VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Amit a Wilo szivattyúi kínálnak

2017. Július 3.

Amit a Wilo szivattyúi kínálnak

Megbízható társ a hatékony és környezetkímélő szennyvíz technológiában

Az elmúlt években egyre több szabály és előírás vonatkozik a szivattyúkra és a szivattyúrendszerekre, különös tekintettel a tisztítatlan szennyvíz szállítására. Ennek oka főként a növekvő mértékű városiasodás és a világszerte jellemző vízhiány.

Változnak a bevezetési feltételek, a szennyvíz szilárdanyag-tartalma megnőt és a csatornahálózatban is hosszabb időn át áramlik a szennyvíz. Ezen tényezők miatt az üzemeltetők számára a beszerzés, a karbantartás, a kiesések és a javítások költségein túl a szivattyú élettartam-költségei is egyre meghatározóbbak.

Ezzel együtt megnőtt a jelentősége a zökkenőmentes folyamatok biztosításának és a megbízható rendszer megoldásoknak. A szivattyúzáshoz, levegőztetéshez, szűréshez és fertőtlenítéshez is üzembiztos és energiahatékony megoldásokra van szükség.

A Wilo a legkülönbözőbb közegekhez is - pl. iszap, iszapvíz, szennyvíz, koptató hatású, rost tartalmú közegek - kínál megfelelő szivattyút a követelmények, a térfogatáram és a szállítómagasság szerint. A cég kínálatában a lehető legkisebb mértékű kopást biztosító és robusztus alkatrészek szerepelnek.Megosztás másokkal: