VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Fekvő, gumimembrános hidrofor tartály – átmeneti víz tárolása professzionális módon!

Amennyiben házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkezünk, esetleg búvárszivattyúnk vagy önfelszívó szivattyúnk automatikus üzemeltetését szeretnénk megoldani úgy hidrofor tartályra lesz szükségünk. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet a felhasználás idejéig. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő gumimembrános hidrofor tartályok egyaránt. A fekvő termékek közül az INTERVAREM, MAXIVAREM LS, és INOXVAREM készülékeket forgalmazzuk. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Hidrofor tartályt korrózió mentesen? – Ajánljuk gumimembrános hidrofor tartályaink széles választékát!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Intervarem)

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (INTERVAREM) – kiváló minőség, kedvező ár!

Házi vízművünk elengedhetetlenül fontos része egy hidrofor tartály megléte. Ez több okból is fontos számunkra, hiszen egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy egy pohárnyi víz kiengedésekor a szivattyú automatikusan elinduljon. A szivattyúnknak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. Az általunk forgalmazott VAREM INTERVAREM hidrofor tartályok ipari és háztartási területre is tökéletesen alkalmasak. Kaphatóak álló és fekvő kivitelben is, melyek közül szabadon választhatunk a rendelkezésünkre álló terület méretétől függően. Maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, 8 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM INTERVAREM Hidrofor tartályok fekvő kivitelben az alábbi űrtartalommal: 19 és 24 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Fekvő kivitelben hidrofor tartályt? – Ajánljuk VAREM INTERVAREM készülékeinket!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Maxivarem LS)

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (MAXIVAREM LS) – széles termékválaszték, kedvező ár!

A MAXIVAREM LS hidrofor tartályok között, széles választékuknak köszönhetően találunk háztartási és ipari felhasználási területre is alkalmas berendezéseket. Kaphatóak álló és fekvő kivitelben is, melyek közül szabadon választhatunk a rendelkezésünkre álló terület méretétől függően. Ezek a hidrofor tartályok két szempontból is fontos szerepet töltenek be a már meglévő vagy a tervezett vízművünkben. Egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy néhány deciliternyi víz kiengedésekor a szivattyú automatikusan elinduljon. A szivattyúnknak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. A MAXIVAREM LS hidrofor tartályok nagy előnye, hogy gumimembránjaik cserélhetőek. A MAXIVAREM LS termékek maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, 10 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM MAXIVAREM LS Hidrofor tartályok fekvő kivitelben az alábbi űrtartalommal: 40, 50, 60, 80, 100, 200 és 300 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Fekvő hidrofor tartály ipari és háztartási célokra egyaránt? – Tekintse meg VAREM MAXIVAREM LS termékeinket!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Inoxvarem)

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály rozsdamentes (INOXVAREM) – sokrétű felhasználás, minőségi alapanyagok!

Az INOXVAREM hidrofor tartályokat elsősorban az különbözteti meg a többi hasonló terméktől, hogy rozsdamentes acélból készülnek, mely anyag kifejezetten hosszú élettartamot biztosít berendezésünk számára. Kaphatóak álló és fekvő kivitelben is, melyek közül szabadon választhatunk a rendelkezésünkre álló terület méretétől függően Az INOXVAREM tartályok között találunk háztartási és ipari felhasználási területre is alkalmasakat, melyekből a kisebbek házi vízművekhez, míg a nagyobbak akár mezőgazdasági célokra, nagyobb társasházak vagy lakóotthonok ellátására is alkalmasak. A hidrofor tartályok két szempontból is fontos szerepet töltenek be a már meglévő vagy a tervezett vízművünkben. Egyrészt csökkentik azt a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomást, mely a szivattyú elindításakor keletkezik, másrészt pedig betöltik a rendszerhez szükséges átmeneti tároló szerepét. Ezek a tulajdonságok lényegesek például akkor, amikor nem szeretnénk, hogy már egy csekély mennyiségű víz kiengedésekor is automatikusan elinduljon a szivattyúnk. Annak ugyanis elegendő csak akkor üzemelnie, ha azt a tartályunk hasznos térfogata indokolttá teszi. Mivel a hidrofor tartályok nagy általánosságban a névleges térfogatuk közel egyharmadát képesek tágulni, ebből adódóan a hasznos térfogat a névleges térfogat egyharmada lesz. Ellenben a hagyományos hidrofor tartályokkal, a gumimembrános változatoknál a vizet és a levegőt már egy gumiréteg, egy úgynevezett gumizsák választja el hermetikusan egymástól. Ez a gumizsák képes tágulni és a tartályban lévő levegő utánpótlására is ritkábban lesz így szükség. Az INOXVAREM hidrofor tartályok nagy előnye, hogy gumimembránjaik cserélhetőek, ezáltal könnyű a karbantartásuk és a tisztításuk. Ezek a termékek maximum 99 Celsius fokos tiszta vízhez használhatóak, 8 bar üzemi nyomás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a VAREM INOXVAREM Hidrofor tartályok fekvő kivitelben az alábbi űrtartalommal: 20, 50, 100 és 200 literes. Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Fekvő hidrofor tartály rozsdamentes acélból? – Válassza VAREM INOXVAREM termékeinket!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Elpumps)

Ne hagyja, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa: a gumimembrános hidrofor tartály örökké jó választás marad!

Manapság egyre többen bizonytalanodnak el a fúrt kutak, illetve a gumimembrános hidrofor tartályt is magában foglaló házi vízmű segítségével megvalósuló házi vízellátás létjogosultságával kapcsolatban. Vajon meg fogja-e érni még mindig mindez, ha a fúrt kutakért egyszer majd esetleg fizetni kell? Mindenesetre a házi vízmű a gumimembrános hidrofor tartállyal egy szinte örök életre vásárolt kitűnő választás, amely akár egy pár év alatt is visszahozhatja az árát. Mindenképpen hatalmas megtakarítást jelent a használatuk, amely nem csak a pénztárcánknak fog jót tenni, de a Földünknek és a természetnek is. Bizonyos esetekben biztosan nyereséges marad tehát a gumimembrános hidrofor tartállyal rendelkező házi vízmű használata. Ráadásul, erre a típusra fokozottabb költséghatékonyság jellemző, amelyet a cserélhető gumimembrán is biztosít.

Bízzon a józan eszében és a szivattyú-szakértők tudásában, tapasztalatában: a gumimembrános hidrofor tartállyal nem foghat mellé!