VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Választható energiatakarékos fűtési keringető szivattyú

2020. December 14.

Választható energiatakarékos fűtési keringető szivattyú

A Grundfos ALPHA2 fűtési keringető szivattyú 50%-os energiamegtakarítás biztosítására képes. Vásárolja meg a kínálatunkból kedvező áron. Csak jól járhat!

A tél slágerterméke a fűtési keringető szivattyú

A tél szüntelenül közeleg, ezért hamarosan a fűtési keringető szivattyú fontos kiegészítője lesz a háztartásnak. A hagyományos fűtési megoldások korszaka lejárt. Már nem kell a lakásba behordani a fát, szenet és ezzel összekoszolni a parkettát, perzsaszőnyeget, valamint veszélyeztetni a bent élők egészségét a szénmonoxid visszaszivárgásával. Már a különféle kandallóknak is van rengetegféle biztonságos formája, ha valaki ragaszkodik a romantikus hangulathoz és a tűz ropogásához. A cserépkályhák ugyanakkor már valóban kevésbé hatékonyak, hiszen az igények már nemcsak egyetlen szobára terjednek ki, hanem az egész ingatlan minden helyiségére.

Mire való a fűtési keringető szivattyú?  

A fokozódó kényelmi igények kielégítésére a központi rendszerű megoldások szolgálnak. Ez esetben adott egy vegyes tüzelésű vagy esetleg gázkazán, ami gyakran egy melléképületben található. Ebben történik meg a fűtésre szolgáló hő előállítása, ami egy speciális rendszeren jut be a különböző helyiségekbe. A szállító közeg általában víz, amit csőhálózat juttat el a fűtőtestekig. A folyadéknak ugyanakkor megállás nélkül áramolnia kell, hogy a hőleadás és a közeg felmelegedése folyamatos legyen. Itt lép képbe a fűtési keringető szivattyú. Ennek a páratlan szerkezetnek a feladata, hogy elvégezze ezt a gyakran igen nehéz munkát, nagyon megterhelő körülmények között.

Prémium minőségű fűtési keringető szivattyútermékek

A fejlesztések folyamatosak, és az évtizedek során, a gyengébb termékek sorra kiszelektálódtak. Így maradt versenyben a Grundfos márka, ami komoly előrelépést tett és tesz a mai napig, ugyanis a cég újításai még korántsem értek véget. A fűtési keringető szivattyú kínálat rendszeresen bővül újabb variánsokkal, amik képesek még a jelenlegieknél is többet nyújtani. A jelenlegi kínálatban a következő fűtési keringető szivattyúk szerepelnek:

·        Grundfos ALPHA2 sorozat

·        Grundfos MAGNA1 sorozat

·        Grundfos MAGNA3 PN6/10

·        Grundfos MAGNA3 PN16

·        Grundfos ALPHA2 L sorozat

Mindegyik modellről elmondható, hogy az innováció jegyében születettmeg és hosszú évekre lett tervezve, tehát csak nyerhet, akármelyik mellett is teszi le a voksát. Természetesen, amennyiben nincs megfelelő szaktudás birtokában, akkor érdemes szakértő véleményét kikérni a vásárlás alkalmával.

Sokoldalúan felhasználható a fűtési keringető szivattyú

A készítők sok figyelmet fordítottak a részletekre, ezért olyan kiviteleket alkottak meg, amik sokoldalúan használhatók. Remek példa erre a Grundfos ALPHA2 sorozat egy neves képviselője, ami nemcsak háztartási, de ugyanakkor ipari célokra is tökéletesen megfelel adott keretek között. A forradalmian új változat A-energiaosztályú, így rendkívül költséghatékonyan és környezetbarát módon tud üzemelni.Megosztás másokkal: