VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Grundfos Fűtési keringető szivattyú (nedves tengelyű)

A Grundfos által gyártott termékek, többek között a szivattyúk könnyebbé teszik a családi házakban élők életét. A XXI. századi ember számára elsődleges fontosságú a megbízható vízellátás, fűtés, szennyvízelvezetés. A Grundfos által gyártott szivattyúk palettája igen széles körű, többek között jó választás lehet a Grundfos fűtési keringető szivattyú is. A keringető szivattyúk gyártásában 1959 óta kimagasló eredményeket ért el a cég. Napjainkra olyan magas színvonalú berendezéseket gyártanak, melyek energiahatékonysága csaknem páratlan. A nedves tengelyű fűtési keringető szivattyúval a fűtéshálózat előremenő és visszatérő ágában is gyorsan és hatékonyan lehet a vizet a rendszeren keresztülhajtani. A hatékony vízáramlásnak köszönhetően a fűtőberendezés jobban szabályozható. Természetesen az igények függvényében a fűtési keringető szivattyú mellett számos más típusú keringető szivattyú vagy önfelszívó szivattyú áll az igényes háztulajdonosok rendelkezésére. A különböző szivattyúkat nagyszerűen kiegészítik a Grundfos termékpalettáján lévő csőszivattyúk, illetve áramláskapcsoló és frekvenciaváltó tartozékok.
Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Ha szeretünk haladni a korral, és mindig a legújabb, legmodernebb technológiát felhasználni a házunk körül; esetleg éppen most építkezünk, és szeretnénk, ha a lehető legtovább tartanának a beépített alkatrészek; akkor ezt a típust érdemes választanunk a fűtési keringető szivattyúk közül.Megéri a befektetés, hiszen ez az új generációs fűtési keringető szivattyú a legmerészebb álmainkat is képes megvalósítani. A fűtési keringető szivattyú működtetése rendkívül egyszerű az egy nyomógombos technológia segítségével, és rendkívül könnyen csatlakoztatható is. A forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően nagyon kis helyen is elfér, szűk helyre is beépíthető. Ráadásul rengeteg áramot takarít meg.A kiváló Grundfos márka ráadásul számtalan más termék gyártásában is kiemelkedő, a használati melegvíz keringető szivattyúktól kezdve a kondenzátum átemelő szivattyúkon át a házi vízművekig, a szivattyúgyártás minden területén jeleskedik.Ez a szivattyú tehát a legmagasabb minőségű keringtető szivattyúk közé tartozik. Ha megtehetjük, nem érdemes tovább gondolkodnunk, ezzel a megoldással biztosan jól járunk!
Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

Grundfos ALPHA2 sorozatú fűtési keringető szivattyú

"Télen nagyon hideg van, Nyáron nagyon meleg van, Soha sincs jó idő, Mindig esik az eső." Ahogyan a kedvelt népdalunk is sugallja, mindig arra törekszünk, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyokat normalizáljuk magunk körül. A civilizált emberiség nagy szerencséje pedig ezzel kapcsolatban, hogy az oly sok szempontból éltető erőnk, a víz, erre a célra is kiválóan alkalmazható. Akár hűtésre, akár fűtésre, akár hideg vagy meleg vízre van szükségünk, a négy őselem egyik legmeghatározóbbjára biztosan számíthatunk.Ezt a fantasztikus tulajdonságot pedig nagyszerűen tudjuk érvényesíteni például egy fűtési keringtető szivattyú segítségével. Ha pedig csakis a legjobbal érjük be, akkor pedig pontosan ezekkel a típusú fűtési keringető szivattyúkkal. Hiszen a Grundfos márka hosszú ideje a szivattyúgyártók úttörőjének számít, nem véletlen tehát, hogy mi is előszeretettel forgalmazzuk a termékeiket. Legyen az tehát fűtési keringető szivattyú, esetleg önfelszívó szivattyú, állomáskapcsoló vagy csőszivattyú, szennyezett víz szivattyú, szennyvíz átemelő szivattyú, frekvenciaváltó vagy házi vízmű, a Grundfos márkában biztosan nem fogunk csalódni!
Grundfos MAGNA1 sorozatú fűtési keringető szivattyú

Grundfos MAGNA1 sorozatú fűtési keringető szivattyú

A Grundfos Magna1 fűtési keringtető szivattyú minden tekintetben a nagyságra törekszik, ahogyan ezt a neve is sugallja. Ezért olyanoknak ajánljuk, akik nagyvonalúak: tudnak és akarnak áldozni arra, hogy később tökéletes kényelmet élvezhessenek! Akik belátják, hogy egy luxuscikk nemcsak fölösleges lehet, hanem be is fektethetünk vele a jövőbeli nyugalmunkba. Elvégre ezért dolgozunk, nemde? Szóval nincs más dolgunk, mint leülni a kedvenc fotelünkbe kényelmesen, behunyni a szemünket, és megálmodni magunknak a tökéletes fűtési keringető szivattyút! Ne fukarkodjunk, engedjük szabadjára a legmerészebb elképzeléseinket is! Legyen csendes, biztonságos, karbantartás mentes, hosszú élettartamú, esetleg környezetbarát is, de mindenképpen energiatakarékos? Nos, felébredhetünk, hiszen ez csak a töredéke annak, amit ez a csodálatos fűtési keringtető szivattyú tud! A gyártója ráadásul a szivattyúgyártás úttörője, hiszen szinte nem is lehet olyan szivattyút mondani, melynek gyártásában ne jeleskedne. A Grundfosnál nagyszerűek az önfelszívó szivattyúktól kezdve a használati meleg víz keringtető szivattyúkon át a frekvenciaváltókig mindenben, amiről csak álmodhatunk a szivattyúzás területén!