VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Fűtési keringető szivattyú (háztartási)

Az ipari és a háztartási fűtési megoldások tekintetében is elsődleges szempont az energiatakarékos fűtési rendszerek kialakítása. Ez többnyire együtt jár a környezetvédelmi tényezők figyelembe vételével, hiszen kevésbé káros az üzemeltetés a hagyományos fűtési rendszerekhez képest. A keringető szivattyúk olcsó és hatékony megoldást jelentenek számunkra, ha minőségi fűtési rendszerre vágyunk. Ez a magas minőség megnyilvánul többek között abban, hogy a keringető szivattyúk minimális karbantartással is maximális teljesítményt nyújtanak hosszútávon, valamint nagyon alacsony zajszinttel üzemeltethetőek. Ez az alacsony zajszint (a hagyományos rendszerek csapágyaihoz képest) még akkor is megmarad, ha a keringető szivattyúnk egyedi csapágya elhasználódik. Háztartási felhasználás esetén az energia megtakarítás akár a 10 százalékot is elérheti, mely jelentős tétel lehet minden család számára. Áruházunk kínálatában a LOWARA termékcsaládból az ECOCIRC BASIC és ECOCIRC PREMIUM valamint EA sorozat fűtési keringető szivattyúit is megtaláljuk.
Lowara ecocirc BASIC fűtési keringető szivattyú

LOWARA ECOCIRC BASIC fűtési keringető szivattyú – energiatakarékosság, gyors és egyszerű szerelhetőség!

A LOWARA ECOCIRC nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk elsősorban háztartási fűtési célokra megfelelőek. ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel rendelkeznek, olyan alkalmazási területekre, mint például a radiátoros fűtés (egy és kétcsöves rendszerek), padló és felületfűtés, kazánok vízellátása, napelemes rendszerek és hasonlók. Főbb jellemzőik közé tartozik a tengely nélküli kivitel, a karbantartást nem igénylő gömbmotor, a blokkolás-biztos technológia, a kapcsolható szabályozási lehetőségek (fokozat nélküli kézi beállítás vagy automatikus szabályozás nyomáskülönbség alapján), a kataforetikus bevonattal ellátott öntöttvas szivattyúház, a LED-es üzemállapot jelző, és a 2 méteres előre bekötött csatlakozó kábel. Előnyük, hogy gyorsan beszerelhetőek, automatikus a légtelenítésük, könnyű a szabályozásuk, optimalizált a motortechnikájuk és könnyen hozzáférhetőek a 360⁰-ban történő elfordítás lehetősége által. "A” energiaosztályúak, így rendkívül költséghatékony megoldást biztosítanak számunkra. Maximum -10 és +110 Celsius fok közötti tiszta víz szállítására alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a LOWARA ECOCIRC BASIC fűtési keringető szivattyú sorozatból a 15-4/130, 20-4/130, 25-4/130, 25-4/180, 32-4/180, 15-6/130, 20-6/130, 25-6/130, 25-6/180, 32-6/180 és a LOWARA EV 20-6/130 berendezések. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Professzionális fűtési keringető szivattyú? – Ajánljuk önnek LOWARA ECOCIRC BASIC termékeinket!

Lowara ecocirc PREMIUM fűtési keringető szivattyú

Vásároljon tőlünk fűtési keringető szivattyút, és biztosan nem fog többé a hideg futkosni a hátán!

Az őszi időszak előrehaladtával egyre inkább előtérbe kerülnek a fűtési szezonhoz kapcsolódó kérdések. Azok a szerencsések, akik egyedi fűtésű házban vagy lakásban élnek, ilyenkor gyakran újragondolják, hogy érdemes lenne-e változtatni a fűtési módjukon. Hiszen egy nagyobb lakást kifűteni valóban költséges dolog, viszont senki sem szeretné, ha azért kényszerülnének kisebb lakótérben tölteni a hosszú teleket, mert néhány helyiség nem fűthető megfelelően. A fűtési keringető szivattyú közreműködésével megoldható az, hogy egy nagyobb lakás vagy ház minden helyiségébe elérjen a kívánt hőmérséklet, és sehol sem kelljen senkinek fáznia. A fűtési keringető szivattyú segítségével kiépített fűtési rendszerrel ráadásul a közüzemi számlák költségei sem lesznek irreálisan magasak. Mindezért pedig nem kellett sem fát hasogatnunk, sem szenet lapátolnunk, sem cipekednünk, sem órákat töltenünk a begyújtással. Ahogyan hazaér a család, szinte azonnal meleg lesz, és mindezért csak a kazánt kell beállítania vagy bekapcsolnia.

Vásároljon fűtési keringető szivattyút, és csempéssze vissza az otthon melegét!

Lowara EA fűtési keringető szivattyú

Fűtési keringető szivattyúk házhozszállítása raktárról, garanciával!

Manapság az ember ott spórol, ahol tud. Lassan minden háztartásban energiatakarékosra cserélődnek a háztartási gépek és az elektromos készülékek, az új masinák között pedig egyre gyakoribbak az "A” energiaosztályú termékek, akár az alábbi fűtési keringető szivattyúk esetében. A szivattyúk működésében különösen fontos az energiatakarékosság, hiszen a víztömegek emeléséhez általában nagy teljesítményre van szükség. Ezek a fűtési keringető szivattyúk nagy teljesítményűek, ugyanakkor alacsony fogyasztásúak! Az elektronikusan kommutált, állandó mágnes motor technológiának köszönhetően a fűtési keringető szivattyú teljesítménye a fűtési rendszer igényéhez alkalmazkodik. A termosztatikus szelepek záródásakor a teljesítmény csökkenésével az energiahasználat és a zajkibocsátás is csökken.A fűtési keringető szivattyúkat továbbá egy rendkívül kemény kerámia golyó működteti, ami hosszú élettartamot és dugulásmentességet eredményez.

Vásárolja meg fűtési keringető szivattyúját most, kedvező áron!