VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Kézi működtetésű szivattyú

A mai modern világunk velejárója az eszközeink gépesítése, mely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi számunkra az ezekkel történő munkavégzést. Azonban érdemes tudni, hogy minden elektromos és benzinmotorral üzemelő szivattyú elődje valamilyen kézi szivattyú volt. A kézi szivattyúk, nevükből adódóan, kézi erővel működtethetőek, ezért csak egy bizonyos teljesítményt tudunk velük elérni. Ez meghatározza felhasználási területüket is, viszont nagy előnyük, hogy könnyedén mozgathatóak, így nincsenek használatukkor helyhez kötve. A kézi szivattyúk lehetnek például dugattyús, membrános vagy tekerős felépítésűek is. Használhatóak háztartási és ipari területeken, mint például víz, gázolaj, üzemanyag szivattyúzására, élelmiszeriparban többek között a borászat területén vagy szörpök, gyümölcslevek csomagolásának a megtöltésében. Az általunk forgalmazott kézi működtetésű szivattyúk megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Megtalálhatóak közöttük a szárnyszivattyúk széles választékban valamint a VL NORTON kút is.
szárnyszivattyú

Ha olyan helyre kell szivattyút telepítenie, ahol jobban alkalmazható a kézi működtetésű szivattyú, abban az esetben válassza az ipari és háztartási célra is egyaránt alkalmazható, raktárról azonnal vásárolható szárnyszivattyút.

A szárnyszivattyúk olyan berendezések, melyek belsejében egy fémből készült szárny van elhelyezve a dugattyú helyett. Ezek a szívó és nyomó funkciójú kéziszivattyúk főleg gázolaj, olaj, hideg és meleg víz szivattyúzására alkalmasak. Beépíthetőek centrifugál szivattyúkhoz és azok szívó funkciójú csőrendszereibe, ilyenkor a szárnyszivattyúk vákuum szivattyúként épülnek be a rendszerbe. Az egyetlen kitétel a felhasználásánál, hogy kizárólag tiszta, mechanikailag nem szennyezett folyadék szivattyúzására alkalmazható. Amennyiben inkább szeretne elektromos meghajtású szivattyút, abban az esetben jó szolgálatot tehet önnek az önfelszívó szivattyú, vagy a csőbúvár szivattyú, vagy akár a folyadékgyűrűs vákuumszivattyú is.

Ha meghozta a döntést és már csak vásárolnia kell, akkor nézzen szét áruházunkban és biztosan megtalálja az ön számára legmegfelelőbb szárnyszivattyút.

VL Norton kút

Megbízhatóság, nagy teljesítmény, hangulatos, nosztalgikus design: ezt nyújtja önnek a VL Norton kút!

Mennyi élmény fűződik az utcai kutakhoz! Hányan is örülhettünk boldog gyermekekként, amikor a nagy rohangálás és játék után megszomjaztunk, és közösségi élményként ittunk ezekből a kutakból! Legalább egy gyermek ereje kellett ahhoz, hogy lenyomja a kutat, és csak ekkor egy tudott másik gyermek inni a vízből. Milyen jókat is lehetett játszani és nevetni a segítségével! Mindig friss és finom vízhez jutott mindenki, senkinek sem kellett kitikkadva játszania, vagy szomjúságában hazamennie. Mennyivel jobban is esett így inni, mint a mai palackozott vizekből! Sajnos ezekből a kutakból már egyre kevesebb található meg a közterületeken, így sokaknak talán nincs is lehetősége arra, hogy ilyenekkel találkozzanak. A VL Norton kút viszont – egy sokkal modernebb és kifinomultabb, mondhatni professzionálisabb kút – segíthet felidézni a szép emlékeket.

A VL Norton kút számos más előnye mellett arra is alkalmas, hogy megvásárlásával visszacsempéssze a családja életébe a gyermekkorunk melegségét és kellemes élményeit!