VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Egészséges vízszűrő betét használata

2020. Január 9.

Egészséges vízszűrő betét használata

A csapvíz rendszeres fogyasztása, bizonyos helyeken vízszűrő betét nélkül egyáltalán nem számít egészségesnek. Sokaknak ez meghökkentő lehet, hiszen már mindenki megszokta, hogy az ország legnagyobb részén iható a csapvíz. Ez való igaz, viszont még ez is tartalmazhat olyan mikrószennyeződéseket, amik idővel kifejthetik az egészségkárosító hatásukat. Ebből különféle betegségek alakulhatnak ki és ezután már csak marad a találgatás, hogy vajon miért történt mindez?

A válasz olyannyira pofon egyszerű, hogy csak keveseknek jut eszébe a vízszűrő betét alkalmazása a háztartásokban. Aki már rendelkezik egy tisztítóberendezéssel, az tudja, hogy a vízszűrő betétet időnként cserélni kell. Ezek általában aktív szénnel vannak feltöltve, aminek a részecskéi magukba szívják a különféle szennyeződéseket, mint például a vegyi anyagokat, vagy az apróbb szilárd részecskéket. A vízszűrő betét cseréje a legtöbb esetben egyszerű, ezért még szakemberre sincs szükség a feladathoz. Az ivóvíz íze nem változik, illetve bizonyos esetben lágyabbnak érződhet.

Néhány havi használatot követően sokan az életmódváltás mellett döntöttek, ami köszönhető többek között a jobb, energikus közérzetnek. A vízszűrő betétek aktív szénnel és ozmózis által is képesek vásárolni. A vízszűrő betétek között megtalálhatóak azok a változatok is, amiket nem a csaptelep alá, hanem a csaptelep mellé lehet telepíteni. Minden gyártó feltünteti a termék csomagolásán, hogy nagyjából milyen időközönként érdemes vízszűrő betétet cserélni, mert ezáltal folyamatosan tiszta vízhez juthatunk.Megosztás másokkal: