VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Választható energiatakarékos fűtési keringető szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   Választható energiatakarékos fűtési keringető szivattyú
2020. December 14.

Választható energiatakarékos fűtési keringető szivattyú

A Grundfos ALPHA2 fűtési keringető szivattyú 50%-os energiamegtakarítás biztosítására képes. Vásárolja meg a kínálatunkból kedvező áron. Csak jól járhat!

A tél slágerterméke a fűtési keringető szivattyú

A tél szüntelenül közeleg, ezért hamarosan a fűtési keringető szivattyú fontos kiegészítője lesz a háztartásnak. A hagyományos fűtési megoldások korszaka lejárt. Már nem kell a lakásba behordani a fát, szenet és ezzel összekoszolni a parkettát, perzsaszőnyeget, valamint veszélyeztetni a bent élők egészségét a szénmonoxid visszaszivárgásával. Már a különféle kandallóknak is van rengetegféle biztonságos formája, ha valaki ragaszkodik a romantikus hangulathoz és a tűz ropogásához. A cserépkályhák ugyanakkor már valóban kevésbé hatékonyak, hiszen az igények már nemcsak egyetlen szobára terjednek ki, hanem az egész ingatlan minden helyiségére.

Mire való a fűtési keringető szivattyú?  

A fokozódó kényelmi igények kielégítésére a központi rendszerű megoldások szolgálnak. Ez esetben adott egy vegyes tüzelésű vagy esetleg gázkazán, ami gyakran egy melléképületben található. Ebben történik meg a fűtésre szolgáló hő előállítása, ami egy speciális rendszeren jut be a különböző helyiségekbe. A szállító közeg általában víz, amit csőhálózat juttat el a fűtőtestekig. A folyadéknak ugyanakkor megállás nélkül áramolnia kell, hogy a hőleadás és a közeg felmelegedése folyamatos legyen. Itt lép képbe a fűtési keringető szivattyú. Ennek a páratlan szerkezetnek a feladata, hogy elvégezze ezt a gyakran igen nehéz munkát, nagyon megterhelő körülmények között.

Prémium minőségű fűtési keringető szivattyútermékek

A fejlesztések folyamatosak, és az évtizedek során, a gyengébb termékek sorra kiszelektálódtak. Így maradt versenyben a Grundfos márka, ami komoly előrelépést tett és tesz a mai napig, ugyanis a cég újításai még korántsem értek véget. A fűtési keringető szivattyú kínálat rendszeresen bővül újabb variánsokkal, amik képesek még a jelenlegieknél is többet nyújtani. A jelenlegi kínálatban a következő fűtési keringető szivattyúk szerepelnek:

·        Grundfos ALPHA2 sorozat

·        Grundfos MAGNA1 sorozat

·        Grundfos MAGNA3 PN6/10

·        Grundfos MAGNA3 PN16

·        Grundfos ALPHA2 L sorozat

Mindegyik modellről elmondható, hogy az innováció jegyében születettmeg és hosszú évekre lett tervezve, tehát csak nyerhet, akármelyik mellett is teszi le a voksát. Természetesen, amennyiben nincs megfelelő szaktudás birtokában, akkor érdemes szakértő véleményét kikérni a vásárlás alkalmával.

Sokoldalúan felhasználható a fűtési keringető szivattyú

A készítők sok figyelmet fordítottak a részletekre, ezért olyan kiviteleket alkottak meg, amik sokoldalúan használhatók. Remek példa erre a Grundfos ALPHA2 sorozat egy neves képviselője, ami nemcsak háztartási, de ugyanakkor ipari célokra is tökéletesen megfelel adott keretek között. A forradalmian új változat A-energiaosztályú, így rendkívül költséghatékonyan és környezetbarát módon tud üzemelni.



Megosztás másokkal: