlák költségein.

Bármiért is gondolkozik a csőbúvár szivattyú vásárlásán, biztosan nem lesz más dolga, mint élvezni a használatából eredő kényelmet!

Calpeda 4 col csőszivattyú

Calpeda 4 col csőszivattyú

Széles szivattyú kínálatunk egyike a csőszivattyú, tekintse meg kínálatunkat! A csőszivattyú (más néven csőkút szivattyú) nevéhez hűen víz alá merül, akár a búvárok, hogy teljesítse fontos, víz alatti küldetését. Mindkét esetben kincseket kell a felszínre hozni a víz alól, amihez kitartásra és nem mindennapi erőnlétre van szükség. A búvárok gyakran hajóroncsokat tárnak fel és emberi életeket próbálnak menteni, a csőszivattyú lényegében ugyanezt teszi, hiszen a Föld legnagyobb kincse a víz, amivel akár emberi élet is menthető! Míg a búvárkodó turisták csodájára járnak a természeti értékeinknek és csupán emlékeikben képesek megőrizni a vízalatti élővilág élményét, a búvárok és a csőszivattyúk mindeközben keményen dolgoznak, hisz ők az egyetlenek, akik képesek felhozni a víz alól az említett kincseket! A búvárok akár gyakran több ezer éves kincseket emelnek ki az óceánokból, míg a csőbúvár szivattyúnak óriási vízmennyiséget kell megmozgatnia rövid időn belül. A tiszta víz értéke szintén felbecsülhetetlen!.

Ha Ön is szeretne kincsekre vadászni, merüljön bele webáruházunk csőszivattyú kínálatába!

Pentax 4S sorozatú 4 col búvárszivattyú
Pentax 4L sorozatú 4 col búvárszivattyú