VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Medence szűrő (homokszűrős vízforgató)

Medencénk tiszta és friss vízének megőrzése érdekében rendelkeznünk kell a megfelelő berendezésekkel, melyek hosszú távon is élvezhetővé teszik számunkra a medence vízében való kellemes és egészséges időtöltést. Ezen berendezések közé tartozik többek között a medence gégecső, a medence vízforgató szivattyú, a homokszűrős vízforgató és a szükséges, különféle medence vegyszerek. A homokszűrős vízforgató a legjobb és leghatékonyabb megoldás medencénk vizének mechanikus tisztítására. Felépítését tekintve a homokszűrő tartály tartalmazza a szűrőhomokot, melyen keresztül a tisztítandó víz átáramlik. Akárcsak a természetben a tengerparton, a homok felfogja és leszűri a szennyeződéseket, így medencénkbe már csak a tiszta víz kerülhet vissza. A homokszűrős vízforgatót érdemes medencénk mellet, lehetőség szerint egy erre a célra kiépített aknában, zárt helyen telepíteni. A legjobb hatásfok elérése érdekében tegyük ezt a medence padlószintjétől számított minimum 25 centiméterrel lejjebb, mely ezáltal elősegíti majd a vízráfolyást. Termékeink között SHOTT és BOMBA gyártmányú homokszűrős vízforgatók érhetőek el, széles választékban. Mivel egy idő után a szűrőhomok telítődik a szennyeződésekkel, azt a vízforgató lehetőségeihez mérten meg kell tisztítanunk. Ha teljesen elhasználódik, akkor pedig ki kell a homokot cserélnünk. Ehhez áruházunkban kiváló minőségű kvarchomok is található.
Shott medence homokszűrős vízforgató

Shott medence homokszűrős vízforgató

Medencénk vizének tisztaságát megőrizni egészségünk és esztétikai élményünk fenntartása miatt is nagyon fontos. A víztisztítási eljárásoknak elődleges eleme a víz szűrése. Így a mechanikai szennyeződéseket hatékonyan el tudjuk távolítani medencénkből. Az általunk forgalmazott SHOTT gyártmányú homokszűrős vízforgató berendezés elsősorban háztartási felhasználási területre, azon belül pedig az 5 - 6 köbméter űrtartalmú medencéje tisztán tartására alkalmas. A más gyártók által forgalmazott hasonló vízforgatókhoz képest termékünk nagy előnye, hogy kézi visszamosó rendszerrel is rendelkezik, mely a szűrőhomok elszennyeződése esetén, takarékos és hatékony segítségünkre lehet. Így ugyanis a benne lévő szűrőhomok tovább használható, ezért költségtakarékosabb lesz vizünk karbantartása is. Mindemellett, ezen termékünk a kiváló minőségű homokszűrős vízfogatóink közül a legolcsóbb is, így a legjobb választás az ön számára. Átlagosan 25 kg szűrőhomok szükséges optimális működéséhez, melyet áruházunkban ekkora kiszerelésben szintén megtalál.
Bomba medence homokszűrős vízforgató

Bomba medence homokszűrős vízforgató

A Bomba gyártmányú homokszűrős medence vízforgató berendezések széles választéka elérhető áruházunk kínálatában. Termékeink között különböző kapacitású termékek találhatóak, mint a 4000 liter/óra, 7500 liter/óra, 10000 liter/óra és a 14000 liter/óra teljesítményűek. Ezek alapján, weboldalunkon mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő vízforgató berendezést. Medenceszűrőinket kompletten, szivattyúval együtt árusítjuk. A szivattyú tartalmaz egy előszűrőt is, mely a nagyobb szennyeződések kiszűrésére alkalmas. Így a szűrőhomok tovább marad használható, mivel később telítődik szennyeződésekkel, ezért vásárlása költséghatékony is lesz számunkra. A tartály szűrőhomokot tartalmaz, melyhez töltetet 25 kilogrammos kiszerelésben áruházunk kínálatába szintén megtalál. Vízforgatóinkat a beüzemeléshez és működéshez szükséges kvarchomokkal együtt árusítjuk, így az a vásárlást követően azonnal használható is.
Sandy medence homokszűrős vízforgató
Bomba medence homokszűrő (szivattyú nélkül)

Bomba medence homokszűrő (szivattyú nélkül)

Főként nagyobb medencék (pl. uszodák, strandok, stb.) vízszűréséhez alkalmazható. A homokszűrő berendezések elérhetőek felső vagy oldalsó csapos kivitelben, 8 m3/órától 32 m3/óra teljesítményig. A szűrőegység tartalmazza a 6 utas váltószelepet is. Az egységek nem tartalmaznak medence szivattyúkat, azokat külön kell megvásárolni a szűrőberendezés teljesítményéhez méretezve. A medence szivattyú, tartály, medence és a 6 utas váltószelep összekötéséhez a PVC idomokat és csöveket ajánljuk, melyek megtalálhatóak áruházunkban. A szűrőtartályba való szűrőhomok is megtalálható kínálatunkban.
Szűrőhomok (kvarchomok), szűrőüveg

Szűrőhomok (kvarchomok)

A szűrőhomok, nevéből is adódóan, a homokszűrős vízforgató berendezések elengedhetetlen tartozéka. Funkciója, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől és tisztán tartsa medencénk vizét. Hasonlóan teszi ezt a tengerek végezte tisztítási folyamatokhoz. A természetben a hullámok a tengervizet a parton lévő homokszemcsék közé csapják, ahol az a homokon át lesüllyedve már tisztán áramlik vissza a tengerbe. Ezen elv alapján működik szűrőbetétünk is. A szűrőhomok egy speciális hőkezelésen átesett kvarchomok. Felhasználási területük szerint különböző szemcseméretű kvarchomokokat különböztetünk meg. Ezek alapján háztartási medencéknél általában a 0,5 - 1,2 milliméter méretű a megfelelő, míg ipari (magasított) szűrőtartályokba rétegesen használva, a 0,5 – 1,2 milliméterű és az 1 - 2 milliméterű használata az ideális. Áruházunkban 25 kilógrammos kiszerelésben árusítjuk a szűrőhomokot és igény szerint egyéb medencetechnikai termékeket, pl. medence vízforgató szivattyúkat egyaránt.
Hayward Powerline KIT homokszűrős vízforgató
Bestway medence homokszűrős vízforgató