VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Centrifugál szivattyúk a mezőgazdaságban

Nyitólap   »   Blog   »   Centrifugál szivattyúk a mezőgazdaságban
2016. Június 29.

Centrifugál szivattyúk a mezőgazdaságban

A technika fejlettsége a mezőgazdasági termelésben is megmutatkozik, napjainkban egyre jellemzőbbek az automatizált és gépesített megoldások, hiszen a hatékonyság megkívánja, hogy a gazdák lépést tartsanak a piaci folyamatokkal. A vetőmagok adagolása és szórása, az aratás és az öntözőrendszerek mind-mind számítógépek által vezéreltté, esetenként műholdakkal pozícionálttá váltak. 

A korszerű vízgazdálkodást a centrifugál szivattyúk segítik

Ez a berendezés a problémás területeken is lehetővé teszi a gond nélküli öntözést, így könnyen elkerülhetőek a veszteségek és stabilizálható a vízellátás.

Amit a centrifugál szivattyúról tudni érdemes

Ebben a berendezésben az átalakulás egy vagy több, lapáttal ellátott forgócsatornában és az ún. járókerékben zajlik. A lapátok közötti területekből örvényszerűen távozik a folyadék – ezért nevezik ezeket a típusokat összefoglaló néven örvényszivattyúknak.

Ennek különböző fajtái léteznek, így

-      az ideiglenes- és az állandó vízellátáshoz,

-      hordozható- és állandóra telepített,

-      villany- és belső égésű motoros, illetve erőgép által vezérelt,

-      belvízmentesítésre, aknák és pincék víztelenítésére, szennyvízátemelésre alkalmas

centrál szivattyúk egyaránt megtalálhatóak a webáruház kínálatában. Ezek mindegyike segíti a költséghatékony, pontos és hibamentes vízgazdálkodást. A megfelelően kiválasztott szivattyúval könnyű lesz gyors és látványos eredményt elérni.

Na de milyet válasszunk?

A szivattyú vásárlását alapos tervezés előzze meg, amelynek során szakember segítségével pontosan határozzuk meg, hogy mit szeretnénk. Döntsük el, hogy milyen célra használnánk az eszközt, és ehhez milyen típusra, kapacitásra és jellemzőkre van szükségünk. Mindenképp vegyük figyelembe a környezeti viszonyokat is, hiszen ezek különböző elvárásokat állítanak a szivattyúkkal szemben.

A modern élet kihívásainak megfelelő mezőgazdaságnak része a tökéletesen megválasztott berendezés, amely hozzájárul a vízkezelés gördülékeny működéséhez. Ebben nyújt segítséget a centrifugál szivattyú, amelynek különböző típusai kiváló kiegészítői az egyes rendszereknek.Megosztás másokkal: