VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Amit a Wilo szivattyúi kínálnak

2017. Július 3.

Amit a Wilo szivattyúi kínálnak

Megbízható társ a hatékony és környezetkímélő szennyvíz technológiában

Az elmúlt években egyre több szabály és előírás vonatkozik a szivattyúkra és a szivattyúrendszerekre, különös tekintettel a tisztítatlan szennyvíz szállítására. Ennek oka főként a növekvő mértékű városiasodás és a világszerte jellemző vízhiány.

Változnak a bevezetési feltételek, a szennyvíz szilárdanyag-tartalma megnőt és a csatornahálózatban is hosszabb időn át áramlik a szennyvíz. Ezen tényezők miatt az üzemeltetők számára a beszerzés, a karbantartás, a kiesések és a javítások költségein túl a szivattyú élettartam-költségei is egyre meghatározóbbak.

Ezzel együtt megnőtt a jelentősége a zökkenőmentes folyamatok biztosításának és a megbízható rendszer megoldásoknak. A szivattyúzáshoz, levegőztetéshez, szűréshez és fertőtlenítéshez is üzembiztos és energiahatékony megoldásokra van szükség.

A Wilo a legkülönbözőbb közegekhez is - pl. iszap, iszapvíz, szennyvíz, koptató hatású, rost tartalmú közegek - kínál megfelelő szivattyút a követelmények, a térfogatáram és a szállítómagasság szerint. A cég kínálatában a lehető legkisebb mértékű kopást biztosító és robusztus alkatrészek szerepelnek.Megosztás másokkal: