VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egészséges vízszűrő betét használata

2020. Január 9.

Egészséges vízszűrő betét használata

A csapvíz rendszeres fogyasztása, bizonyos helyeken vízszűrő betét nélkül egyáltalán nem számít egészségesnek. Sokaknak ez meghökkentő lehet, hiszen már mindenki megszokta, hogy az ország legnagyobb részén iható a csapvíz. Ez való igaz, viszont még ez is tartalmazhat olyan mikrószennyeződéseket, amik idővel kifejthetik az egészségkárosító hatásukat. Ebből különféle betegségek alakulhatnak ki és ezután már csak marad a találgatás, hogy vajon miért történt mindez?

A válasz olyannyira pofon egyszerű, hogy csak keveseknek jut eszébe a vízszűrő betét alkalmazása a háztartásokban. Aki már rendelkezik egy tisztítóberendezéssel, az tudja, hogy a vízszűrő betétet időnként cserélni kell. Ezek általában aktív szénnel vannak feltöltve, aminek a részecskéi magukba szívják a különféle szennyeződéseket, mint például a vegyi anyagokat, vagy az apróbb szilárd részecskéket. A vízszűrő betét cseréje a legtöbb esetben egyszerű, ezért még szakemberre sincs szükség a feladathoz. Az ivóvíz íze nem változik, illetve bizonyos esetben lágyabbnak érződhet.

Néhány havi használatot követően sokan az életmódváltás mellett döntöttek, ami köszönhető többek között a jobb, energikus közérzetnek. A vízszűrő betétek aktív szénnel és ozmózis által is képesek vásárolni. A vízszűrő betétek között megtalálhatóak azok a változatok is, amiket nem a csaptelep alá, hanem a csaptelep mellé lehet telepíteni. Minden gyártó feltünteti a termék csomagolásán, hogy nagyjából milyen időközönként érdemes vízszűrő betétet cserélni, mert ezáltal folyamatosan tiszta vízhez juthatunk.Megosztás másokkal: